Mbi dashurine dhe demone te tjere

Mono

Forumium praecox
Mbi dashurine dhe demone te tjere

E mbaj mend shume mire heren e pare qe e pashe!
Ne nje klase te zhurmshme, ajo rrinte e qete ne tavolinen e saj duke u pertypur lehtshem dhe me bishtalecin e gjate qe i varej pas nga pas gjithe finese.
Eshte shume e veshtire tani ta kujtoj! Eshte shume e veshtire te kujtosh dike kur mendimi i dyte qe te pason eshte,... mos e mendo se eshte loje e humbur! Mbaj mend dhe dhe shume detaje qe ti nuk i mendon se ekzistojne akoma diku ne pranine humane...

marina s.

Forumium maestatis
Re: Mbi dashurine dhe demone te tjere

Maneater, make you work hard
Make you spend hard
Make you want all, of her love
She's a maneater
make you buy cars
make you cut cords
make you fall, fall in love
She's a Maneater, make you work hard
Make you spend hard
Make you want all, of her love
She's a maneater
make you buy cars
make you cut cords
Wish you never ever met her at all!

Never ever met her at all!
you wish you never ever met her at all!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nuk ka gje me dritheruese se sa te te ndjesh ty ne brendesine time duke bere dashuri e ne tere ate epsh dhe deshire te te degjosh te me thuash pa fjale, te dua.

Ema

Goddes

Kur isha e vogel adhuroja Michael Jackson.Jo,nuk e adhuroja,e dashuroja me dashuri virtuale te nje vajze 10-vjecare.Madje isha shume e shqetesuar nga fakti se prinderit e mi do kishin problem diferencen e madhe te moshes(23 vjet) :).Keshtu tri here ne dite beja llogarite se sa kohe duhej qe te mbushja 18 vjec(isha e bindur se mosha per tu martuar ishte ajo).Mendoja edhe se kur dashuroje dike athere patjeter duhet te martoheshit dhe te jetonit pergjithmone te lumtur.Nuk e mbaj mend se si do ja arrija qellimit.Di vetem se nje dite Majkell dhe Dirty Diana(ah po urreja Diana Ross se me kishte lenduar burrin e ardhshem)u harrua.
Se si me doli nga zemra nuk e di.Di se mbase kam qene gjithmone ne kerkim te dashurise ideale por kam gjetur vetem dashuri vrasese.Kjo mendoj se ka ndodhur per faktin se nuk me pelqenin gjerat e gatshme,ose ato te fituara pa mundim.Keshtu ne natyren time mazokiste dhe pak trape e vetmja bindje qe me pat mbetur ishte se kur gjen dike qe e do,dhe te do(me dashuri dosido se dashuria s'ka brire speciale) athere keta dy njerez do kapercejne cdo pengese,nuk do kene frike nga suferina dhe do munden te provojne c'mund te jene per njeri-tjetrin.
Ketu thuhet avere i coglioni.E,nuk i kam.Bie ne kompromis me arsyen.Mendoj shpesh se jemi rritur keq.Kete nuk e bej per te justifikuar veten por per te gjetur pergjigje.Akoma sot,pasi kam mbushur 26 vjec nuk arrij te mendoj objektivisht mbi dashurine.Nuk arrij te mos influencohem ne te perditshmen prej vetes.Dhe arratia nga vetja eshte me e keqja sepse kthehesh gjithnje ne te njejten pike.
Po,kamzhikun e kam hedhur ngahere po vazhdon frushkullimi.
deri kur...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sot kuptova mire se sa e kujdesshme duhet te jem kur shkruaj cdo germe persa i perket dashurise..sidomos asaj VRASESE.

gangsterja

Primus registratum
Isha e ulur ne stadium dhe mendimet me vertiteshin neper koke sa as vete s'mund ti ndaja.Ti u afrove dhe u ule prane meje per te bere muhabet.I kishe ngulur ata 2 syte e tu mbi mua e nderkohe pije cigaren qe e mbaje ne dore,ndersa un ashtu sic isha e menduar ktheva koken per te te pare.O zot c'te me shikonin syte nje bukuri te tille qe ndodhej perpara syve te mij.Nje bukurosh si ti te me fliste mua nje vajze te urte,te thjeshte.Nuk e vume mend oren,por kishim 2 ore qe po benim muhabet.Sa dua qe te vije ai moment qe te te dhuroj putjen qe me vlon ne zemer,te te shoh perseri ata 2 sy.Ti rruges kalon ne rruge e thjesht me shikon,mikja me thote se je don-zhuan.Por une se besoj ti je serioz te dua zemer(N).