Karl von Ghega
Primus registratum
Re: mendje madhsia shkodrane
jashte teme, ju lutem permbajuni temes, flm
jashte teme, ju lutem permbajuni temes, flm
abstact: Mas harro se ne shkodranet dona me dit pak si shume, edhe fillojme e pysim masi kena pyet si ke qene edhe si je, vazhojme: Kur po fejohesh? Kur e ke nder mend me ik jashte? Kur po e merr grune ne Amerik? Kur po e bani bashkimin familjar? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]se gati harrova...per t ardhmen s pysim hic...e tanishmja duket, keshtu qe na dona me dite si ka ken zotnija jote, nga momenti i pare para takimit me ty /pf/images/graemlins/wink.gif
:rockband: [/qb]
HIGHLANDERFillimisht postuar nga HIGHLANDER:
[qb]turo
vetem ti mos fol per mendjemadhesi se si ty skam pare,as harapi ste kap dot ti ske pretendime po qe ve i bast une po te qelloj nje femer jo e bukur me njofte vej bast qe ti i bje mohit direkte /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Danae: kur te jesh pa pun dica duhet me ba kshuqeFillimisht postuar nga Danae:
[qb] :sleep: :sleep: :sleep:
shkodrant
kur nuk punojne hapen disa,manej shkon i njomi neper t'thate.
vetem se dreqnit jane inteligjenta e shkenctare qe ne lindje,kujtojne se dine shume e knaqen me pak,edhe une shkodrane jam keshtu qe perfshihem.
aman se nuk do kete qytet tjeter qe ia ban vedit kaq shume qejfin,nuk e di a e ka per kompleks inferioriteti apo per requeime(uroj t'mos e kem shkru gabim,kuptoni vete ju)[/qb]
Nak ta kallzoj nje barcolet asht e kahershme po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga nak:
[qb]qe jena pak mendjemedhenj jena......... puna asht se jena aq te ndershem me vedin e me te tjeret sa e pranojme. ketu qendron lezeti!
si ka thane edhe bik pepa, drite paste, 'boll me kene ishkodrali, se n'kambe kalon oqeanin'!
puna asht mos me e marre shume seriozisht se mandej ekzagjerohet /pf/images/graemlins/wink.gif .[/qb]