Mahnia per me shajt

alkent

Primus registratum
Mahnia per me shajt

Pse rraca jone e ka ne gjak llafin e keq?
Kjo eshte pyetja qe kisha ne mend kur hapa kete teme.
Sidomos cunat cdo 2 llafe njera eshte tia q... robt atij e asaj e shume e shume te tjera.
Dhe pa pik llogjike.Mjafton qe nje person ti bie burise se makines dhe do ndigjosh ndonje shqiptar qe thote tia q.. robt pse i ra burise /pf/images/graemlins/smile.gif
Me perpara nuk ja kam vene re ketyre gjerave dhe nuk ma kane vrar veshin sepse kam qene une i pari qe i perdorja por tani mbas 5 vjetesh qe rri jasht shteti dhe nuk kam mundesi te frekuentoj shqiptaret e mij sikur e kam heq per fat te mire kete ves.Por mjafton te ecesh ne rruge dhe sec ta ze veshi ndonje llaf te bukur shqip.
Shembull tjeter cdo te huaj qe takoj me thone qe kane mesuar disa fjale shqip dhe si per cudi ja fillojne dhe ato me fjale njera me e bukur se tjetra.
mahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
Para se te arrij ne konkluzione doja te lexoja nga se vjen kjo gje.

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Mahnia per me shajt

Mendoj se shqiptari shan dhe ofendon me shume kur kundershtohet ne mendim apo veprim... pra une me shume se mungese kulture apo edukate, e shoh si nje diktat patologjik...

personazh

Valoris scriptorum

kena formen deshirore shume te zhvillume ne, e deshira seksuale qamet ne pergjithsi. kur te shajn edhe biçikleten ose kpucet mooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sa te keqija qe i gjejme vetes, ne fakt nje nga vetite tona te spikatura eshte ti veme cdo gjeje nga nje bisht …

Ajo qe kam vene re une eshte se kur i degjon disa shprehje ne gjuhen tende te duken ofenduse, kurse ne nje gjuhe te huaj ste bejne aq pershtypje, madje fillon i perdor edhe vete, shpesh edhe per force rutine …… ne fakt F words (si me te theksuara) perdoren me teper nga te rinjte

......fundja pse jo , ato fjale apo folje pjese e jetes jane /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Mos kepucet , it makes no sense dhe del plotesisht jashte konceptit aty /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Sidoqofte vulgariteti dhe harsh language u japin forme emocioneve negative ( depends always the context , it can be positive too /pf/images/graemlins/laugh.gif ), nje fare menyre reagimi edhe kjo .......
But ...It can be a challenge for everyone to come up with new replacing words :tipsy:

xhoni

Primus registratum

hajt mo pse ja fusni kot.te huajt shajne me shume se ne .italianeve i ngeli kaco -ja ne goje gjithe diten ...
bile ne kemi nje te mire qe nuk i perdorim keto fjale ne familje,gje kjo e kundert nga te huajt

marina s.

Forumium maestatis

une habitem pak me ty Kenshi;ti mund te kesh hequr vesin "shqiptar" po dyshoj se ngelur pa e zevendesuar me te "italian".si tha dhe xhoni italianve u mbeti c***o ne goje gjithe diten...si ne shtepi,si ne pune,si ne universitet,ne prani te prinderve,te vajzave...ketu ku jemi ne eshte me keq se ne shqiperi