Me vjen keq

ermali86

Primus registratum
Me vjen keq

me vjen keq sepse kam vene re qe sa vjen e shtohen kerkesat per aop ne dhomen #shqiperia. Une jam user i vjeter i albnetwork (qe ne 98) dhe doja tju thoja te gjithe atyre qe bejne kerkesa per aop te dalin ne chat dhe i jap kohe 7 sekonda qe ti pyes dhe te me pergjigjen per komandat e chatit. Mos beni sikur i dini duke patur perpara komandat ne text file
apo duke kerkuar ne google ose duke patur gati nje script. E hapa kete teme se pashe qe ka ankesa per aop ose sop aktual dhe duke qene vete ne chat nuk kam pare ndonje rremuje te madhe ne chat te cilen nuk mund ta perballojne aop apo sop qe jane. Prandaj mos merrni nje script dhe te beni si aop te mire. Chati eshte per te bere nje dore muhabet dhe per te kaluar kohen e lire. Nese personat qe futen aty do te ishin me te rregullt ne fjalor dhe ne bisede atehere nuk do te duheshin fare aop dhe sop dhe po ju them dhe dicka tjeter. rremujat qe behen ne dhomen #shqiperia i bejne vetem ato qe nuk marrin aop nga inati qe nuk e moren. Keshtu qe therritini mendjes dhe mos beni sikur jeni shume te interesuar per aop. kush te doje te me pergjigjet ketu se i tregoj une nje server chati me nje dhome qe ka me shume se 1000 usera dhe asnje aop. Dhe shkoni ju mjeshtrat e floodit dhe provoni te beni flood. Mos i veni fajin aop ose sop qe jane, sidomos sop se jane ato qe po ju vijne mbas avazit. Nuk ju ka thene njeri te rrini ne chat gjithe diten. Jeni ju qe rrini ne chat nga deshira juaj dhe pretendoni per me shume pa jua kerkuar njeri. Merrini parasysh keto gjera. Ja kalofshi mire

BABA

Primus registratum
Re: Me vjen keq

o plako shkruj me pak heres tjeter se harrohen keto /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje te gjithve ne veqanti ermali86
te falenderoj dhe te vlersoj per temen qe paske hapur sapo e lexova me shum kujdes , ke shkruar ca fjale me mend megjithse faji nuk eshte i askujte qe ti nuk paske bere kerkese per aop e tjer... e tjer... (pun per ty) persa i perket komandave sot po i mesojne te gjith c'rendesi ka nese nje user i meson me an te web sit duke kerkuar komandat nga diku do i mesoje o nga dhoma #ndihme ose nga web sit,sa per 1000 veta po me habit qe qe nuk paska kund aop si ke folur ti me lart , mund te kene aop me acc dhe mund te rrine pa shejen @ , mbase fola teper ose mbase te duket qe shkrujta dicka per tu hapure per te (ulur) ty per at qe ke fol me lart , ne asnje menyre vetem dhashe mendihmin tim ,megjithse ti qenka nje user me kohe te albnetwork ,te uroj gjith te mirat lal , shnet e jet dhe euro sa me shum ......

acid

Forumium praecox

Shiko ermali86, nuk po te njoh mbase ne chat perdor nick tjeter se pergjithesisht "te vjetrit e chatit" i kam miq dhe jo vetem networku. Mgjt, tani nese ti ke vite ne networkun tone, duhet te dish me se miri qe ka disa menyra per zgjedhjen e aop.
e para dhe me e perfolura eshte, aop polic. ca do te thote, nje person me acc qe ofrohet per te ndershkuar cdo user qe ben shkelje te rregullores se dhomes, dhe ne te njejten kohe ofron dhe ndihme userave qe kerkojne ndihme, komnda, mode, ban, kick etj etj. Ketu duhet nenvizuar qe jo tgjithe jane rrobota, dhe mbajne mend cdo komande te irc. Mjafton te dish gjerat baze, dhe tjerat i meson nese ke deshire. E mira eshte te dish sa me shume..
E dyta menyre e shtimit te acc ne aop list, eshte "aop aktiv"
Ca do te thote?! Do te thote kur useri eshte aktiv ne main, pra i respektuar nga masa e userave qe marrin pjese ne main. Tip i qete, qe ka ca kohe te konsiderueshme ne irc, dhe njihet nga aop, sop per pranine e tij ne dhome. Tani nje nick me vjen ne mend pa dashur te nderhyj ne zgjedhjet e sop te dhomes #shqiperia
"Venezianii" Person qe pershendet pothuajse tgjithe userat e chatit dhe mer pershendetje nga to sepse eshte me te vertete simpatik ne biseda qe behen ne main. pa njolla* Nenkuptoj pa historira floode, sharje masive ndaj userave ne main, jo provokativ ndaj tjereve, dhe jo nxites i situatave jo te deshiruara nga askush ne main.
Ka dhe nje gje tjeter, Jo cdo kerkese per aop plotesohet me dhenie acc. Njoh shume user qe kane bere kerkesa dhe nuk e kane marre kurre acc.Sic ka shume qe kan pritur me vite.. Pyet cent /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Per ta mbyllur vertet ka server me 1000 vete pa aop.. por ato shoku im jane servera qe lidhen ne menyre te vazhdueshme me java ne webpage vetem per nje publik te "pjekur" ku nuk nderhyjne te "rinjte" pra 18 vjec e poshte. Shqiperia ka pak eksperience me irc. Duhet te kemi durim deri sa cdo gje te marri rrugen e vet. Irc eshte zgjedhje e lire, nese dikush ndihet me mire ne nje server tjeter shqiptar apo jo, le te hyje atje dhe ne i urojme caste te bukura. Sepse tek e fundit jemi online per te komunikuar me miq e shoke. Albnetwork ne vecanti vitet e fundit eshte populluar shume me masat e reja, qe fillojne nga moshat shume te reja behet fjale per 12 - 13 vjecar deri ne moshat e larta 35 - 45 vjecar. tani keto jane kushtet tona kemi nje server dhe mundohemi te meremi vesh disi, pastaj te hapim dhoma te rangeve te ndryshme. Secila ka nje perzgjedhje te sajen. Me fal qe u zgjata shume. te uroj shendet dhe kohe te mire