ME FBKSH KUNDËR ARMIKUT, APO KUNDËR FBKSH DHE ME ARMIKUN

Baton84

Forumium praecox
ME FBKSH KUNDËR ARMIKUT, APO KUNDËR FBKSH DHE ME ARMIKUN

Përfundon punimet me sukses Kuvendi i Zonës nr.6 (Diasporë) i Frontit për Bashkim Kombëtar Shqiptar

DEPARTAMENTI PËR PROPAGANDË DHE INFORMIM I KRYESISË
SË KËSHILLIT TË FBKSH-SË - ZONA NR. 6

Në këtë kategori antishqiptare, fatkeqësisht kanë përfunduar dhe ca demagogë (dikur gjoja të burgosur për çështje kombëtare, aktualisht emigrantë politikë) tani patriotucë "indiferentë" interesash personale e qejfesh banale të mejhaneve perendimore, kritizerë të neveritshëm anti FBKSH dhe anti AKSH dhe gjithëçkaje që është shqiptare e që ka të bëjë me SHQIPËRINË E BASHKUAR ETNIKE.
Kolona e pestë, shpejtë do ta gjejë vendin e merituar në atdheun e shqiponjave ose do të mbetet për jetë të jetëve jashtë atdheut - MËRGATË E QYQYVE, u tha në Kuvend.

Departamenti për Prapagandë dhe Informim i FBKSH-së- Zona nr. 6 njofton se, më datën 10.Maj 2004, filloi punimet Kuvendi i Zonës nr. 6 të FBKSH-së.
Pas raportit të detalizuar për punën e bërë u zgjodh Kryesia e re, e cila mori detyra konkrete për formimin e këshillave të reja, si dhe rritjen e nivelit dhe të cilësisë së punës në të ardhmen.
Gjatë punimeve të Kuvendit të Zonës nr.6, nga të gjithë pjesëmarrësit u shpreh gadishmëria për të vazhduar më tej përpjekjet dhe punën, për të bërë kështu realitet ëndërrën e kahershme të shqiptarëve, bashkimin e të gjitha trojeve shqiptare në një shtet të vetëm në Ballkan.
Nga ky Kuvend, edhe një herë i’u dha mbështetje e fuqishme Sekretariatit Vendimmarrës të Kryesisë Qendrore dhe Kryetarit të FBKSH-së, i cili me vizionin, përkushtimin, kurajon dhe përgatitjen e tij politike, ka arritur që çështjen e pa zgjidhur shqiptare ta paraqesë denjësisht para të gjitha strukturave ndërkombëtare, duke kërkuar zgjidhje të drejtë dhe demokratike të saj.
Militarizimi i mëtejshëm i trojeve shqiptare të pushtuara, ngritja e punkteve ushtarake na lënë të kuptojmë se, gjuha e dialogut me pushtuesit, si dhe tërheqja e tyre në mënyrë paqësore, jo vetëm që është e pa mundur, por si edhe më parë mbetet tendencë e tij kolonizuese. Lakmia e tyre për pushtim, rrezikon edhe trojet të cilat për momentin janë nën administrimin ndërkombëtar.
Prandaj, Zona nr. 6 e FBKSH-së, mbështet fuqimisht Shtabin e Përgjithshëm të AKSH-ës, duke e ndihmuar atë me të gjitha mjetet që ka dhe që do të ketë në dispozicion, në mënyrë që edhe më tej të rriten e forcohen të gjtha strukturat e saj.
Forcimi dhe rritja e saj, janë garancia e bashkimit të trojeve shqiptare dhe mbrojtja identitetin tonë kombëtar, u theksua në Kuvend.
Në këtë kontekst, u përshëndet ndihma e çmuar e bashkëadhetarëve tanë nga diaspora në çdo aspekt, në raport me FBKSH-në dhe strukturat e saj, për ta çuar më tej çështjen kombëtare shqiptare përpara në fitore. Por, nuk u lanë menjëanë dhe nuk u përjashtuan gjithashtu diskutimet dhe dëshmitë mbi sabotatatorët jashtë dhe brenda radhëve të FBKSH-së, të njohur tashmë me emra e mbiemra, të cilët të shtyrë nga egoja e tyre meskine, partiake dhe nga qarqe antishqiptare nuk lënë gurë pa lëvizur për të sabotuar FBKSH-në, për të diskredituar kështu rrugën e lirisë drejtë bashkimit dhe prosperitetit të kombit shqiptar. Në këtë kategori antishqiptare, fatkeqësisht kanë përfunduar dhe ca demagogë (dikur gjoja të burgosur për çështje kombëtare, aktualisht emigrantë politikë) tani patriotucë "indiferentë", interesash personale e qejfesh banale të mejhaneve perendimore, kritizerë të neveritshëm anti FBKSH dhe anti AKSH dhe gjithëçkaje që është shqiptare e që ka të bëjë me SHQIPËRINË E BASHKUAR ETNIKE.
Kolona e pestë, shpejtë do ta gjejë vendin e merituar në atdheun e shqiponjave ose do të mbetet për jetë të jetëve jashtë atdheut - MËRGATË E QYQYVE, u tha në Kuvend.
Temë e veçantë poashtu, ishte anëtarësia e FBKSH-së në Zonën nr.6.

"Nuk mund të jetë anëtarë, rrjedhimisht as të zgjedh dhe as të zgjidhet në forumet e Zonës nr.6, ai që nuk i pëgjigjet kuotës mujore të anëtarësisë, ai që nuk përpiqet të jetë aktiv, por inaktiv, ai që joshë dhe stimulon inaktivitetin tek të tjerët, ai që me një fjalë me veprime të tilla është sabotator dhe saboton veprimtarinë e FBKSH-së. Të tillë "anëtarë" e "kryetarë" kryesishë, fatkeqësisht prezent në shtete të caktuara perendimore, të cilët le që nuk kanë bërë ndonjë gjë që do të mund të vlerësohej dhe nuk i’u kanë përgjigjur as kuotës së anëtarësisë së rregullt, por kanë sabotuar dhe ende e sabotojnë atë, urgjentisht duhet larguar nga rradhët e FBKSH-së dhe të tillët duhet demaskuar pa hezitim... ", u tha nga delegatët e Zonës nr.6, në Kuvend.
Në Kuvend u theksua edhe njëherë shqetësimi për mbajtjen në burg të zotit Idajet Beqiri (Sekretar Politik i FBKSH-së) për qëllime politike dhe pa asnjë të drejtë ligjore nga shteti Gjerman, si dhe për kërkesën absurde që bën pala shqiptare për ekstradimin e tij.
Shteti shqiptar duhet përfundimisht ta kuptojë se, FBKSH-ja është forcë politike tepër serioze, që gjithnjë e më shumë po konturohet si Lëvizja më e madhe politike ndër shqiptarë në Shqipërinë Etnike dhe arrestimet që bëhen nuk mund ta ndalin bashkimin e kombit në një shtet të vetëm, sepse kjo nuk është kërkesë e një grupi njerëzish, që sipas tyre nuk kanë mbështetje në popull, por është amanet i gjithë të rënëve ndër shekuj, është kërkesë e cila çdo ditë e më shumë po përkrahet nga i gjithë populli dhe intelektualët më eminent të kombit.
Deklaratat e pa bazuar që bëjnë ca "politikan" shqiptar, nuk e dëmtojnë aspak imazhin e luftëtarëve të lirisë, të cilët tani janë rreshtuar në radhët e FBKSH-së e AKSH-së .
Deklarime të tilla tregojnë papjekurinë e tyre politike, të cilët jo rrallë kanë gabuar në prononcimet publike, duke shkarë më tej deri në bashkpunim direkt me armiqtë e çështjes kombëtare shqiptare.

Rroftë Fronti për Bahskim Kombëtar Shqiptar
Rroftë Kombi Shqiptar
Rroftë Shqipëria e lirë, e bashkuar, e pavaruar, demokratike dhe Etnike

DEPARTAMENTI PËR PROPAGANDË DHE INFORMIM I KRYESISË SË KËSHILLIT TË FBKSH-SË - ZONA NR. 6

13 Maj 2004

gentilushi

Primus registratum
Re: ME FBKSH KUNDËR ARMIKUT, APO KUNDËR FBKSH DHE ME ARMIKUN

jam dakort per lufte politike me kedo shtet ballkanik qe tenton te shtype lirite dhe te drejtat e shqiptareve ne Ballkan.
e theksoj politike ose diplomatike por jo lufte ne kuptim shteteror.

kjo perpjekje eshte e mire por duke parashtruar disa shkaqe qe cojne ne deshtimin e kesaj organizate jane:

1)pamundesia e financimit te disa projekteve me te vertete frytedhenese (qe i quajne ata)
2)mosperkrahja nga asnje strukture politike shqiptare europiane apo nderkombetare
3)damka si organizate terroriste
4)projektet per Shqiperine e Madhe qe kane ata shkel te drejtat dhe interesat e shteteve fqinje te miratuara me marreveshje nderkombetare.
5)asnje shtet ballkanik fqinj me shqiperine nuk do te binte dakort te hiqte dore nga interesat dhe kufinjte e tyre per te kenaqur nje popull qe e kane shkelur gjithmone aq me shume qe i mbron ligji nderkombetar e ku di une
6)dobesia e shtetit shqiptar persa i perket perkrahjes te te drejtave dhe interesave te shqiptareve ne Ballkan con ne ngritjen e organizatave deshtuese si puna e kesaj qe me veprimtarine e tyre prishin imazhin e Shqiperise,Kosoves dhe Maqedonise si vende te qendrueshmerise politike,respektimit te ligjit dhe sigurise ne Ballkan.

Menyra me e mire do te ishte them une /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Siguria,respektimi i te drejtave ne ballkan ne ne Ballkan nga ana e Shqiperise,Kosoves dhe Maqedonise qe con ne Pavaresinee Kosoves.

Qe mund te pasoje me nje autonomi te shqiptareve te Maqedonise sigurisht mbas miratimit ne parlament te kesaj idejeje me deputete shumice shqiptare dhe president shqiptar (kjo do nje cike kohe) por eshte menyra e vetme ne qoftese duam nje Shqiperi te bashkuar.

pastaj Shkeputja dhe referendumet.

Mendoj qe Shqiperia e madhe ndalet me KAQ.

Trojet ne Cameri,Mal te Zi,e Serbi lindore ti enderrojme per sa te mos kete plasur ndonje lufte e trete boterore dhe Shqiptaret te jene KESAJ RRADHE NE ANEN FITUESE ME KUNDERSHTARE GREKUN E SERBET.

gentilushi

Primus registratum

DHE TE BEHET NJE SI TIP JALTE ETJ....ETJ.... :confused: :confused: :confused:

gentilushi

Primus registratum

HARROVA TE SHTOJ...........
KETO GJERA JANE SHUME TE PAMUNDURA PER TE NDODHUR POR JO KREJT TE PAMUNDURA,KA NJE CIKE FARE PROBABILITET ME DISA ZERO MBAS PRESJES /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif