Malesori dhe studiesja angleze!

Tropojani

Primus registratum
Malesori dhe studiesja angleze!

Mbas hapjes se Shqiperise na kujtohet me ardhe ne vendin tone edhe nje studiese angleze e cila kishte interes per zonat e virgjera te Veriut te Shqiperise.E keshtu nje dite ajo zbret ne Rinas e merr rrugen per ne Shkoder duke pase destinacion Dukagjinin.Atje puneson nje malesor per ta shoqeruar pasi terreni ishte i ashper e rruget e thyera.Nje dite teksa pushonin ne hije mbas dreke malesorit i kercen delli ... dhe ku me qejf e ku me perdhun ban seks me anglezen.Pastaj asaj i pelqen shume Marashi e gati per dite e bajne deri sa nje dite vjen koha me u kthy kjo mikja nga kish ardhe se studimi mbaroi!I thote Marashit-"Ti Marash me ardhe me mu ne londer se do martohem me ty je i hatashem ne seks e nuk kam ndermend me te humbe!"Por Marashi ia pret-"Jo nuk kam si me ardhe se kam gruen e gjashte femije por a din çfare,merre Gjeloshin vellane tem!"."Me fal-i thote anglezka po si eshte Gjeloshi ne aspektin seksual,une nuk e njoh ate?!""Gjeloshi-ia pret me krenari Marashi, po ai vetem nje nate ka fjete me arushen e gjashte muaj rresht na ka sjelle mjalte te kulla!

sonida

Primus registratum
Re: Malesori dhe studiesja angleze!

shume e lezetshme /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

kola

Primus registratum

Kjo barcoleta me malcorin e me arushen
eshte treguar te pakten 10 ne kete albforum
ninja.gif
ninja.gif
ninja.gif

blue83

Primus registratum

ha ha ha na shkrive fare, nejse e treguar ne komputer nuk eshte aq e bukur se sa e treguar me goje... megjth ka e dhe me te bukura