Mendoj se e meritoja aOP

GregoOOrY

Forumium praecox
Edhe pse per te shtuar ne listen e aOP eshte nje staff i posacem sOP , kete here mendoj se e kan pasur gabim ...
Te gjithe e dine shume mire , kush jam un dhe sa kam ber un per albnetwork !
Me duket shume e padrejte pergjigjia negative per arsye sepse stafi ka besueshmerine time ...
Une kam qene pjese e listes se aOP per nje kohe 2 vjecare dhe per arsye personale e kam dorezuar access , te gjithe e dine qe un kam qene aktiv si ne main si ne kanalet ndihme dhe gjithmon kam menduar se ndoshta dhe do rritesha ne access dhe do jepja akoma me shume kontributim tim ne kete server !
ZHGENJIM SHUM I MADH !!!
Kushdo qe me njeh dua te jape nje mendim ...
Dhe nqs mundet stafi sOP nje arsye pse JO ? ? ?

Scientist

Tech Science
Pershendetje i Nderuar!

Ti ke te drejten te shkruash e te japesh mendimin tend per cdo gje qe ti e ndjen qe duhet ta besh e kjo gje me duket mese korrekte.
Un si User ne radhe te pare e rithem serish te njoh persa i perket pjeses irc qe ke qene pjese e stafit e ke qene user aktiv.
Mos aktiviteti yt per nje kohe te gjate ne server sjell dhe pasojat e veta edhe per kete gje ti duhet ta pranosh qe eshte keshtu,
doja te nenvizoja se duhet te dish qe ne kerkimin e access ne dhomat kryesore te gjithe jane te barabarte e te gjithe jane te mirepritur te formulojne
kerkesat e tyre ne seksionin e posacem ktu ne forum, por duhet e te dine qe ka dhe disa kushte qe duhen respektuar sic jan bere ngahera.

1 nga kushte themelore eshte nofka e regjistruar per 3 muaj gje qe do te thote qe ti nqs ke ndenjur 3 muaj ne chat ke pasur mundesine qe te njohesh staffin aktual,
te njohesh ecurin e chatit e te njohesh supermoderatoret duke u konsultuar e me to privat per arsyet e largimit dhe premisat e rikthimit.
Un personalisht mendoj qe ti bere gabim qe direkt bere kerkese per rikthim access duke qene se keto gjera i ke ditur dhe me pare dhe duhet te dish qe jane respektuar
per te gjithe e vazhdojn te respektohen.

Gjithesesi pas mbushjes se afatit te paracaktuara shume mire ne rregullore ti ke te drejte te plote te ribesh kerkesen tende per access ne Albnetwork dhe ta marresh me
me sportivitet aktivitetin tend virtual sepse realisht nuk ke arsye per tu merzitur dhe te japesh opinione ose aspekte negative gje qe mund te ndikojne ne te ardhmen nqs ti
ke vendosur qe te kalosh disa momente te gezuara ne shoqerine tone virtuale.

Un te uroj shendet e sa me pak probleme pasi nga pak kemi te gjithe dhe do te isha tej mase i gezuar qe pas 3 muajve te rishihja kerkesen tende per tu bere pjese e staffit Albnetwork.

Me Respekt

Scientist.

GregoOOrY

Forumium praecox
Scientist faleminderit per pergjigjen shum te detajuar dhe e e shpjeguar plotesisht :)
Ne rradhe te pare dhe un te uroj shendet dhe te falenderoj per mirsjelljen si nje sOP shembullor :)
Pas ktij sqarimi un jam ne rregull dhe me siguri qe pas tre muajsh do e kesh kerkesen me te gjitha kushtet qe ju kerkoni te plotesuara
Mezi po pres te kalojn tre muajt .... Kalofshi mire !