me hiqet acc pa u mor vesh fare ABUZIM

^^TaNo_CaRiDi^^

Primus registratum
me hiqet acc pa u mor vesh fare ABUZIM

me hiqet acc pa u mor vesh fareee e heq z.Timi si i do qefi e palla e vet po normal i lumt se shefat virtuale paskan ne dore dhe te genjeshtarin dmth rolin e genjeshtarit DUA TE DI ARSYEN PSE ESHTE HEQUR ACC IME sepse sop eshte ofenduar mbasi eshte hequr acc ime dhe kur futem ne #ndihme per te mar sqarim sop aty bejn rolin e injorantit sikur skuptojn kur dua te di qe pse me eshte hequr acc dhe kur pyes qe pse shikoni se cfar prgj qe mar TE ESHTE HEQUR ACC SEPSE KE OFENDUAR SOP cqcqccc po acc me eshte hequr perpara se ta ofendoja sop por ketu bekan te kunderten me duket se u zgjata shume dua te gjeni shkakun dhe kerkoj prap acc time por dua shkakun qe pse me eshte hequr acc sepse me eshte hequr acc pa asnje arsye fareeee dhe mbasi me eshte hequr acc ne nerva e lart kam ofenduar sop FLM !! kalojani mire te gjithe POR DUA ACC PRAP OK mos shkruaj me ketu per keto gjera

Timi

Valoris scriptorum
Re: me hiqet acc pa u mor vesh fare ABUZIM

Bismilaj rrafmon e rrahim. Po te pergjigjem ktu edhe se nuk e meriton. Ne radhe te pare po te them qe accesset ti hoqa per ofendime pa e vertetuar mir a i kishe o jo ato sepse sdije te beje identify. E dyta kam shum logse qe smund ti vej ktu sepse Albforumi eshte nje forum serioz. Po me akuzon qe jam genjeshtar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Ka kush te me gjykoj mua edhe per faktin se jam Sop pak besim e kane tek mua. Nuk haj shum inate zakonisfht por vec te them kte gje qe ti derisa un te jem Sop num merr access me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Un nuk pergjigjem me ktu...

Moderatori i Zones Tema transferohet Shqiperia , pasi nuk ka lidhje kete Kategori Forumi.