Me ka marre madhi per Skodren

Tanja

Primus registratum
Re: Me ka marre madhi per Skodren

ehhh abstract skam pase kohe... /pf/images/graemlins/smile.gif

masanej un nuk hina n'midis mar burr i dheut... e sa per me ja majt spo ja maj asnjenit. anen dmth ee se ka fmi dreca ktu i keq kuptojn gjanat:)

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga RoSe_GuRl:
[qb] ehhh abstract skam pase kohe... /pf/images/graemlins/smile.gif

masanej un nuk hina n'midis mar burr i dheut... [/qb]
Ke t'drejt Rosa po ky Absi asht djali ma haram q1 ka AF mren /pf/images/graemlins/wink.gif tan kohen e sheh tuj u ngatrru me femna plus q1 nuk ka pik respektit per gjinine femnore lyp me ta .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

bjeri tush ;lol se e ke lejen ne xhep, po ca keka ky mar... me tja.... ba shpinen ma te but se barkun:plol//..
dulme prej temet mar ,, ju ste leni me ba hejr..

he a ju ka marre "madhi" ju se mu po:(

ShkodraniNY

Primus registratum

Rosse

Ca sht aja shprehje maj me : te rafte.......... ca paske dashte me thane maj luku ashtu ?
:book: Kam e lexo quku se paske met prapa fart hahaha

abs

nuk e di...

Nigjo Tush, maj gojen, aaa t lutna shume, ku jena ktu, n rradh kastravecave aaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apo ke inat se ma ka majt Rose mu…dmth m asht pergjigj. /pf/images/graemlins/wink.gif Po ti njashtu solo tapa met tan jeten, prej synit t madh qe ke, mete tuj pa se kush m ngamcon mu :tipsy: ...kur t dush dalim n shesh t mejdanit se m duket t paska marr maDHi m duket per DAJEN JAK, vec ta dish se adresa jote Spital ka me e pas emnin, /pf/images/graemlins/laugh.gif vij une me Rosen e t shohim me kavanoz kompostoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rose i man anen tushit mu Doren :devil: apo jo moj :idea:

tushi

Valoris scriptorum

He pra marova prej inadit :lol: Rosa duhet me ken taman trime mos me pas frike me ta majt ty :shrug:

mgjth djal i mire ban mire me e ekuilibru pak te shprehunin /pf/images/graemlins/wink.gif se tan kohen rrin tuj permen Daj Jak Spitale me i fjale dhune.Tash jena n'shekullin e 21 edhe dhuna perveç ndoj muxhaidinit edhe Bushit ka dal modet.

masanej se si tash po rri solo apo insieme s'po din gja ti se rruget e perenis jane infinite kan than /pf/images/graemlins/wink.gif

Tanja

Primus registratum

po ju nalnu mar daj i fije.... keni fut marshat ... ku jeni ktu ju ne rrall te tamlit aa?
adstract djal i mire je perzoten.... ta baft zoti shnet e ta rrit jeten 1 min per mu,, se me ke pelqy,,,njashtu duhet me ken me i dal zot vetit,, se tushi harroje asht hata,, lum un qe kam e e marr, opss harrova se une kam nji, po deshta me than nusja qe ka me e marr!!

po pak si lerg paskni shku mar ju,, edhe me spitale,, po llogariteni mire se ska vende, asht i mushun, mas ja futni rroma per toma edhe ju, vec me dal ne shesh e kurrgja.

ma bani hallall nqf se ju kam ofendu ee:)

abs

nuk e di...

Rose m ka than djal i mir, ( ps danke Rose eee komplimentin) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo s asht 1 mendje me ty Tush, qe m thu e ke mendjen te dhuna, jena ne shekullin kaq, un se di pse lodhesh mor burr? po sot n kte shekull asht n mode dhuna verbale /pf/images/graemlins/laugh.gif se me dore s t preka kund, se ba me t prek t zuni elektroshoku :devil:
Rose mos na del e fejume tesh vec sa me na qetsu gjendjen ktu, megjithate n pritje jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush per ekuilibrim hajde t ja fusim nje gote, se e di qe s met beqar sa t kesh mu shok :devil:

Rose na bje do meze ti zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Rose para se me i than djal i mire shiko pak se ça kan shkru per te disa gazeta /pf/images/graemlins/wink.gif
Gazeta 1

Gazeta 2

Abs hajde shkojm e ta pime i gote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

ky asht kulmi,,, tush si ma r e ban at pun, un kam pase pershtypje tmira per abstrakun po tash......papapapapappapa kujt me i besu ktu tash, njani shan tjetrin e tjetri shan njanin, hehehe ca doni ju eeeee ,,, jeni lllastu po hajt,,,

abstract ehh pse mar burr a deswhte mem propozu ba mas me pa ken e marrun aww? apo desht eme ba tushin gjelosh ashu xheloz. /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

un u cmalla me shkodren isha para dy javesh edhe se vajta per fat te keq per vdekje po gjithsesi pashe qe shkodra ishte njall mu bo zemra mal se pash shume ndryshime te mira lokalet ishin nam njerezit te shifshin ne kokerr te syrit jo me me kok ulur seriozisht qe mbeta kenaqeisht i habitur mire fare mu be qefi shume dhe tani e tutje do shkoj gjithnje e me shpesh ishalla e shof mire me mire se e kam zemren atje skam ci bej

eis

Primus registratum

Bisa jena tha per njat Shkoder dhe spo di kur po shkoj me e pa se marova per nder ,po kam edhe frike se po vdes me marak ne zemer ,ktu edhe te ikun vitet shpejt mazi ske kohe as kur me i shiju,u plakme per nder ehh :cry:

Tanja

Primus registratum

naqe a ikna ne ver , se une kam ner mend me ik i her:) jam tha perzoten, mezi press, u si me duket ditet si vjet: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Ca asht tane ky NDER ketu maaa /pf/images/graemlins/smile.gif

Ul e ca "nder"

A dina se jena t'ndershem /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe mas bani ashtu se aty e keni shkodren nuk ja let kush pa saber tesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shani ...... kapertonit deshta me thane edhe pune e gjum, per ca ju kena pru ketu me na kendua hahahahaha

I love all you :wub:

Tanja

Primus registratum

ene ty aaa? ku e din ti ca asht madhi mar?

nejs enuk keke shkodran hic me duket se dallohesh si fole

fkvllaznia

Primus registratum

Un pervedi isha per vit ri edhe e pash Shkodren
shum mir , /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif vetem se ska ndryshu hiç qysh kur kam ken un heren e fundit qe i takon me ken ne ver , tan diten te njajtat gjana bashe , cohu nade
shko haje i teke pilaf ( a dopio se nexhoja e ka shok pilafin e dini ju ) me kas , masndej shko pije i kafe , ma von shko pij edhe nji tjeter , masandej vjen koha e misdits shko shpi e ha buk , pusho pak , vjen koha e masdites del edhe iher prep per kafe
vetem se kur del masdite dicka ju kisha keshillu qe elekrtikun mas me e harru ame marr q1ri me vedi , se per zote i qerron syt kur te dush , lene masandej gropat me uj e pusetat pa kapak , po prep kta sjan gja, se ka rrezik me ja nis shi e masandej kur dush me dal me lunder se ndryshe nuk delet, nejse ma ... .

Vetem se ba me than a po shkon ne shkoder e me pas mundsin direkt isha nis se per zoten sak mamir se vendi jot /pf/images/graemlins/laugh.gif . A patriot i flakt jam eee /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ppappa qa kekam zgjat edhe un .
hajt pra se po e mylli .

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

jo me ka marre madhi por jam ber te marr bileten e tja fus me vrap nje xhoiro nga shatrivani /pf/images/graemlins/smile.gif

bubuzheli

Primus registratum

Roze guri me duket se kemi qene ne nje klase ne shkolle te mesme bashke.A ke mbaruar shkollen e mesme tek Jordani? :confused:

hyka

Primus registratum

M'ka marr malli boll!!
Nuk mundem me e shpjegu as me fjal!!

1