me ndimoni ta gjej

Balahk

Locus omnem
Para 10 vitesh apo me shume,kam pare nje filem italian.ku ishte nje cift kishte dy femij.njeri ishte diku tek 10 tjetri me i vogel.babai kete madhin nuk e pergezonte asnjehere,gjith vemendja ishte tek i vogli.e ema vdes.dhe djali madh vdes ne pishinen e boshatisur duke i shpetuar jeten te voglit.ps ky filem me ka mbetur fiksim.por titulli nuk me kujtohet dhe per kete arsye nuk e gjej dot.ju lutem nese dikush i titullin te ma tregoj.faleminderit

guestman

Forumium maestatis
Para 10 vitesh apo me shume,kam pare nje filem italian.ku ishte nje cift kishte dy femij.njeri ishte diku tek 10 tjetri me i vogel.babai kete madhin nuk e pergezonte asnjehere,gjith vemendja ishte tek i vogli.e ema vdes.dhe djali madh vdes ne pishinen e boshatisur duke i shpetuar jeten te voglit.ps ky filem me ka mbetur fiksim.por titulli nuk me kujtohet dhe per kete arsye nuk e gjej dot.ju lutem nese dikush i titullin te ma tregoj.faleminderit

ky qeka film i trishtuar, me mire harroje :)

scadarsko

Locus omnem
[quoteactor et zazak, post: 991133, member: 13390"]Para 10 vitesh apo me shume,kam pare nje filem italian.ku ishte nje cift kishte dy femij.njeri ishte diku tek 10 tjetri me i vogel.babai kete madhin nuk e pergezonte asnjehere,gjith vemendja ishte tek i vogli.e ema vdes.dhe djali madh vdes ne pishinen e boshatisur duke i shpetuar jeten te voglit.ps ky filem me ka mbetur fiksim.por titulli nuk me kujtohet dhe per kete arsye nuk e gjej dot.ju lutem nese dikush i titullin te ma tregoj.faleminderit[/quote]
Trego actoret kryesor nese i njeh sa do pak,se keshtu te gjej filma me shmice.Duke fillu me Marco ne kerkim te nénés.

Balahk

Locus omnem
[quoteactor et zazak, post: 991133, member: 13390"]Para 10 vitesh apo me shume,kam pare nje filem italian.ku ishte nje cift kishte dy femij.njeri ishte diku tek 10 tjetri me i vogel.babai kete madhin nuk e pergezonte asnjehere,gjith vemendja ishte tek i vogli.e ema vdes.dhe djali madh vdes ne pishinen e boshatisur duke i shpetuar jeten te voglit.ps ky filem me ka mbetur fiksim.por titulli nuk me kujtohet dhe per kete arsye nuk e gjej dot.ju lutem nese dikush i titullin te ma tregoj.faleminderit
Trego actoret kryesor nese i njeh sa do pak,se keshtu te gjej filma me shmice.Duke fillu me Marco ne kerkim te nénés.[/quote]
Vallai as aktoret nuk i njohe
behet fjale per nje filem te luajtur sh vite me pare

scadarsko

Locus omnem
Ou uote="ardiizazak, post: 994098, member: 13390"]Trego actoret kryesor nese i njeh sa do pak,se keshtu te gjej filma me shmice.Duke fillu me Marco ne kerkim te nénés.[/quote]
behet fjale per nje filem te luajtur sh vite me pare[/quote]
Ku ta gjejme.... Mos asht Tommy Jerry ?

Balahk

Locus omnem
Ou uote="ardiizazak, post: 994098, member: 13390"]Trego actoret kryesor nese i njeh sa do pak,se keshtu te gjej filma me shmice.Duke fillu me Marco ne kerkim te nénés.
behet fjale per nje filem te luajtur sh vite me pare[/quote]
Ku ta gjejme.... Mos asht Tommy Jerry ?[/quote] ndoshta :p