mendje madhsia shkodrane

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum
mendje madhsia shkodrane

Si ka mundesi qe shkodranet dhe skodranet jane mendje medhenj ??????? dhe e dyta si ka mundesi qe mendjemadhesia shkodrane ka sukses me shume se te gjithe qytet e tjera kete skam arrite akoma ta kuptoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest
Re: mendje madhsia shkodrane

sa here duhet tju themi qe shkodranet sjane mendjemedhenj po jamkrenar qe jane shkodran.

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]sa here duhet tju themi qe shkodranet sjane mendjemedhenj po jamkrenar qe jane shkodran.[/qb]
Te lumte,sapo desha me e shkru edhe un te njejten gje.......

artan

Primus registratum

:cool: /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ore krenar as qe behet llaf qe jam dhe une por problemi eshte pse pelqehemi kaq shume ??
kjo eshte pyetja /pf/images/graemlins/wink.gif

skodrinon

Primus registratum

Nuk asht se ka ndiku shum krenaria sepse ne krenohemi me nje kulture qe na e kan lene te tjeret,por me duket nuk eshte se e ka çuar kush ate kulture ne grada me te lartaç.
Mendoj se jemi mendjemedhenj ngaqe e kemi ne gjak .

f

Primus registratum

Nuk jemi mendjemedhenj, vetem SUPERIORE.
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Primus registratum

qe te dy keni te drejte si dea dhe skodrinon sepse jemi rrace me kulture neve shkodranet them jo se tjeret sjane po se di as une neve jemi nje cik me siper se tjeret eshte e konfirmuar nga historia kjo0 pune nqs gabohem me shruani

assassino26

Primus registratum

Aty rrini ju akoma te historia. :sleep: :sleep: ..M'falni si keni qene :thumbsup: ?Ohh se harrova si jeni :tipsy: :tipsy: ?

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga HIGHLANDER:
[qb]Si ka mundesi qe shkodranet dhe skodranet jane mendje medhenj ??????? dhe e dyta si ka mundesi qe mendjemadhesia shkodrane ka sukses me shume se te gjithe qytet e tjera kete skam arrite akoma ta kuptoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mendoj se kjo ndjenje eshte vetem nje Interpretim i dialektit shkodran...

-----------------

shkodrani thote; nama ma e madhe eshte; `t hift vedja n qefe`... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une kam nje mendim tjeter
jo se jemi mendjemmedhenj po kemi nje tip te folurit dhe te sjellurit qe tjeret se kane
dmth KEMI HIJE TE RENDE SIC thojme neve shkodranet jemi ndrysh nga tjeret per mendimin tim ?????? /pf/images/graemlins/wink.gif

djal

Primus registratum

Tjeta Juj
Kush Thot Qe Shkodranet Jan Mendjemdhenj Ja Keni Fut Kot, Psh Une Sjam Mendjemadh, Dmth Cdo Femen e Begenisi /pf/images/graemlins/smile.gif Si Te Mirat, Si Te Kqiat, /pf/images/graemlins/smile.gif Forca ShkodrerLoce MeTy Do Jem Gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Aty rrini ju akoma te historia. :sleep: :sleep: ..M'falni si keni qene :thumbsup: ?Ohh se harrova si jeni :tipsy: :tipsy: ?[/qb]
Assasino: une nuk e di se si pyesni ju nga Tirana, por neve ne shkoder pysim: Si ke qene? Si i ke pase punet? Si i ke pase andej ka shpija mire? Ca ke ba? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Plus qe pysim edhe per te tashmen edhe per te ardhmen. :thumbsup:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga NeverAlone:
[qb]
Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Aty rrini ju akoma te historia. :sleep: ..M'falni si keni qene :thumbsup: ?Ohh se harrova si jeni :tipsy: ?[/qb]
Assasino: une nuk e di se si pyesni ju nga Tirana, por neve ne shkoder pysim: Si ke qene? Si i ke pase punet? Si i ke pase andej ka shpija mire? Ca ke ba? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Plus qe pysim edhe per te tashmen edhe per te ardhmen. :thumbsup: [/qb]
n fakt taman taman thuhet, si ka ken zotnija jote..e tjere e tjere

nejse se tan veriu kan ken gjithomone `shkodran` kena vend per te tan na , koht e funit nuk ka kush nevoj per pashaportizim /pf/images/graemlins/laugh.gif e kena zgjeru shkodren, biles dhe liqenin e kena bashku me montenegron ka njena ane, nga ana tjeter kena lidh detin me italine, kurse vllaznit tone kosovar kan propozu me e ba shkodren kryeqytet, s ram n dakort ngaqe i kena rrugt perfaqe t zez nitash, per momentin jetojme me moton `qesh kush qesh i fundit` kshtu qe kena respekt per qytetet e tjera qe po zbukurohen dita dites...na nitash ngushllohna me shprehjen popullore ` pisllik rahatllik`, e shifni sa modesta jena, e prapseprap na quani mendjemadha, si perfundim ky asht problemi juaj, ne na rroft dashnija e humori...e mos harroni se kur e perdorni ate shprehjen ` ok zemer ok` nuk e keni idene sa simpatike/a dukeni, taman si me ken shkodran, edhe thoni se nuk jena modesta e zemergjan...inati u ktheft ndashni per ne ishalla :rockband:

abs

nuk e di...

se gati harrova...per t ardhmen s pysim hic...e tanishmja duket, keshtu qe na dona me dite si ka ken zotnija jote, nga momenti i pare para takimit me ty /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband:

ezhderha

Primus registratum

puna asht ma shume te pordhaliteti shkodran sesa mendjemadhesia. s'diskutohet qe nuk asht nji gja shume pozitive, po ngaqe te tjereve u pelqen era, pse mos ta shesim thojme na /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ??

Karl von Ghega

Primus registratum

Po mundohem me e postu ne te tana temat:
Shkodran ! ju lutem flitni ne dialekt ne kjofte se e ndini vedin SHKODRAN!
Zoti ju bekofte

Primus registratum

turo
vetem ti mos fol per mendjemadhesi se si ty skam pare,as harapi ste kap dot ti ske pretendime po qe ve i bast une po te qelloj nje femer jo e bukur me njofte vej bast qe ti i bje mohit direkte /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Karl von Ghega:
[qb]Po mundohem me e postu ne te tana temat:
Shkodran ! ju lutem flitni ne dialekt ne kjofte se e ndini vedin SHKODRAN!
Zoti ju bekofte[/qb]
po me e ndi vedin shkodran e mos me fole me dialekt a thu na damton shkodranllekun a???
leni pash zoten mos na bani me qeshe me zori - pioniere te enverit ne lufte per ceshtjen e partise gjithmone gati!!! pfffffffff