me mire nje shok/shoqe apo nje thesar????

de puta madre

Primus registratum
me mire nje shok/shoqe apo nje thesar????

te prenoncohesh per kete teme,te ben pak konfuz me vetveten,dikush mund te thote me mire nje shok,por mund te thone dhe me mire nje thesar(pasuri) me te cilen mund te gjesh shoke/shoqe sa te duash,"kini parasysh qe ne ket rast shoqeria eshte me interes"
po ju si mendini? :wave:

bebi

Primus registratum
Re: me mire nje shok/shoqe apo nje thesar????

shokun ose shoqen q1 e din se ku asht thesari /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

duke qene se e kam dorezuar teseren e partise, interesohem pwer thesarin :devil:

de puta madre

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Poppins:
[qb] Nje thesar. Pse? [/qb]
per ty qenka me i rendesishem thesari,por duhet te dish qe nuk blihet shoqeria me para,por fitohet me respekt reciprok,dhe te dish qe me ndimen e mikut mud te gjesh dhe thesarin,por me thesarin nuk mund te gjesh dot mikun, :thumbsup:

de puta madre

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] duke qene se e kam dorezuar teseren e partise, interesohem pwer thesarin :devil: [/qb]
kur ta gjesh thesaRIN na baj naj za

Hild

Primus registratum

per ty qenka me i rendesishem thesari,por duhet te dish qe nuk blihet shoqeria me para,por fitohet me respekt reciprok,dhe te dish qe me ndimen e mikut mud te gjesh dhe thesarin,por me thesarin nuk mund te gjesh dot mikun, :thumbsup: [/QB]
Me gjithe se nuk pajtohemi rreth temes, kemi nje gja te perbashket, te dy jemi te sapoardhur. Çdo gje ka nje cmim, ti sa e ke....

MLK

Primus registratum

Une per vete nje shoqe me thesar ene dopjo po pati mundesi :cool:

Guest

kur ka shporta fiq! te gjithe te behen miq - Nastradin

de puta madre

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Jeshil:
Me gjithe se nuk pajtohemi rreth temes, kemi nje gja te perbashket, te dy jemi te sapoardhur. Çdo gje ka nje cmim, ti sa e ke.... [/QB]
ti qe flaske per cmim cfare do te nenkptosh qe je i shitur te kane blere,edhe nqs kam nje cmim te dish qe ai cmim eshte respekti.

inanissa

Primus registratum

nuk e di :book: ku kam lexuar nje gje te tille:
-me mire nje shok se nje thesar...por kush gjen thesarin...s'do tja dije me per shokun..!

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga de puta madre:
[qb]
Fillimisht postuar nga Jeshil:
Me gjithe se nuk pajtohemi rreth temes, kemi nje gja te perbashket, te dy jemi te sapoardhur. Çdo gje ka nje cmim, ti sa e ke.... [/qb]
ti qe flaske per cmim cfare do te nenkptosh qe je i shitur te kane blere,edhe nqs kam nje cmim te dish qe ai cmim eshte respekti. [/QB]
te paturit e nje cmimi nuk te ben nje "pazar te mire". cmimi qe dikush i vendos vetes ndonjehere eshte teper i larte qe t'ia vleje per t'u paguar. :shrug:

ere

Primus registratum

edhe ka nevoj per pyetje... dihet qe thesar :thumbsup:

Albert Zylyftari

Primus registratum

Varet kush eshte thesar per ju! Leket? Lekun se ha as qeni thot populli.Njerzit edhe kur e kane lekun s'dine ta perdorin.Pastaj po te jesh vetem lekun e ke te humbur.
Me mir nje mik se nje çiflik.Cdo gje mund te realizosh po te kesh miq te mire.

eis

Primus registratum

Ma mire nje shok se sa nje shoqe se me thesare jo qe jo,se si tha ai ma siper paren se han as qeni.Flas keshtu per eksperience qe kam pase :cry:

yjet

Primus registratum

Kush si e kupton thesarin, po edhe ai qe shkeli shokun per te aritur te thesari pyete kur eshte vet dhe e ka tane ate thesar se cfar zbrazetie ka ne shpirtin e tij.

Po sikur te gjesh nje shok ne jete tek i cili do te besoje,do te besonte ai ty, te gjeje vetveten tek ai ose ajo.Te doje ate dhe ai ty, mos e tradhtoje ate ose ai ty, me tregoni ne çfar thesari ju do te arini bashk te dy.........

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeee hhhhhuuuuuuu po edhe shoqerin e mer era...kehtu qe ...preferoj thésarin un...

jona20

big bum bam...

pink mos u merzit, ngece shoqerin aty te kemba krevati edhe e shef qe era merr krevatin pastaj...eshte e ere e forte ajo?

S6T6N6

Forumium maestatis

varet sa i modh osht thesari /pf/images/graemlins/laugh.gif