marketing game

dirty vegas

Primus registratum
Re: marketing game

O grupo, na bo i ner e na gje i menyr me i perkthy n'shqip se vallai italishtja ime o sa me mor vesh se ca po noll te Oktapodi.

...kom nja 8 vjet pa e praktiku

dirty vegas

Primus registratum

e bona lojen dhe dola me 2% pjese te markates ..dhe 11.08% fitim. ...5 pytjeve t'funit s'iu pergjigja. ...po do ishte me mire qe pytjet te mos ishin isoj per 3 produktet e ndryshme. Se psh un zgjodha nje produkt "nish" dhe marketingu i nje produkti nish nuk eshte isoj si nje produkt per konsumatoret ose nje sherbim.

komino

Valoris scriptorum

ka nje loje mjaft interesante per ekonomistet por edhe te interesuarit :thumbsup:

quhet capitalism 2
shkarkohet demo falas ne rrjet
mund te luhet ne net ne grupe

tani nuk mbaj mend adresen nga shkarkohet po shyqyr qe kemi google /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

ej gene instalova capitalism 2 dhe dukej interesant, vetem se u dashka lexu e gjith help file me fillu lojen.

komino

Valoris scriptorum

pune m...ti
po duhet ndjekur me kujdes se te jep gjithe bazen teorike te lojes
/pf/images/graemlins/laugh.gif une akoma nuk e kam lezuar te gjithin dhe i bej gjerat lemsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

ka pas qen edhe i loj tjeter para nja 3 vjetesh pak a shum si puna ksaj, po ishe pronar i nje kompanie fluturimi dhe ishe ne konkurs me 3-4 kompani te tjera fluturimi per market share. ..s'ja maj men emrin ..po s'ja mora asiher doren dreqit. :mad:

komino

Valoris scriptorum

:shrug: :shrug: :shrug:
kam ardhur ketu qe ne shtator 99
akoma nuk kam vendosur se ku do rri me pas e keshtu hidhem nga nje dege ne tjetren derisa te me mbushet mendja te mbaroj e te vendos nese do rri ketu apo do kthehem

:cry: :cry: :cry:
po si i thone asaj pune
kur te vijne ment, si hane as qent /pf/images/graemlins/frown.gif

po ti?

dirty vegas

Primus registratum

plako ndaje menien se ja t'u bon 4 vjet.

..un ket vit filloj MBA te Universiteti i Illinois me perqendrim n'marketing. Hajd mo, do duroj edhe 2 vjet shkoll, ..megjithse jom shum n'qef qe po filloj prap jeten studentore se u bona gati 3 vjet qe punoj e s'u shtyka ...u boka shume monotone jeta jasht shkolle.

komino

Valoris scriptorum

derisa ketu te jete ne fuqi ligji bossi fini per immigracionin, nuk i heq kembet nga universiteti une se nuk i dihet ketyre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Luciferia:
[qb] marketing sucks [/qb]
gjithcka ne jete, dhe ato qe s'ti pret mendja hic, jane marketing. Dhe meqe marketing sucks, life sucks. makes sense. :thumbsup:

ani ani

Primus registratum

Marketing kills!

Njehere ne meditim e siper mendova se marketingu ishte vrases, pasi na ve para syve aq shume gjera dhe qe perkthehen si deshirat e njerezve, saqe pamundesia per ti pasur te gjitha te vret.

Por tashti mendoj ndryshe, Marketing eshte art, arti i te shiturit jo ne kuptimin banal te fjales, e keshtu me duhet ta dua dhe ta mesoj marketingun ne menyre qe te arrij te shes sa me mire ate qe une kam per te dhene ne kete jete.

MARKETING IS FINE ART! :kiss:

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb] Marketing kills!

Njehere ne meditim e siper mendova se marketingu ishte vrases, pasi na ve para syve aq shume gjera dhe qe perkthehen si deshirat e njerezve, saqe pamundesia per ti pasur te gjitha te vret.

Por tashti mendoj ndryshe, Marketing eshte art, arti i te shiturit jo ne kuptimin banal te fjales, e keshtu me duhet ta dua dhe ta mesoj marketingun ne menyre qe te arrij te shes sa me mire ate qe une kam per te dhene ne kete jete.

MARKETING IS FINE ART! :kiss: [/qb]
ke te drejte
por mendoj se duhet te zgjerosh pak konceptin e marketingut
perdore jo vetem per te shitur ato qe krijon ne jete por me perpara per te vendosur se cfare do te krijosh ne jeten tende
dmth mund te perpiqesh te kuptosh se cfare do desheronte shoqeria nga nje person si ti(dhe ky eshte kerkim tregu - pjese e rendesishme e marketingut), krijohe dhe pastaj shite :thumbsup:

Guest

cdo gje duhet te jete natyrale jo e shtirurse atehere jeta do ishte shume e merzitshme te gjithe do e dinin rezultatin e cdo gjeje si ne marketing
mua sme pelqen e urrej marketingun kam punuar he vete ca kohe dhe esh disgusting business

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SELENA:
[qb] cdo gje duhet te jete natyrale jo e shtirurse atehere jeta do ishte shume e merzitshme te gjithe do e dinin rezultatin e cdo gjeje si ne marketing
mua sme pelqen e urrej marketingun kam punuar he vete ca kohe dhe esh disgusting business [/qb]
selena
sa per kurizitet

ku eshte ky vend ku te mesojne se ne marketing dihen te gjithe rezultatet???????????????????

kjo do ishte si te kishte ate sferen e famshme te kristalit ku magjistricat shohin te ardhmen

:shrug:

Guest

po re te gjithe genjehen nga marketingu /pf/images/graemlins/wink.gif
atehere a nuk quhet kjo rezultat i ditur