MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!

atman

Forumium maestatis
MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!

MANTENUTAT -prostitutat per eçelence.
Portreti i mantenutes eshte ai i nje femre te bukur fizikisht, inteligjente dhe nje pjese e mire e tyre edhe me shkolle te larte. Ndryshe nga prostitutat klasike, ato nuk dalin ne rruge per te gjetur kliente. Viktimat e tyre jane burra apo djem te pasur qe mund t'u garantojne qofte edhe perkohesisht perfitime materiale ne shkembim te favoreve seksuale. Pra klienti i mantenutes egziston qe nga disa dite deri edhe ne muaj e rralle vit.
Ndryshe keto lloj femra quhen: Gra pa kurore.
Mendimi im eshte se ky fenomen ne Shqiperi egziston por eshte me i padukshem per vete natyren e tij.
Ju ftoj ne diskutim duke sjelle shembuj por pa cituar emra.

JoNiDa1

Primus registratum
Re: MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!

Une nuk e di se ca quan ti me prostitute,por mantenuta eshte nje gje krejt ndryshe..
Mantenuta eshte dhe nje brava ragazza /pf/images/graemlins/smile.gif por shume shume e zonja,per ta bere nje mashkull qe te japi per ate cdo gje.Une i them bravo ketyre lloj femrave,pasi duuhet shume talent dhe zotesi te besh mantenuten,jo thjesht nje scopata,trombata apo pompino.

P.S na falni per fjalorin /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Une nuk e di se ca quan ti me prostitute,por mantenuta eshte nje gje krejt ndryshe..
Mantenuta eshte dhe nje brava ragazza /pf/images/graemlins/smile.gif por shume shume e zonja,per ta bere nje mashkull qe te japi per ate cdo gje.Une i them bravo ketyre lloj femrave,pasi duuhet shume talent dhe zotesi te besh mantenuten,jo thjesht nje scopata,trombata apo pompino.

P.S na falni per fjalorin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk eshte fare ndryshe. Mund te ndryshoje niveli i "zanatit" por teknika eshte e njejte. Ose me thene me moderne. Ti voglio bene por mos ja fut kot.

P.s.
Telefoni me ka humbur.
Nuk e kam me ate nr. e pare.

komino

Valoris scriptorum

:confused: mantenuta - prostituta :confused:

mund edhe ta shohim femren ne tre nivele (pastaj shohim dhe meshkutj per barazi po deshet)

1- prostituta
shkon me burra qe nuk do dhe nuk e duan

2-mantenuta (e pershkraur ketu)
shkon me burra qe nuk do por qe e duan

3- virtuoze ( /pf/images/graemlins/laugh.gif ose me mire virtule -se jane rralluar shume ne realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif )
shkon me nje burre qe do dhe e do

shihini numrat 1-2-3 si nje shkalle vleresimi

ka dhe ne shqiperi e do kete gjithnje e me teper

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb]
[qb] Une nuk e di se ca quan ti me prostitute,por mantenuta eshte nje gje krejt ndryshe..

P.S na falni per fjalorin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk eshte fare ndryshe. Mund te ndryshoje niveli i "zanatit" por teknika eshte e njejte. Ose me thene me moderne. Ti voglio bene por mos ja fut kot.

P.s.
Telefoni me ka humbur.
Nuk e kam me ate nr. e pare. [/qb]
Me fal e..se jo per gje edhe une ti voglio bene,ma non centra un ca***
Atehere permbledhim..prostitute nje femer qe shkon me shume meshkuj per te bere nje pune,jetuar,qe eshte prostituta...pa hyre ne hollesira tani /pf/images/graemlins/smile.gif
Mantenuta..nje femer ose mashkull /pf/images/graemlins/tongue.gif (se njesoj eshte,se dhe rraca mashkullore ben mantenutin))qe ka nje dashnor te pasur,qe i pelqen jeta me ate,qe ska probleme ekonomike,qe si mungon asgje..dhe ne fund te fundit s'eshte ide e keqe /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S telefonin nga e ke humb e?? /pf/images/graemlins/tongue.gif
une te njejtin numer kam,bjeri po deshe :kiss:

mbretereshe

Primus registratum

Jam dakort me ty gene, por do te doja te dija pse flitet vetem per femrat, dhe pse nuk flitet ndonjehere per meshkujt? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

komino

Valoris scriptorum

mire e ke te keqen

po ne meshkujve nuk para na e varin per keto pune e jo se fshehim gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

[qb]
.........Mantenuta..nje femer ose mashkull /pf/images/graemlins/tongue.gif (se njesoj eshte,se dhe rraca mashkullore ben mantenutin))qe ka nje dashnor te pasur,qe i pelqen jeta me ate,qe ska probleme ekonomike,qe si mungon asgje..dhe ne fund te fundit s'eshte ide e keqe /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
Po dhe prostituta prandaj capalohet qe te mos ket probleme ekonomike.. vetem se punon all'ingrosso.
Esenza eshte kjo.. X rri me Y sepse nuk e le ti mungoje asgje... dmth interes.
Prostituta e bo me ke ti dali para se me leket qe do marri nuk do lej ti mungoje asgje vetes s'vet... dmth interes..
Te dyja shtiren! Prostituta shtiret gjate "aktit intim" kurse tjetra shtiret gjithe kohen.. Nga ky kendveshtrim i bie qe prostituta te meritoje me shume stime dhe rrespekt.

JoNiDa1

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Po dhe prostituta prandaj capalohet qe te mos ket probleme ekonomike.. vetem se punon all'ingrosso.
Esenza eshte kjo.. X rri me Y sepse nuk e le ti mungoje asgje... dmth interes.
Prostituta e bo me ke ti dali para se me leket qe do marri nuk do lej ti mungoje asgje vetes s'vet... dmth interes..
Te dyja shtiren! Prostituta shtiret gjate "aktit intim" kurse tjetra shtiret gjithe kohen.. Nga ky kendveshtrim i bie qe prostituta te meritoje me shume stime dhe rrespekt. [/QB][/QUOTE]

Skam asgje kunder prostitutave une,ajo qe bejne ato eshte nje pune per te pasur 1 fitim,nuk i gjykoj as nuk ju mungoj rrespekt(edhe pse s'eshte se kam shume shoqe prostituta :goofy: )
Por ka nje minimum ndryshim nga nje mantenuta..e gjitha ktu,te pakten une e mendoj kshu.

eri03

Primus registratum

Per mendimimn tim mantenuta eshte nje prostitut disi e ndereshme.
1-prostituata e ben per lek edhe mantenuta e ushtron ateprofesion per lek
2-Te dia shesin trupin
3-Te dia bejne sex me njerez qe sdeshirojne
I vetmi ndryshim se mantenuta i njef ata qe ka bere sex dhe e ben ne kushte me komode.

tirana

Primus registratum

[qb] .........Por ka nje minimum ndryshim nga nje mantenuta..e gjitha ktu,te pakten une e mendoj kshu. [/qb]
Sigurisht qe ka.. numri i bileve per tu kujdesur. Prostituta ka shume dhe i ndrron perdite kurse mantenuta ka vetem nji (zakonisht te mor fund). Pra edhe nga pikpamja sociale prostituta, perveç te tjerash, ofron nji lloj dobie te themi e cila i jep padyshim pike ne klasifikim kundrejt mantenutes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa shaka veç... anej siper lexova ...Une i them bravo ketyre lloj femrave,pasi duuhet shume talent dhe zotesi te besh mantenuten,jo thjesht nje scopata,trombata apo pompino..

Talent dhe zotesi...!! Po nji qe behet arkitekte ça duhet me i thon.. "O te shplafte mortja qe paske hum kohe kot"
Puna eshte se mantenutat vishen ket hijen e robve te thekshem me kulture, parellinj, te gjezdisur etj etj por nji lesh eshte....kurvllik safi.

romeo

Forumium maestatis

i bashkangjitem mendimit te munit /pf/images/graemlins/wink.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
[qb] .........Por ka nje minimum ndryshim nga nje mantenuta..e gjitha ktu,te pakten une e mendoj kshu. [/qb]
Sigurisht qe ka.. numri i bileve per tu kujdesur. Prostituta ka shume dhe i ndrron perdite kurse mantenuta ka vetem nji (zakonisht te mor fund). Pra edhe nga pikpamja sociale prostituta, perveç te tjerash, ofron nji lloj dobie te themi e cila i jep padyshim pike ne klasifikim kundrejt mantenutes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa shaka veç... anej siper lexova ...Une i them bravo ketyre lloj femrave,pasi duuhet shume talent dhe zotesi te besh mantenuten,jo thjesht nje scopata,trombata apo pompino..

Talent dhe zotesi...!! Po nji qe behet arkitekte ça duhet me i thon.. "O te shplafte mortja qe paske hum kohe kot"
Puna eshte se mantenutat vishen ket hijen e robve te thekshem me kulture, parellinj, te gjezdisur etj etj por nji lesh eshte....kurvllik safi. [/qb]
ti mos i ngatarro gjonat..po flasim per mantenuten dhe prostituten.ca lidhje ka arkitekti??
nuk edhte shume e lehte me bo mantenuten,ta siguroj dhe sdo e quaja aspak kurvllik,pasi eshte nje menyre e te jetuarit.gjykimet leji menjane,se te jete per shqiptaret,gjykojne edhe nje njeri qe i ka rrjedh djersa deri te ***** ,per te bere 1 pune te nje zanati jo si keto te mesipermet.
po te thuash qe punoj "pulizie" ne iatli??ca do thonte nje x?ta them une....ka shku deri ne itali me bo pulizie..
/pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Te lash halet eshte me dinjitose. Ndoshta jo per sy te te tjereve por brenda vetes nji lecke dinjitet te ka ngelur.
Te te blejne se ke nje ***** rrumbullake dhe mbi te gjitha gjithmone ne dispozicion, nuk eshte dhe aq...

Ok, qe ta themi ndryshe.
Hajde me pershkruaj tipikun e burrit qe mban nje mantenute... Perfytyroje, pershkruaje ketu dhe me thuaj nese do te pelqente tya te rrije me te.
Mos kujton se ai qe mban nje mantenute eshte çuni i pallatit perballe qe nordh per ty dhe nuk e ze gjumi po s'te pa içik ka dritarja..??

JoNiDa1

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
me kenaqe ti mua..une personalisht se kam bo asihere mantenuten,se jo per gjo po kane rene dashnore te pasur po kurnace :goofy:
por njof persona qe bejne mantenuten dhe rrine me meshkuj,qe jo vetem sjane te keqinj,por i superojne..thjesht duhet me qene pak kucke se i gjen qe cke me te biles qe dhe ja vlejne.
sa per dinjitetin,ahh leje mo,1 jete ka robi..si ta kesh,si mos ta kesh ate te shkrete dinjitet,comunque,jeton ne nje bote plot me dallaveraxhinj /pf/images/graemlins/smile.gifbasta ti injorosh

assassino26

Primus registratum

SA zili i paska mantenutat kjo Jonida... /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] SA zili i paska mantenutat kjo Jonida... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sepse skane probleme jetese,e gjitha kjo eshte..une sdi ta bej,sjam e zonja :goofy:

tirana

Primus registratum

po mir, ishalla po t'hec me te tjeret. non ti arrendere!!

assassino26

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] SA zili i paska mantenutat kjo Jonida... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sepse skane probleme jetese,e gjitha kjo eshte..une sdi ta bej,sjam e zonja :goofy: [/qb]
Hajde se te msoj une,po du pjesen time te fitimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] po mir, ishalla po t'hec me te tjeret. non ti arrendere!! [/qb]
per carità!la speranza è l'ultima a morire :goofy: