Mariza Ikonomi

Genta

Primus registratum
Mariza Ikonomi

Tani po degjoj nje kenge te Mariza Ikonomit, Piano e vjeter. Mendoj se eshte nje nga kenget e saj me te bukura. Mariza ka ze shume te bukur dhe kenget e saj me pelqejne. Te gjitha fansat e Marizes ( nqs ka)le te mblidhen ketu

p.s mgjthse eshte cik mendjemadhe, te pakten keshtu duket ne tv

Dua

Primus registratum
Re: Mariza Ikonomi

Mariza me pelqen dhe e degjoj me endje. Para disa javesh percjella nje interviste e kishte dhene per televizionin kohavizion ne Prishtine. Gjate intervistes, ne nje moment eksplodoi dhe e nxori jashte ate qe mendonte, shume qarte me dy fjale: "S'ka jete pa korrupsion!", tha "te pakten keshtu eshte puna tek Shqiptaret" dhe eshte e vertete. Ishte e lirshme, e natyrshme...origjinale, nuk dha ndonje interviste kushedi se sa te mencur, por kishte ca veti mjaft pozitive. Shkurt nuk ishte per t'u share me ato qe tha, ndryshe nga kenget ku sharja as qe diskutohet. Shkurt, mua me pelqen! /pf/images/graemlins/smile.gif

D.

I

insane

Guest

e kam patur sh. shoqe, tani ngaqe une kam mese 4 vite qe jam larg, e quaj "te njojtur".

Ka pas qen person fantastik, e kam njohur ne klase te 6shte me duket..kur mbante akoma syzet (qe ka edhe tek kenga me francesk radin).

eshte rritur..goxha, ka ndryshuar (shume).
me pelqente me shume para 4 vitesh... gjithesesi, ka mbeshtetjen time!!

2 :thumbsup: :thumbsup:

I

insane

Guest

Ps. pjano vjeter , goxha kenge e bukur

stellina_sister

Primus registratum

Mariza Ikonomi me pelqen shume edhe mua...ka ze te bukur dhe kenge po ashtu te bukura!! tani po degjoja "NUK DUA TE JEM" dhe mendoj se esht kenge fantastike :thumbsup:

pershendetje te gjithe fansave te Marizes :wave:

p.s per mu nuk esht mendjemadhe po edhe nqs esht ka pse te jete!!

woooooow

Primus registratum

Edhe mu me ka pas pelqy si kengetare edhe me pelqe akoma po sikur ka fillu me shit icik pordh.Të pakten kshu me duket mua.
Mi hypi nervat ne festival kur nuk doli te merte çmimin qe fitoi, çmimin e dyte, qe aty fillova ta urreja. :smash:

stellina_sister

Primus registratum

euuuuu...nuk e kam dite kete histori une :angel: nuk i paska pelqy çmimi i dyte ksaj, paska dashte te parin :mad: mahhhhh /pf/images/graemlins/blush.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Erika:
[qb]
per mu nuk esht mendjemadhe po edhe nqs esht ka pse te jete!! [/qb]
:confused:

si kengtare nuk eshte keq por si njeri ta shpif :smash:

Florus

Forumium maestatis

Nuk eshte puna ne e njoh nga afer Erika, sic e ke nje pershtypje ti per ate, ashtu e kam dhe un :shrug:

Pastaj sa do i njohur te jete nje njeri nuk ka pse te jete mendjemadh apo jo :cool:

albanian_girl

Primus registratum

ej ej ej un e pash Mariza Ikonomin live ne koncert qe erdhi ketu ne kanada,dhe me then te drejten kot fare ishte,kur e digjon ne cd i del zeri shum i mir,por kjo nuk ka zë fare,zë kalamoni ka, dhe nuk esht kengetare e mir,kur edhi aty ne koncert hahaahaaha sikur i kishte gjet ato rrobat tek gabi dhe dukeshe sikur sa ishte zgjuar nga gjumi,

erisa

Primus registratum

ti Albanian-girl sle njeri pa share ...vazhdo rriji besnike BSB se ato me siguri si blejne rrobat te gabi..

une theem se mariza thjeshte eshte nje vajze moderne me potencial ...nuk eshte e leht te cash ne boten e artit dhe jo gjithmone zeri te jep fame Por duhet te jesh dhe pak e eger se pastaj te shtypin me kembe...

TDSH

Primus registratum

Ju thoni qe Mariza ta cpif si njeri...se di se mund te kete ndryshu keto vitet e fundit qe eshte bere kengetare me emer. Po une mbaj mend ne lagje nje Mariza te imet, te urte, shume e sinqerte, e me ato duart si te fishkura qe kishte luanim topa djegsi, me peta, syllambyllsi, volejboll, ngriva shkriva, topa gropash, raqi raqi kiki-ko..etj etjj. Ahh edhe kur dilte perjashta te luanim gjithmone i jepte mami me vete nje koker veze taze-i hapte nje brime dhe e pinte te gjalle...Se di te kete ndryshuar kaq shume po ka qene vajze mjaft simpatike, e pjekur, dhe mbi te gjitha e thjeshte pa kurrfare komplikimi se ishte kengtare apo ku ta di une...

alinos

Forumium maestatis

Jo nuk eshte mendjemadhe. Pash nje interviste te saj me Fjodoren e Klanit dhe mund te ishte cdo gje, por jo mendjemadhe.
Besoj se Mariza eshte nje artiste ne formim e siper dhe qe premton per mire. Ka nje look te vetin, eshte elegante ne veshje, sjellje dhe kenge ne pershtatje me moshen e saj. Eksperimenton pak me daljen ne skene, duke zhvendosur vemendjen nga kenga tek look, por besoj kjo vjen nga presioni i madh ne boten e artit shqiptar, ku muzika shpesh kalon ne plan te dyte.
Mua me pelqen, ka per te ecur goxha!
Ka vetem dicka qe nuk me pelqen: kur nuk fitoi cmim ne festivalin e fundvitit, u shpreh me mllef per organizatoret dhe tha se nuk do merrte me pjese ne nje aktivitet te tille. Ne fakt mori pjese, keshtu qe duhet te beje kujdes me deklarata te tilla, edhe pse mund te kete pasur te drejte per kritiken ndaj jurise. Sido qe te jete, artisteve u shkon pak egocentrizem :thumbsup:

albanian_girl

Primus registratum

attachment.php3

attachment.php3

albanian_girl

Primus registratum

A mund te behet Mariza Ikonomi - Kelly Clarkson e Shqiperise?

Ka pak kohe qe "ylli" i Mariza Ikonomit eshte venitur.Personalisht me vjen keq pasi mendoj se eshte nje kengetare shume e mire.Problemi i saj? Shume italiane dhe shume etno!! Oh...te mos harrojme fjalet e hedhura andej e kendej qe i kane siguruar
disa armiq ne koridoret e muzikesshqipe.Sidoqofte Mariza ka talent e kur ke talent gjithmone ja arrin te rikthehesh me shkelqim.Keshilla jone per Marizen do ish "Degjimi i albumit te ri te Kelly Clarkson-Harroje Laura Pausinin, Laura eshte e merzitshme.Kelly ka kenge qe i shkojne pershtat Marizes, kane te njejten moshe, te njejtin vokal, e per me teper pop-rock zor se gjen te kendoje ndonje kengetare ne Shqipe.Beso ne fjalen time Mariza...e nuk do te zhgenjehesh.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga albanian_girl:
[qb] ej ej ej un e pash Mariza Ikonomin live ne koncert qe erdhi ketu ne kanada,dhe me then te drejten kot fare ishte,kur e digjon ne cd i del zeri shum i mir,por kjo nuk ka zë fare,zë kalamoni ka, dhe nuk esht kengetare e mir,kur edhi aty ne koncert hahaahaaha sikur i kishte gjet ato rrobat tek gabi dhe dukeshe sikur sa ishte zgjuar nga gjumi, [/qb]
Ti qe shkrujte me siper ke shkruar edhe kte ktu..cudi si ndryshoka opinioni :rolleyes:

Gjithesesi, mesa mbaj mend une, ajo nuk doli te merrte cmimin ne festival, sepse ishin fallsifikuar vendet, dmth dikur ne nje cast te caktuar ajo isthe fituesja, 5 minuta me pas , fitues doli 1 tjeter. Prandaj dhe ajo nuk doli as te merrte cmimin. nuk mendoj se ka mendjemadhesi por inat me jurin.

la dea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albanian_girl:
[qb] ej ej ej un e pash Mariza Ikonomin live ne koncert qe erdhi ketu ne kanada,dhe me then te drejten kot fare ishte,kur e digjon ne cd i del zeri shum i mir,por kjo nuk ka zë fare,zë kalamoni ka, dhe nuk esht kengetare e mir,kur edhi aty ne koncert hahaahaaha sikur i kishte gjet ato rrobat tek gabi dhe dukeshe sikur sa ishte zgjuar nga gjumi, [/qb]
edhe une dakort me ty jam goce, e ka degjuar dhe une dhe live nuk te jep ndonje emocion. po duhet kuptuar qe te japesh koncert nuk eshte aq e lehte, do goxha fuqi edhe takat. Keto kengetaret tona si thacka. Ku ta gjej ajo fuqine te japi maksimumin gjate gjithe koncertit.E ke pa jonida maliqin si i buxhet zeri, ka lezet:) po dhe mariza neper festivale kur kendond live goxha mire eshte se kendon nje keng edhe aq. Sa per "shuarjen e saj" je pak gabim se neper hit-lista e ka kengen "Ti kalon"
prandaj me shume mbeshtetje per vazjen /pf/images/graemlins/smile.gif