Martesa

Gjergj Kastrioti

Primus registratum
Martesa

Kur mendoni se do te martoheni? A jeni gati ta merrni hapin drejt marteses? Sa kohe do te lidheshit me nje partner perpara se te hidhnit hapin drejt marteses?

Guest
Re: Martesa

po pse kerkon te dishe ti se cfare do bej une dhe keta te tjeret! ti be si mendon vete

do vdes per ty

Primus registratum

do te martohem kur ta ndiej sa dashuria ime per te edhe e imja ndaj meje eshte ne skajet me te larta dhe vetem duke jetuar me te do permbushja cdo deshire timen, nuk eshte nevoja te rrish shume vite me nje njeri ta kuptosh sa e do, femrat kane ate instiktin qe ,qe diten e pare qe e takojne nje cun e kuptojne nese ai "i ngjit" , ndaj kur vjen ndarja femra lendohet me shume ne shumicen e rasteve sepse ajo u lidh me ate cun sepse e donte, ndersa meshkujt shume here lidhen per hobby. truri njeriut eshte ne gjendje te dalloje ate qe e do per jete ose ate qe e do thjesht per te mos qene vetem brenda nje muaji , ose dy te pakten mua keshtu me ndodhi.

S6T6N6

Forumium maestatis

do martohem kur te me rastise te kaloj para bashkise me partneren time, idea eshte qe te kemi me vete dhe dy te tjere pasi duhen dhe dy deshmitare pervec atyre qe duan te martohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

S6- Une nisem direkt nga Amerika, vetem qe te kem nderin te jem nje nga deshmitaret... /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S. Kjo me te vertet vdiska per ty!!!

do vdes per ty

Primus registratum

bej shaka edhe une nisem direkt te vi aty nqs nje dashuri kurorezohet se na u shpif me divorce ketu ne usa.

zog

Primus registratum

dulle /pf/images/graemlins/laugh.gif ka ik koha e marteses. se paske marr vesh ?

S6T6N6

Forumium maestatis

po! ka disa njerez qe thone se martesa ka dale jashte mode apo i ka ikur koha etj etj... une per vete jam i mendimit se bashkejetesa eshte nje zgjidhje e mire alternative te cilen mundet ta aplikosh per nje kohe te konsiderueshme por gjithsesi mbetem gjithmone i idese se martesa ka te bukuren e vet te pazevendesueshme... e fundit fare qe mund te thuash ne favor te saj eshte qe martesa nuk ti le femijet kopile /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

MLK

Primus registratum

Normalisht kur martohesh te pyesin vetem nje here ne bashki nese do apo jo, kurse kur vjen puna per tu divorcuar te çajne derrasat nja 1 vit e per mendimin tim duhet te ndodhi e kunderta :smash: Megjithate rendesi ka qe njeriu qe ke ne krah ta kesh mbi te gjitha shoqe apo shok, ta kesh grua e ta kesh dashnore e nese arrin te gjesh kete ske nevoje per martese pasi dokumentat nuk ndryshojne asgje ne jete! Ah ndofta per posesivet qe u duket gruja apo burri si prone menjehere pas martese lol

zog

Primus registratum

martesa eshte fukarallik shpirteror. sidomos kur kete e ke qellim te jetes.

si dhe nuk ka me te trishtueshme sesa vetmia dyshe.

S6T6N6

Forumium maestatis

ca thu mer plak... si nuk ndryshoka gjona ne jete martesa: gjyshja ime u bo 96 vjece dhe nuk vdes pa me pa duke u martu :lol: :lol: :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] martesa eshte fukarallik shpirteror. sidomos kur kete e ke qellim te jetes.

si dhe nuk ka me te trishtueshme sesa vetmia dyshe. [/qb]
:thumbsup: :thumbsup:

S6T6N6

Forumium maestatis

nuk kom mor akoma licencen "Agjensi martesash"... kur te paisem do te lajmeroj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O Zot! Sa te çmendur qe jeni!
Martesa eshte triumfi i dashurise.

do vdes per ty

Primus registratum

ehhhhhhh jo gjithmone .
njof shume cuna qe martohen sa per te marre nje goce "per shtepi" edhe shume femra qe martohen "te ngecin" diku se u iken mosha... mos me thoni jo se ne shqiperi i shofim shpesh keto dukuri