Magjepsëse në “Vogue”

vasil1501

Forumium praecox
Artistja nga Barbados-i, Rihanna, sapo ka përfunduar një set fotografik për revistën amerikane “Vogue”.

E udhëhequr nga sharmi, këngëtarja ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes për dekoltetë mjaft të hapura dhe tepër ekstravagante, megjithatë ajo është e ndryshme në stil dhe e veçantë në çdo gjë që bën.

“Të gjithë miqtë e mi ishin djem dhe unë gjithmonë jam veshur si ata. Për nënën time ka qenë e lehtë, sepse mua dhe vëllain na vishte njësoj”- është shprehur Rihanna.

Burimi: www.lajm-shqip.com
 
Top