mendje madhsia shkodrane

abs

nuk e di...
Re: mendje madhsia shkodrane

puna asht ma shume te pordhaliteti shkodran
tash nak e ke fjalen per at shprehjen `ca ke mar qe po hapesh ashtu` a? /pf/images/graemlins/laugh.gif sa here e ni nikyt shprehje, m shkon menja te shpija e pionierit kur na ka pas msu msusi i gjimnastiks me ban sperkaten /pf/images/graemlins/laugh.gif

mendjemadhesia, s'diskutohet qe nuk asht nji gja shume pozitive, po ngaqe te tjereve u pelqen era, pse mos ta shesim thojme na /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ??

tash nak edhe ti ma, se din a, n koht e sotme shiten mallnat me shumice, biles duhet me ja rrit cmimin simas politiks t venit /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

Niemals in der Welt hört Hass durch Hass auf, Hass hört durch die Liebe auf...

bebi

Primus registratum

o highlander ca asht kja tem qe ke hap?????
hajt marr burr se edhe ti na shitshe mend me at video game qe ke pas dikur me at lojen me mur... harrove aaa?

masandej ti highlander je shkodran e flet si tiranas se ke nja 3-4 vjet ne tiran. tesh kush shet ma shum mend?

skodrinon

Primus registratum

O nak kot me t pyt a ke mundesi me na i nis nja 2 konteniera me pordh se kam gjet pazare te reja ketu n Stamboll /pf/images/graemlins/smile.gife pa ja shofim hajrin

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]se gati harrova...per t ardhmen s pysim hic...e tanishmja duket, keshtu qe na dona me dite si ka ken zotnija jote, nga momenti i pare para takimit me ty /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband: [/qb]
abstact: Mas harro se ne shkodranet dona me dit pak si shume, edhe fillojme e pysim masi kena pyet si ke qene edhe si je, vazhojme: Kur po fejohesh? Kur e ke nder mend me ik jashte? Kur po e merr grune ne Amerik? Kur po e bani bashkimin familjar? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

abs

nuk e di...

abstact: Mas harro se ne shkodranet dona me dit pak si shume, edhe fillojme e pysim masi kena pyet si ke qene edhe si je, vazhojme: Kur po fejohesh? Kur e ke nder mend me ik jashte? Kur po e merr grune ne Amerik? Kur po e bani bashkimin familjar? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

nigjo ktu ti naqe, mvaret se si i tingllojne njerve kto pyetjet /pf/images/graemlins/wink.gif ...biles m duken shume shoqerore, megjithse...kur me pyesin mu ,i them...degjo ti i/e dashur,faliminers shpenzoke kaq shume kohe / energji e mendoke per mu, me t than t drejten un s kam kaq shume kohe me mendu per ty,kerkoj falje per sinqeritetin tem /pf/images/graemlins/laugh.gif e ta shperblefshin kojshite ne munges teme... /pf/images/graemlins/blush.gif ata e kuptojne vet masanej :thumbsup:

kshtuqe situaten e jetes tone duhet me e pas vete ndore apo jo, e jo me ngarktu kolektivit me te se ai ka boll hallet e veta /pf/images/graemlins/wink.gif apo jo :confused:

ps: do me interesonte me pyet te tjeret, se si e ban kte apo ate, si do t veproje ne kte situat apo ate,cfare pervoje ke ba ne kte rast apo ne ate rast, mos kujto se pyetjet nuk jane shoqerueset e jetes, biles nje shprehje ktu thote; kush pyet drejton...

-----------------

Niemals in der Welt hört Hass durch Hass auf, Hass hört durch die Liebe auf...

shkrimi

Forumium praecox

Shkodra ... dhe legjenda e Rozafes eshte qepalle e krenarise se civilizim Shqiptar ,natyrishte as shkdora e as Shqiperia ende nuk kane ndezur tere gjerenatoret per te treguar vendin e tyre ne civilizimin perendeimor ...

emiljo

Primus registratum

Une nuk e di, por une deri tesh kam njoft shkodran e joshkodran mendjemdhaj. Tane bajne demek se nuk jane mendjemdhaj. Te pakten na shkodranet jena mendjemdhaj, por, meqe e pranojme nuk mjaftohena, jena edhe te sinqerte... :rockband: :thumbsup:

drini@

Primus registratum

Ne shkodranet sjemi mendjemedhenj vetem se na kane inat kot sepse jena qyteti i humorit,i sportit dhe i kultures dhe jam krenar qe jam shkodran.

shkodra the best /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDER:
[qb]turo
vetem ti mos fol per mendjemadhesi se si ty skam pare,as harapi ste kap dot ti ske pretendime po qe ve i bast une po te qelloj nje femer jo e bukur me njofte vej bast qe ti i bje mohit direkte /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HIGHLANDER
Ti mbase thu per ato qe jan fare te shemtuta,
vallain ato smi do zemra vertet, por mendjemadh sjom!!!!!
Po megjithate mu sme shko mendja qe ka Goca te shemtuta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

:sleep: :sleep: :sleep:
shkodrant:(
kur nuk punojne hapen disa,manej shkon i njomi neper t'thate.
vetem se dreqnit jane inteligjenta e shkenctare qe ne lindje,kujtojne se dine shume e knaqen me pak,edhe une shkodrane jam keshtu qe perfshihem.
aman se nuk do kete qytet tjeter qe ia ban vedit kaq shume qejfin,nuk e di a e ka per kompleks inferioriteti apo per requeime(uroj t'mos e kem shkru gabim,kuptoni vete ju;))

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

TURI ka ka sa te duash me shuymice por problemi seshte te shemtirllia eshte tek zemra /pf/images/graemlins/wink.gif mos e harro kurre /pf/images/graemlins/wink.gif

ezhderha

Primus registratum

qe jena pak mendjemedhenj jena......... puna asht se jena aq te ndershem me vedin e me te tjeret sa e pranojme. ketu qendron lezeti!

si ka thane edhe bik pepa, drite paste, 'boll me kene ishkodrali, se n'kambe kalon oqeanin'!

puna asht mos me e marre shume seriozisht se mandej ekzagjerohet /pf/images/graemlins/wink.gif .

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] :sleep: :sleep: :sleep:
shkodrant:(
kur nuk punojne hapen disa,manej shkon i njomi neper t'thate.
vetem se dreqnit jane inteligjenta e shkenctare qe ne lindje,kujtojne se dine shume e knaqen me pak,edhe une shkodrane jam keshtu qe perfshihem.
aman se nuk do kete qytet tjeter qe ia ban vedit kaq shume qejfin,nuk e di a e ka per kompleks inferioriteti apo per requeime(uroj t'mos e kem shkru gabim,kuptoni vete ju;))[/qb]
Danae: kur te jesh pa pun dica duhet me ba kshuqe
Duhet te hapena pak /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]qe jena pak mendjemedhenj jena......... puna asht se jena aq te ndershem me vedin e me te tjeret sa e pranojme. ketu qendron lezeti!
si ka thane edhe bik pepa, drite paste, 'boll me kene ishkodrali, se n'kambe kalon oqeanin'!
puna asht mos me e marre shume seriozisht se mandej ekzagjerohet /pf/images/graemlins/wink.gif .[/qb]
Nak ta kallzoj nje barcolet asht e kahershme po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif

ishin tre shoke, vlonjati korçari e shkodrani.
ne muhabet e siper si shoke thojne; `shoke a e bajme prove kush e ka tanarllekun ma t madh`? bin dakort me e provu.

kush hidhet nga trampolini ne nje pishine me nje meter uje?

korcari thote hidhet une dhe hidhet ...

vlonjati thote un hidhem me nje gjys metri uje...hidhet dhe ky dhe...

shkodrani thote, mu m veni nje pishqir tlagun, hidhet ai e thote tuj u qu n kam; mor pisa ma keni ba me hile ma keni shtrydh peshqirin fort...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

abs

nuk e di...

ps: Danae shkodrane kenke :rolleyes:
willkommen n klub moj burrnesh /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

bukur abstract bukur...me pelqeu lidhja jashte maset; oqeani me peshqirin e shtrydhun!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty te pjellka truni moj pse s'thu /pf/images/graemlins/wink.gif ! mendje femen ma kot nuk thojne...

albscutar

Primus registratum

Postuar fillimisht na HaRaP

sa here duhet tju themi qe shkodranet sjane mendjemedhenj po jamkrenar qe jane shkodran
-----------------------------
Ec harap maj menjen tane :thumbsup:

--------------------------------------------------
Jeta eshte nje shetitje nga martaniteti
deri tek varrezat!!!

dorado brushtulli

Primus registratum

po ai assasino-ja a e din se ma ka shkru'"rrofte tironen " e tij,me ngjyrat tona?o ndrroje o mos u duk ma kndej se asht fymje per ne me shkru' tirana me kuq e blu.a more vesht,more...te fala tiranseve.prej njenit prej mendjemdhejve shkodrane!

Emy

Primus registratum

hello... si shum e paskeni kap me shkodranet ju apo na keni inat /pf/images/graemlins/wink.gif (them per ato qe nuk jan shkodran) edhe shkodrant vec se jan krenar edhe krenari nganjeher ka edhe mendjemadhsi /pf/images/graemlins/laugh.gif por e ka me 5 minutsh lol se shkodren e kam sei zemer