mendim

hic

Primus registratum
mendim

perse eshte e veshtire per disa njerez qe ti shprehin dashurine e tyre njeriut te cilit ata duan ,qofte djale apo vajze ) ?

^Ira^

Forumium praecox
Re: mendim

Une mendoj se kane frike se mos ai/ajo nuk pranon dashurine e saj/tij, pra njerezit ne pergjithesi priren te veprojne kur jane shume te sigurt, kur veprimet qe ndermmarrin nuk kane risk...

KoDoShi

Primus registratum

Ka edhe k'shtu sic thote Ira, qe kan frik te nderrmarin nje iniaciative sepse fundja askush nuk e do t'keqen(zgjenjimin) dhe e kan me te lehte ta shprehin kur jane te sigurt(ne dijeni) se perfundimi do dali me sukses...por ama ka edhe tipa/e qe jane kryenec,se ulin hunden dhe nuk do ta kuptojne kurre c'fare kane humbur(ia vlente apo jo) dhe me vone i therrasin mendjes, por at'here esht gjithmon von.

almush

Primus registratum

po se mos ndoshta i thote qe jam i/e zene, e refuzon dhe mandej zhgenjehesh, thua me vete pse i thash!!

ilirjan

Primus registratum

ose i thote pergjigjen me NEGATIVE per nje mashkull,,,, "te kam si vella",dmth, nuk ndjej fare per ty

Ferik

Primus registratum

Sepse ate qe e do eshte shum e veshtire te ja thuash, zemra te dridhet.....

Timi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ose i thote pergjigjen me NEGATIVE per nje mashkull,,,, "te kam si vella",dmth, nuk ndjej fare per ty

[/ QUOTE ]
Nuk e dij se kujt i ka ndodh kjo gje po un per veten time kam degjuar shum here kete shprehje e ju siguroj qe ka me ulje per nje njeri kur e degjon kete gje. Te duket vetja qe nuk vlen asgje. Jam kaq i sigurt per kete gje sepse ja thash nje shoqes time qe i pelqeja. Mu pergjigj qe asnjeri deri ne ate dite e kishte fyera aq shum /pf/images/graemlins/frown.gif
Ne lidhje me temen shum her skemi kurajon ti themi njerzve qe kemi prane ate qe ndjejme per arsye se nuk dijme reagimin e tyre. Te keshilloj Hic te marresh kurajon tani e ti shprehesh sepse eshte nje e thenme me mir von se sa kurr... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
perse eshte e veshtire per disa njerez qe ti shprehin dashurine e tyre njeriut te cilit ata duan ,qofte djale apo vajze ) ?

[/ QUOTE ]

ngaqe ne thelb dyshojne. nuk dine a e duan, sa e duan, perse e duan, e çfare do te bejne me te pastaj.
ngaqe dashuria nuk eshte e qeruar, ajo lidhet me shume gjera te tjera te interesushme e interesante.
pastaj ta shprehesh dashurine eshte dobesi me shume se tjeter gje. eshte si ti thush dikujt qe mbreme i re me dore dhe u kenaqe shume. hemm ti mund te gjesh shembuj te tjere nga jeta ku me shume ke turp ta tregosh diçka, sesa ta besh ate.

ere

Primus registratum

per meshkujt te shprehurit eshte me e lehte pasi dhe dihet qe mashkulli eshte ai qe hedh hapin e pare...Ndersa femrat kane frike se zhgenjehen pasi sjane te sigurta nese ai ndjen te njejten gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif