Mbi Bashkesin Islame ne Maqedoni

Mbi Bashkesin Islame ne Maqedoni

Sulo edhe Pareli edhe Shërbëtor në polici

-Të nderuar lexues te Internetit deshta tju sqaroj e tju njoftoj me ish Reis-Ul-ulema Sulo Parelin.
-Ky njeri I cili shyqyr zotit din të lexon por jo të mendon të shkruan e jo të vepron, të premton dhe të tradhton, të bashkpunon me jo shqiptar vetëm të dëmton shqiptar.
-Që prej ditës së par kur ky njeri u bë krietar I BIM_it muslimanët në Maqedoni pan vetëm zi e më zi, së pari filloji që ti përçaj Hoxhallarët me njëri tjetrin pastaj hoxhallarët me mutevelit e xhamive që më në fund ato hoxhallar që edhe pas gjithkësaj përçarje që va bëri do ta përkrahin atë ai menjëher I afronte dhe e dinte që me ato mundet të bashkpunonte dhe të zhvillonte biznis për fitim personal, për vete mirte mishin kurse atyre ju a linte kocin.SULO njëher nga BIM_i filloi të vjedh me pakic kurse kur e pa që po I vjen fundi të ngordh nisi me shumic, që ta siguron buxhetin për të luftuar pastaj si opozit.Disa her kam lexuar në gazetën “Fakti” disa tekste të dy autorëve të cilët për lexuesit nuk jan aq të njohur sa që jan të njohur për policin, jo si nacionalist shqiptar, apo kombtar të mëdhenj por si shërbëtor më të thjesht dhe më lingur, nëpërmjet familjeve të këtyre personave është luftuar nacionalizmi shqiptar.Nuk dua të shkruja më shum për këta lingur sepse sikur që e dij se egziston një zot e dij që dëshirat e SULOS shkronjat e policis këta nuk I thejn asnjëher sepse nuk I ka thyer as babai I babes.
-Por sa e lexova tekstin fillova të qeshem, sepse menjëher kuptova se shkrim isht kolektiv me shkronja të zeza të policis e me dëshir të flakt të SULO parelis.
E lavdronte veten aq shum sa që tha se kam ndërtuar edhe fakultet.Po të mos kishte nisur të ndërtohej fakulteti SULO do të çmendeshe sepse, mos të harojm këtu ishte marka dhe dinari.Filloi të ndërtohet fakulteti muslimant investo e ky një mark për fakultet e 100 për vete.Në plan ishte që të ndërtohet edhe internati me at sum të mjaftueshme të parave, mirëpo si thoni ju a nuk është gjynah që sulo gjith at mund që e dha të nis të ndërtohet fakulteti mos ti mar për vete gjysmën e parave.Fakulteti me të vërtet mbeti pa internat mirëpo SULO_ja pasi u rëzua prej postit të kryetarit nuk mbeti pa vetur të mir për vete dhe për fëmijët, asesi nuk mbeti pa ju siguruar edhe banesa fëmijëve.
Në vitin 2001 SULO_ja po thuaj se nuk u ndëgjua fare, sepse më I ëmbël se shpirti nuk ka.Kur erdh viti 2003 SULOS ju ngjallen ndjenjat fetare e kombtare, filloi të përgatis teren për të ardhur edhe njëher Reis, por kur e pa se kapituloi I grumbulloi të gjith qent e shkoi të ankohet tek KOMANDIRI.Mirë po ata ja dhan një ide të mir e I than mere këtë tekst ja edhe këta dy emra të njerzve dhe qoj në ndonjë ALBANSKI VESNIK dhe prit magar mos po bien bar.Mir po pasi që as fara që e hedhi nuk ishte kfalitet edhe koha ishte dimër bari nuk mbiu.SULOJA kështu e mbaroi vitin 2003 e ndoshta në 2004 KOMANDIRI me shok I jep ndonjë ide më të mir dhe kor më shum sukses.

z.Adem Pajaziti

gezim lame

Primus registratum
Re: Mbi Bashkesin Islame ne Maqedoni

<span style="font-style: italic">Tema s'ka fare te beje me ndonje diskutim mbi ndonje artikull apo mediat. Po e trasferoj te Ballkani.</span>