Me mire i pasur apo i varfer?

Me mir i varfer apo i pasur?

• I Varfer

Votes: 0 0.0%
  • I Pasur

Votes: 4 33.3%
  • Mesatar

Votes: 8 66.7%

• Total voters
    12

Hank

Valoris scriptorum
Nje mik i imi thote kerko "Mesin e Arte". Vetem ata as shume te pasur e as shume te varfer jane te lumtur :)

Sindroma

lv sx sx
Nje here e nje kohe kisha aq shume smeralde dhe gurre te tjere te cmuar
tongue.png
... dhe i pelqenin shume princeshes kur ja dergoja po jo nga vlera po nga bukuria e ngjyrave kur shkelqenin
tongue.png

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Nje here e nje kohe kisha aq shume smeralde dhe gurre te tjere te cmuar :p... dhe i pelqenin shume princeshes kur ja dergoja po jo nga vlera po nga bukuria e ngjyrave kur shkelqenin :p
IAN çi bere :p na hudh ndonje neve ketej se na duhet :p, po ndonje qe kushton i çike xxxxxxxxx euro :p:p

policia

Forumium maestatis
ka edhe te tjere qe e shikojne keshtu kete pune:
me mire me ty dhe fukara/
sesa pa ty i pasur...
(i kendon njeri, njeres...)

Sweety el

Locus omnem
po ceshte kjo pyetje,,, me mire i pasur,,, paraja seshte cdo gje ,, eshte e vetmja gje ,,,! :p
paraja nuk eshte cdo gje.pse do thuash?ja ku po te them qe po pate para shume te rritet mendja dhe nuk shijon lumturi sic shijojne ata qe jane nga gjendja ekonomike normale.

policia

Forumium maestatis
une jam dakort me ty sweety kur thua qe paraja nuk eshte gjithcka por nuk jam dakort me ty kur thua se po tu rrit mendja nuk shijon lumturine...
per mua paraja nuk eshte gjithcka per shume arsye, se mund te kesh para por nuk ke shendetin, mund te kesh para por mund te mos kesh dashurine, paraja mund te jete shume shume e rendesishme por nuk eshte gjithcka...
me para mund te shkosh te vizitosh henen, por mund te te vdesi femija nga nje aksident rrugor dhe ti nuk e kthen dot ne jete me gjithe parate e botes...

Sweety el

Locus omnem
une jam dakort me ty sweety kur thua qe paraja nuk eshte gjithcka por nuk jam dakort me ty kur thua se po tu rrit mendja nuk shijon lumturine...
per mua paraja nuk eshte gjithcka per shume arsye, se mund te kesh para por nuk ke shendetin, mund te kesh para por mund te mos kesh dashurine, paraja mund te jete shume shume e rendesishme por nuk eshte gjithcka...
me para mund te shkosh te vizitosh henen, por mund te te vdesi femija nga nje aksident rrugor dhe ti nuk e kthen dot ne jete me gjithe parate e botes...
e kam fjalen per ate qe me para u duket se i kane te gjithe ne dore,dhe behen ineresant dhe femijet e tyre duket sikur kane kapur qiellin me dore.

Anavlore

Forumium praecox
paraja nuk eshte cdo gje.pse do thuash?ja ku po te them qe po pate para shume te rritet mendja dhe nuk shijon lumturi sic shijojne ata qe jane nga gjendja ekonomike normale.
une nuk thash qe eshte cdo gje e dashur, aty thjesht behej nje pyetje,,, kush thot qe sdo te donte te ishte i pasur eshte hipokrit si puna jote,, dhe mjaft me keto filozofira idiote por permbaju temes,, pfff cna acaruat

Sweety el

Locus omnem
une nuk thash qe eshte cdo gje e dashur, aty thjesht behej nje pyetje,,, kush thot qe sdo te donte te ishte i pasur eshte hipokrit si puna jote,, dhe mjaft me keto filozofira idiote por permbaju temes,, pfff cna acaruat
e ke kuptu gabim punen e parase zonjushe.dhe ne rradhe te pare ne nje debat perdoret dhe filozofia dhe nese ty nuk te pelqen mos merr pjese dhe e dyta mos perdor fjale qe juve une nuk ti kam perdorur.dhe mqs une nuk dua te jem e pasur nuk do te thot se jam hipokrite dakort goce?dhe nese te kemi acaruar na fal po kto ka debati dhe mendimet qe nuk i kane te gjithe njesoj.