Me degjon?!

mozaiku

Primus registratum
Re: Me degjon?!

Pse iken?
Iken ti apo po nisem une?! Do kthehemi perseri?! Si do jemi kur te takohemi?! Te dashuruar, te respektuar, te kthyer mbrapsht, te lodhur, te heshtur?! Do puthemi, do perqafohemi, do i japim doren njeri tjetrit, do shihemi ne sy, do kthejme koken nga ana tjeter, do bejme sikur nuk u pame?! Do kem lyer floket nje dite perpara, do kem vene rimel, do jem e stolisur, do buzeqesh?! Apo do kem nje kapele mbi koke e syzet e erreta?! Do kem buzen e care nga mungesa e hidratimit te shkelqyesit te buzeve?! Do terheq valixhen mbi taka apo do eci rendom me atletet e vjetra.Si do te te dukem?! Po ti si do jesh?! Me mire mos me degjo se c'po them tani. U talla.
Justifikim i hatashem ky i fundit. A thua se tallja nuk permban pergjegjesi e nuk fyen ndjenjat e tjetrit.

marina s.

Forumium maestatis

Te therras...ka kohe qe te therras.Kur me je pergjigjur e ke bere sepse ke degjuar thirrjen time? Apo pergjigjet e tua kane qene thirrja jote per mua?
Nuk e di ne me degjon,nuk e di ne me therret apo ne i ben te dyja te bashke...e sigurte eshte se ben diçka!

marina s.

Forumium maestatis

Perderisa ti ben diçka,perderisa une e kuptoj nuk ka rendesi nese degjojme apo therrasim njeri-tjetrin.Rendesi ka qe merremi vesh. A nuk eshte pikerisht kjo qe kerkojme ne fund te fundit?

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Freeeeee Yooooooooooour Miiiiiiiiiiiiiiiiind!!!

[/ QUOTE ]

OK une po filloj ta zbraz te le vend per gjerat e duhura, per dashurine, me nje fjale te vetme per TY!!!
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me degjon ???
a me ke degjuar ndonjehere vertet ???
zakonisht flisja dhe ti beje vetem sikur me degjoje...
perse valle ke rrefuzuar gjithmon te degjosh çka thoja, kishe kaq shum bindje qe fjalet e mia ishin te gabuara???

perse gjithmon deshiroje qe te shikoja dhe degjoja ate qe ti deshiroje ne menyren qe ti e deshiroje, perse nuk ke pranuar kurre qe un nuk jam ti, dhe un nuk dua te jem ti, dhe se un nuk mundem edhe nuk deshiroj te shikoj dhe te degjoj si ti.
mendimet e mia per gjithshka kan qene gjithmon ne kundershtim me te tua, por un gjithmon te kam dashur edhe pse kemi pasur shum konflikte, dhe vazhdoj te te dua...dhe gjithmon do te te dua...sepse sot jam çka ti me bere te jem.

Je t'aime

Guest

Me degjon me mire, atehere kur nuk flas.
Degjomi syte...

Abratax

Primus registratum

Shurdh-memeceria e profilizimeve te pa fund te brinjes se 13-te, ...nuk krijon gje tjeter vecse mbytjen e vajit te gjinkallave prej ulerimes se ujkut.

Hena rastis pehere e Plote, ne keto nete te derdhura nder zjarre te ferrte. Dhe ..., nqs ende nuk dini si te perkufizoni fjalen 'vulgare' "Lluks", sapo jua perifrazova me siper.

Fjalet kane humbur fuqine, veshtrimet s'shohin! ... Bibla eshte nje perralle e trishte; mbi te gjitha: "... Ne fillim ishte INSTIKTI!"

alinos

Forumium maestatis

S'eshte e lehte te komunikosh sot me ty, sot ti ke vene nje mburoje te cuditshme, te cilen nuk e shemb dot me armet e zakonshme, por te cilin s'ta hedh dot as ne uje (si cdo magji te zeze), se pervecse mburoje ma ke dhe te vetmen ure komunikimi me te cilin une mund te te arrij. Iku koha e te kaluarit "pa dashje" nga lagjja jote, tani me duhet te te therras ne cel per te marre vesh ku je, si je, pse je. Natyrisht ti i pergjigjes gjithnje telefonates dhe per gjysem ore (gjithnje gjysem ore), je aty per kafe. Natyrisht "kafja" jone eshte shume interesante. Celulari bie a dridhet vazhdimisht, sa e mban mend te thash njehere "interesante kjo marredhenia jone midis meje, teje dhe celularit. Mos do te te coj dhe une nje sms te komunikojme permes tij?"
Por ceshtja ndryshon kur te shkruaj nje sms. Atehere te duhen te pakten 10 ore per te me kthyer nje pergjigje qe ngjan formale, por qe pret te te shkruaj perseri, dhe kur te shkruaj, pas distances kohore te pershtatshme (20-30 minuta, se mos o zot! po te te kthej pergjigje menjehere ngjaj si e deshperuar-perveluar), ti merr tere kohen e botes per te mos kthyer pergjigje. Cudi, thua te jete se perton te shkruash mesazhe. Jo pra, e thame me lart qe shpenzon mjaft kohe per kete. S'di c'te me thuash? Po pse valle, kur pyetja ishte e qarte dhe aspak kercenuese per ty, madje-madje dashamirese-ngushelluese. Atehere jam une, asaj qe ti nuk di c't'i thuash, por me te cilen s'shkeputesh dot teresisht. Ndoshta une jam ende shenja qe te kujton se dikur ti ishe njeri... E pra, parimi im i "buka qe thyhet s'ngjit me" qendroka, por kur i them gjerat ne gjeneze me shikon si zogun ogurzi, kurse kur i ben vete, hesht se te vjen turp nga vetja.
Te pakten kemi celularin. Atij gjithmone mund t'i bjere bateria, te mos kete vale, te vidhet, bjere nga dora, bllokohet, madje dhe nipcja mund te luaje me te dhe te te fshije mesazhet, e keshtu faji t'i mbetet parajses dhe teknologjise gjysmake...

Kordelja

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Iola</div><div class="ubbcode-body"> Will you remember?
Will you remember the dresse I wore?
Will you remember my face?
Will you remember the lipstick I wore?
This world is a wonderful place.

Will you remember the black limousine?
Will you remember champagne?
Will you remember the things that we've seen?
I will return here again.

Will you remember the flowers in my hand?
Will you remember my hair?
Will you remember the future we planned?
The world is not waiting out there.

I won't remember the dress I wore.
I won't remember champagne.
I won't remember the things that we swore.
I will just love you in vain.

Will you remember?
Will you recall?
Will you remember?

Mungojne historite e suksesit... smund te jemi ndryshe, ka nisur, do shkoj diku per te perfunduar ekzaktesisht sic e thote kenga.
E hidhur ta dish qe nga fillimi!!
</div></div>
Will he? Will you?

Ema

Goddes

Mbylla deren pas vetes.Kishte kohe qe s'ndjeja qe zemra ime mund te rrihte kaq fort.Ndalova nje cast per te marr fryme peshtetur pas portes se rende.Cika koken ne siperfaqen e drurit dhe mbylla syte.Shpirtin ma pushtoi trishtimi,lumturia,nostalgjia,malli(mall pas 30 sekondash?).te gjitha keto ndjesi dhe te tjera qe nuk arrita ti identifikoja m'u mblodhen lemsh ne zemer.U ktheva drejt deres,terhoqa dorezen.Mendja ime ishte bosh,levizja e komanduar nga stomaku.Atehere per nje cast mendova hapin tend qe largohesh,buzeqeshjen tende,nje perqafim tjeter,rrotullohemi rreth botes bashke.Po pastaj ktheva shpinen nga rruga,mora shkallet.Ishte rruga me e gjate e jetes sime.M'u duken ore te tera deri tek dera e apartamentit.Me doren e majte shtrengoja trendafilat,thonjte ishin ngulur ne pellembe me force.Asnje burre,asnje burre s'me kishte trajtuar kesisoj,asnje burre s'me kishte degjuar kaq fort,asnje burre s'me kishte bere te ndjehesha si nje princeshe,si ne perralla apo si neper filma.Une jam alergjike ndaj romanticizmit.Asnje burri s'kisha guxuar t'i tregoja c'me mundonte kaq fort.Me asnje burre s'kisha qene kaq e lumtur e njekohesisht kaq negative.Me asnjeri s'ksiah nxjerre helmin e vullkanit qe mbaja brenda.Kushedi si do jemi pas nje viti.Nuk besoj njelloj,nuk besoj zemer-lire si kesaj here.Nuk besoj as se do kerkohemi,apo me keq do kerkohemi njeanesisht(c'trishtim).
...

Mbylla deren pas vetes.Kishte kohe qe s'ndjeja qe zemra ime mund te rrihte kaq fort.Ndalova nje cast per te marr fryme peshtetur pas portes se rende.Cika koken ne siperfaqen e drurit dhe mbylla syte.Shpirtin ma pushtoi trishtimi,lumturia,nostalgjia,malli(mall pas 30 sekondash?).te gjitha keto ndjesi dhe te tjera qe nuk arrita ti identifikoja m'u mblodhen lemsh ne zemer.U ktheva drejt deres,terhoqa dorezen.Mendja ime ishte bosh,levizja e komanduar nga stomaku.
Atehere hapa deren me nje fryme,mora ne nje dore kepucet e larta dhe vrapova drejt teje.Ti u ktheve drejt meje,nuk e di degjove hapat apo thjesht ta ndjeu zemra dhe pas nje casti u gjendem qe rrotulloheshim si dy kalamanj kur kendojne "giro giro tondo".Dhe me pelqen qe ti nuk flet sa une,qe vepron ne vend qe te flasesh gjate pervec kur duhet te me ngushellosh.Me pelqen qe rruga eshte bosh dhe ne e dime se ky eshte perqafimi i fundit dhe nuk trishtohemi,po qeshim si te marre.Ne qe gjetem njeri-tjetrin si dy pjese perfekte qe i mungonin nje puzzle,qe kompletohen teresisht,qe jane kaq perfekte,deri ne kete moment sa do ishte mekat te shihje c'mund te ndodhte me tutje.

Eshte mese e qarte qe ne te vertete ka ndodhur vetem pjesa e pare po mundesite me mendje i kam jetuar me dite me rradhe dhe ne cdo perfundim i kthenim shpinen njeri-tjetrit.Te puthja nje here une e nje here ti,nje here me dhimbje,nje here me dashuri.Por ne fund,ne fund gjithmone shkeputemi,dhe koha shtrihet para nesh e pafundme,rruget shumefishohen papritur.Skenari eshte gjithnje i ndryshem,skenari eshte gjithnje i pameshirmshem.Ne jemi si dy te burgosur ne jetet qe kemi zgjedhur ndaj na shijoi aq fort dalja nga matrica,qofte edhe per pak.
Me duket se te kisha thene nje here faleminderit.Kaq.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Jete te bukur :p

Ema

Goddes

Mbylla deren pas vetes.Kishte kohe qe s'ndjeja qe zemra ime mund te rrihte kaq fort.Ndalova nje cast per te marr fryme peshtetur pas portes se rende.Cika koken ne siperfaqen e drurit dhe mbylla syte.Shpirtin ma pushtoi trishtimi,lumturia,nostalgjia,malli(mall pas 30 sekondash?).te gjitha keto ndjesi dhe te tjera qe nuk arrita ti identifikoja m'u mblodhen lemsh ne zemer.U ktheva drejt deres,terhoqa dorezen.Mendja ime ishte bosh,levizja e komanduar nga stomaku.Atehere per nje cast mendova hapin tend qe largohesh,buzeqeshjen tende,nje perqafim tjeter,rrotullohemi rreth botes bashke.Po pastaj ktheva shpinen nga rruga,mora shkallet.Ishte rruga me e gjate e jetes sime.M'u duken ore te tera deri tek dera e apartamentit.Me doren e majte shtrengoja trendafilat,thonjte ishin ngulur ne pellembe me force.Asnje burre,asnje burre s'me kishte trajtuar kesisoj,asnje burre s'me kishte degjuar kaq fort,asnje burre s'me kishte bere te ndjehesha si nje princeshe,si ne perralla apo si neper filma.Une jam alergjike ndaj romanticizmit.Asnje burri s'kisha guxuar t'i tregoja c'me mundonte kaq fort.Me asnje burre s'kisha qene kaq e lumtur e njekohesisht kaq negative.Me asnjeri s'ksiah nxjerre helmin e vullkanit qe mbaja brenda.Kushedi si do jemi pas nje viti.Nuk besoj njelloj,nuk besoj zemer-lire si kesaj here.Nuk besoj as se do kerkohemi,apo me keq do kerkohemi njeanesisht(c'trishtim).
...

Mbylla deren pas vetes.Kishte kohe qe s'ndjeja qe zemra ime mund te rrihte kaq fort.Ndalova nje cast per te marr fryme peshtetur pas portes se rende.Cika koken ne siperfaqen e drurit dhe mbylla syte.Shpirtin ma pushtoi trishtimi,lumturia,nostalgjia,malli(mall pas 30 sekondash?).te gjitha keto ndjesi dhe te tjera qe nuk arrita ti identifikoja m'u mblodhen lemsh ne zemer.U ktheva drejt deres,terhoqa dorezen.Mendja ime ishte bosh,levizja e komanduar nga stomaku.
Atehere hapa deren me nje fryme,mora ne nje dore kepucet e larta dhe vrapova drejt teje.Ti u ktheve drejt meje,nuk e di degjove hapat apo thjesht ta ndjeu zemra dhe pas nje casti u gjendem qe rrotulloheshim si dy kalamanj kur kendojne "giro giro tondo".Dhe me pelqen qe ti nuk flet sa une,qe vepron ne vend qe te flasesh gjate pervec kur duhet te me ngushellosh.Me pelqen qe rruga eshte bosh dhe ne e dime se ky eshte perqafimi i fundit dhe nuk trishtohemi,po qeshim si te marre.Ne qe gjetem njeri-tjetrin si dy pjese perfekte qe i mungonin nje puzzle,qe kompletohen teresisht,qe jane kaq perfekte,deri ne kete moment sa do ishte mekat te shihje c'mund te ndodhte me tutje.

Eshte mese e qarte qe ne te vertete ka ndodhur vetem pjesa e pare po mundesite me mendje i kam jetuar me dite me rradhe dhe ne cdo perfundim i kthenim shpinen njeri-tjetrit.Te puthja nje here une e nje here ti,nje here me dhimbje,nje here me dashuri.Por ne fund,ne fund gjithmone shkeputemi,dhe koha shtrihet para nesh e pafundme,rruget shumefishohen papritur.Skenari eshte gjithnje i ndryshem,skenari eshte gjithnje i pameshirmshem.Ne jemi si dy te burgosur ne jetet qe kemi zgjedhur ndaj na shijoi aq fort dalja nga matrica,qofte edhe per pak.
Me duket se te kisha thene nje here faleminderit.Kaq.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Jete te bukur :p