materazzi,misherimi i barbarit ne futboll

Re: materazzi,misherimi i barbarit ne futboll

O xhono qe Montero eshte lojtar qe luan rende dhe me nerva kete e dime,dhe qe beri nja gabim te pafalshem(per me shume per skuadren e vet) me ate xhest prap jam dakorte por qe ta barazosh me ate qe beri materazzi ketu nuk jam dakorte.sepse materazzi e ka bere me gjaktohtesi dhe jashte fushes se lojes aq me shume kur ai nuk mori pjes ne ate ndeshje!
Nejse episode te tilla si ai monteros ne fushe dhe ai i materazzit jashte saj kane per te ndodhur edhe ne te ardhmen,por urojme qe te mos te jene te shpeshta se nuk i kane hije nje sporti te tille!

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] hahahaaaaaa o sa kam qeshur sono fuori dal tunnel lalalala e aspeto cirillio lalalalaa questo è il mio divertimento lalalalala
hhahahahahahahaaaa [/qb]
X-ray filmi nga ke marre firmen eshte njesh [/qb]
Nuk e di sa me pelqen,mendo e kam pare ne kinema,dhe 3 here ne ne shtepi me noleggio,eshte fantastik fare!

xhoni

Primus registratum

X rey
Nuk i vura peshoren dy gjesteve por thashe pothuajse njesoj.....mos me keqkupto te pakten ti qe je INTERIST.

Nuk te keq kuptoj jo,per ket mos u beje merak,por vura ne dukje thjesht faktin qe xhestet nuk jane te te njejtit argument!
Megjithate FORCA INTER!

dd84

Primus registratum

interi tani eshte bere klas fare...por vetem te heqe ate materazzin se la nam..me duket si ndonje nga ata gjeneralet naziste qe i ka shpetuar procesit per cfarosje cifutesh..hahaha..
po nejse tani vitin tjeter duam ta ndajme kampionatin me gjitonet tane ata te interit...
keshtu qe po ju opresim
per arsyen qe ajo motoja'realiziamo i vostri sogni' te kthehet ne moton 'realiziamo insieme i sogni''' :devil: :angel:

xhoni

Primus registratum

Per mendimin tim ti sudboy je 30% interist dhe 70%milanist...

dd84

Primus registratum

xhono milanin e kam ne zemer qe nga kohet e rud gulit e van basten&co...interi thjesht me pelqen si skuader por nuk e kuptoj se pse blen lojtare tipo materazzi apo brechet apo karagounis...
eshte absurde qe ne skuader e madhe te lere te ikin pirlo,seedorf,brocchi e simic qe tani jane titullare me mmilanin.kaq kisha per te te thene..juve duhet te valorizoni lojtaret..

copyright_materazzi_cirillo--310x210.jpg

Ja dhe ky muhabet mori fund,u pajtuan! /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

xhoni

Primus registratum

Me duket se harrove Edgar Davids , Kluivert apo dhe Helveg qe kane qene te Milani,apo gabimin qe beri juvja me Henrry.Te tilla gjera ndodhin ne futboll,megjithese te Interi kane qene pak me te theksuara sepse kemi kerkuar gjithnje te fitojme dicka shpejt,ngutshem.Skemi pas durim me i prit lojtaret te vijne ne forme .Pastaj kane ndikuar shume dhe trajneret e nderruar.
Sa per ket punen e Materazzit shyqyr qe u mbyll se po te duronte dhe pak rrezik ta conin ne gjyqin e hages te shkretin.
Mbylleni kete teme tashi se na e shpifi