Mega Holdings Albania - PROactiveAlbania

megaholdings

Primus registratum
MEGA HOLDINGS NE SHQIPERI

Mega Holdings Albania ne Shqiperi eshte perhapur nga disa djeme qe kane studjuar ne Turqi ne dege te ndryshme, Nga degat ushtarake deri tek universitetet private apo shteterore.

RREZIKU

Te rinjte e mashtruar (shumicen e rasteve keta do jene shoket/shoqet tuaja te ngushta) do te perpiqen qe te bindin dhe ty se sa mundesi e madhe eshte Network Marketing per tu bere i pasur dhe per te jetuar endrren tende (Makine luksoze, vile goxha te madhe, udhetime pafund rreth botes etj etj... Jete qejfi e thene ndryshe). Rreziku ketu qendron se atyre u eshte bere lavazho truri dhe me prezantimet ne power-point etj etj do tju tregojne foto te jeteve luksoze, fjaleve te mencura dhe motivuese etj etj.. Keto kane nje impakt te madh ne trurin e njerezve dhe sidomos te te rinjve qe te imponuar edhe nga TV kane enderr nje jete luksoze dhe pa mund.
 
Last edited by a moderator:
Top