Re: Mekati me i madh qe keni bere ne dashuri/partner
Dashurova nje vajze marrezisht dhe gjerat qe ne fillim dukeshin shume te njejta, na perputheshin mendimet.Vite tek shtepia im dhe prinderit e mi e moren vesh,dhe pasi pane qe ne shkonin kaq mire nuk thane ndonje gje.
Kaluan 5-6 muaj dhe vajza filloi te me largonte ne shume menyre, duke mos me thene ndonje gje konkrete qe ketu ketu eshte puna dhe pik mbaroi.
Duke i bere te ditur se po me lendonin veprimet e saj, ajo vazhdonte me tutje duke me torturuar.
Gjate gjithe kesaj kohe une kisha nje shoqe me te clien e njifja prej shume kohesh dhe flisja me te beja muhabet te hapur, por nuk e dinte per vajzen qe une doja. Nje dite me merr ne telefon e shqetesuar dhe me kerkon ta takoj, sepse donte te fliste per dicka.
Si gjithmon i qeshur dhe duke bere shaka shkoj e perqafoj dhe ulem ne tavoline, e kuptova qe dicka kishte por nuk i rash ne sy,mbase sepse doja ta lejoja te hapeshe vete, ose se me shtyvi instinkti.
.(Emrin).. nuk e di se si do te duket por une kam kohe qe kam rene ne dashuri me ty!!-
Mua? Bomba...!
Ngela i shtangur nuk dija c`ti thoja, Te dua!? Nuk mundesha...isha ne krize dashurie pervete.
-Nuk e di (Emrin tim) por nuk i mund ti kontrolloj dote kam kohe qe ndihem keshtu, por kam pritur se mos ben ti hapat e para.
Nuk di c`te them! - i thash une!
Edhe une kam kohe qe ndjej dicka, qe dicka po me shtyn por s`ta kam shprehur..sepse...
Degjo (emri saj) jam i pa koncentruar te lutem mund te te coj ne shtepi..?
-Pse!?
-Flasim neser...
E mora ne makine, drejt dhe ne shtepine e saj pa thene gje gjithe rruges...
Para se te zbriste me pa ne sy dhe doli nga makina.
Ate dite me vlonte koka keq, s`dija sec te mendoja, vajza qe une dashuroja me plot zemer dhe po me braktiste po me torturonte me veprimet e saj duke me thene beje me ndonje goce por vetem me -ish te dashuren tende jo..
Nuk e kuptoja...mbase luante por une isha komplet ne duar e saj...
Ring Ring telefoni, ate mengjes
Jam (emri saj)!
Mund te vish nga shpia ime sot sepse skam njeri ne shtepi...
Po vi-!
Vajta sa hap deren me hidhet ne qafe me perqafon forte duke me puthur pa pushime ne buze, dhe une per nje moment u ndjeva shume rehatshem dhe nuk i kundershtova asnje veprimi qe po bente ajo. Nga dera tek guzhina nga guzhina tek shkallet duke u puthur dhe duke xhveshur njeri tjeterin, me ne fund tek dhoma e gjumit te saj, ne shtrat..
-Me tha jam e virgjer!-
-Ngela- E njifja prej kohesh dhe me dukeshe teper me eksperience..
-Prejkjet e saj,dhe puthjet pa mbarim me ben mos ta kontrolloja veten fare.
Gjera moren nga njera tek tjetera... dhe ate dite ajo humbi virgjinitetin me mua..
Vajza qe une desha pra e dashura ime...
Nuk morri vesh gje dhe sot e kesaj dite nuk e di...ajo donte te me largonte se kishte shkollen perpara saj, dhe do vazhdonte universitetin, prandaj smundeshe te rrinte ne nje lidhje..!
Mua me se pakti s`mu duk nje arsye tamam ndarjeje, megjithate e pranova, se skisha c`te beja.
Shoqa ime - Shoqa ime dhe sot e kesaj dite eshte e dashura ime, dhe dita dites ndjenjat per te me shtohen...
Sekretin s`ja kam treguar asnjerit deri me sot.