me falni

italstud

Primus registratum
me falni

ka kohe qe nuk hyj me ne serverin prestigjoz te albnetwork.
jam penduar per sjelljen time si femije dhe shume fyese ndaj jush si staf ndaj te tjereve ndaj vetes dhe ndaj Shqiperise.
eshte e vertete qe koha ndikon tek njeriu.
ket muaj meditimi une u mendova gjate dhe arrita nirvanen kuptova qe isha gabim dhe e pakta qe mund te bej eshte tju kerkoj falje cdokujt qe eshte prekur nga aktet e mia te pajustifikushme dhe jashte logjikes se shendoshe mendore.
njerez jemi dhe bejme dhe gabime,ju kerkoj falje.
me respekt te thelle

joriku

THUG-LIFE

Primus registratum
Re: me falni

MIREMBREMA triad.
se di sa ka ndikuar te ty hyrja ne chat dhe kerkon falje ketu por per mua seshte e llogjikshme te kerkosh falje ndaj dikujt qe eshte me shume fajtor se ty dhe me te dy kembet shkel ate qe eshte shkruar ne rregullore une vleresoj shume kete xhest tendin por per mua ske gjetur njerezit e pershtatshem per ta bere nje gje te tille sepse se meritojne te quhen njerez por vemje ose me mire zara.une kam qene gjithmone dakort me ty por kete here sme duket e arsyeshme . une jam nje njeri qe nuk lepij ate qe beshtyj te lutem mundohu ta kesh dhe ti kete norme te karakterit sepse asnjehere sdo pendohesh per ate qe je je dikush qe ka karakter dhe e ka te forte ate megjithese disa ketu duan te ulin koken ti mundohu ta ngresh ate, atehere do jesh nje njeri qe ke nje fytyre dhe karakter jo si disa ketu qe jane thjesht zara ose njerez qe kane nevoje per nje doze karakteri . ja kalofsh mire dhe se shpejti ne chat
ps lexo te luterm poezine e kiplingut IF(nese)do gjesh shume pergjigje aty