Fillimisht postuar nga amar:
[qb]
Fillimisht postuar nga to57:
-
[
faktorin shqiptar ne maqedoni e pengon deshira per karriere politike qe te jete nje i vetem .
<< JEMI MESUAR NGA JU TE SHQIPERISE SEPSE JU JENI SHUME KOMPAKT,SHUME TE BASHKUAR HEHEH,O TOROLLAK NE SE PAKU LUFTOJME KUNDER SHKAUT SLLAVO-MAQEDON KURSE JU NE SHQIPERI KUNDER KUJT LUFTONI?? KUNDER NJERI TJETRIT ? JENI DUKE U NGRENE MISH E COPE PER CFAR PER KARIERE,PER HAJDUTLEK,PER KRIMINAL E PER CFAR JO TJETER.>>
dhe e dyta o flobo nuk po i sheh edhe ne forum ktu ke af dy shqiptar/re te maqedonise e ke zor ti zesh ne te njejten mendje pastaj flasim per nje krahine te tere
<< HE TREGOM PAK SE KU?? JAM KURIOZ TE DIJ SE CFAR NA NDANE NEVE TE MAQEDONISE /pf/images/graemlins/laugh.gif
shif e shkruj po bahet kjo pune
PER FLOBON : VELLA NE NE MAQEDONI NUK DALIM NE REFERENDUM ATA E BEJNE VETEM SHKIJET SLLAVO MAQEDONET,NE NESE DALIM NE NJE REFERENDUM DO DALIM VETEM SI KUNDER PERGJIGJE E REFERENDUMIT TE TYRE TUNG /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
kush eshte duke bere lufte o huri te pakten per çfare jane jashte shqiperise nuk e marrin mundimin te bejne politike thjesht bejne nje konstat fatkeç te gjendjes atje mos po te duket se po behemi mish edhe cope per çfare njehere,per politike ,karriere ,hajdutllik,kriminalitet,ore nqs ju shqiptaret e maqedonise jeni engjuj mund te na thuani por sma merr mendja se jeni me pak se ne .
çfare nuk kuptoni nga ne pse kemi zgjedhur rrugen e kriminalitetit sepse nuk kemi zgjidhje tjeter sepse nuk ka azil per ne nuk ka dokumenta per ne sepse kemi nje qeveri e kryeminister byth/moter/rob ******* ire qe ka neshkruar nje marreveshje qe ku ti zene shqipetaret e shqiperise ti kthejne .
ne shqiperi hyjne 660 milione dollare nga kurbeti dhe ka mbi nje milion te emigruar jashta sepse jeta nuk na dha zgjidhje tjeter .
kurse vetem droge qe kalon nga turqia neper maqedoni dhe shqiperi vleresohet nga DEA me vleren 1 miliard e 500 milione dollare us .nqs shume si ti nuk e dine morfina baze vjen nga turqia dhe perpunohet ne laboratore ne maqedoni dhe kosove perqindja me e larte eshte 85% e nxjerrur nga telart permendurit laboratore .sa per statistika 80 e korrierave te droges(heroines)qe kalon nga e ashtuquajtura(mafia shqiptare)inekzistente)jane shqiptare te maqedonise e te kosoves dhe jane po ato qe e shperndajne me shume ne zvicerr e gjermani(ku blehet me shume)nuk them qe shqiptaret e shqiperise jane engjuj por preferojne kokainen sepse fito robi me shume leke dhe ska te beje me spiuna qe ja fusin vellai vellait nipi dajes nipi agjes e shokt si kane me gje .
sa per shqiptaret e maqedonise ktu ne af qe sbien dakort me mendime ke sa te dush mjafton te citosh ty edhe artemis jeni shembujt me perfekt te nje thenie
ujku po e hante gomarin nga mrapa dhe gomari po thoshte ZOT BANE ANERR .
luften me shka keni kohe qe e keni hume se ju ka fute perçamjen deri n'palce edhe prape thoni zot bane anerr .
e vetmja gje qe dini te thuani eshte te na kritikoni per shqiperine sikur nuk mjafton per ne gjith ai mund qe bejme per te por une dhe njerez te tjere nuk bejme per te bertit ktu une bera per vendin tim po per veten tone sepse ne rradhe te pare ndihemi shqiptare dhe nuk eshte nje ndjenje qe anashkalohet me disa shfjaqje te tepruara atdhetarizmi por me pune e me djerse .
une asajt shqiperie nuk i kerkoj asgje dhe as nuk i kushtoj asgje dhe kam deshire qe ajo te heci gjithmone perpara sepse jam krenar kur nuk i bie hasha e tham(oui je suis albanais) po jam shqiptar .
mos harro o vlla se feja e shqiptarit asht shqiptaria