Ma hiqni perjashtimin

DArtur21

Primus registratum
Ma hiqni perjashtimin

Pershendetje!

Sot me kane perjashtuar nga dhoma #shqiperia dhe nga serveri arusha.albnetwork.net pa ndonje aresye te qene. Nuk e di se kush e ka bere kete dhe pse, sepse as nuk jep ndonje sqarim.

Te dhenat e mia:
Nick: DrEsperanto
IP: mail.car-vizion.de

Kush e ka bere kete, te vije ta diskutojme ketu.

Nese eshte ndonje person qe me njeh dhe ka te drejtat e caktuara ne server, eshte i lutur ta heqe perjashtimin.

Nese keni kujtuar se une jam LOKU, po ju them qe nuk eshte e vertete.

Shpresoj te jete nje keqkuptim.

Shnet

B

briiigi

Guest
Re: Ma hiqni perjashtimin

akill te kam vene une...
dhe do e heq.
Gjithsesi, per sqarime hajde flit me mua,se te sqaroj une!

DArtur21

Primus registratum

Mire faleminderit qe po e heq.

Nuk besoj se biseda qe kemi bere ne dy, te kete qene aresye e mjaftueshme.

Fjalori qe mbi nje nivel te caktuar dhe gerricjet qene te dyaneshme.

Nejse, mire!

Shifemi andej!

FALKO

Forumium maestatis

Ne main sa qeshe une nuk ndodhi asgje, biles asnjehere nuk ka ndodhur ndonje sulm apo ofendim nga Dartur21. Une me aq sa e njoh e respektoj, tjeter gje pastaj kur Operat ndiejne se kane pushtetin te vene gline si edhe ku te duan.

Guest

Turi eshte rob zoti se e njof shume mire edhe sa per sulm nuk ben vaki kurre se ai ska haber nga mIRC....edhe briiigi eshte goce e mire :kiss: edhe FALKO eshte rob zoti :thumbsup: keshtuqe fajin e kam une prape /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Nickun Dartur e kam pare une ka vite ... edhe nuk eshte LOKU /pf/images/graemlins/wink.gif ...

DArtur21

Primus registratum

Per Macja-n:

Mjerimi s'do meshire, por do vetem drejtesi.

:)

Faleminderit megjithese nuk e di a njihemi.

Shnet

P.S.: Akoma nuk hyj dot.

Elian

Primus registratum

Faji im /pf/images/graemlins/frown.gif ... e hoqa dje nje here ... po briiigi ishte nxef dhe e kishte fut edhe ne akill /pf/images/graemlins/smile.gif
Tani mund te hysh /pf/images/graemlins/smile.gif

enton

Primus registratum

Mos ma ngacmoni Turin se e kam mik per koke.
po edhe Briiigi mos ma ngacmoni aman se edhe ate e kam xhan. Dal ta puc njecik ne faqja qe ti bjere inati /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

Dartur, te thashe, ishte dicka qe koincidoi...dhe une veprova gabim. Kerkoj dhe ndjese, se nuk jam e pagabueshme...gjithashtu, na fal si mua si Elianin, qe nuk e kemi pare qe ta heqim dhe nga akill.
PO te duash, do ta shpjegoj tamam psene e akill.
Falko, mos flit kur se ke idene!!!
Enton... /pf/images/graemlins/smile.gif take care shoqe ... u know me ... jam paqesore!
Cheers!

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DArtur21:
[qb] Per Macja-n:

Mjerimi s'do meshire, por do vetem drejtesi.

:)

Faleminderit megjithese nuk e di a njihemi.

Shnet

P.S.: Akoma nuk hyj dot. [/qb]
<ul type="square">
[*]e di zemra e di qe s'do mjerim drejtsia po si thon padrejtsia qesh ne tryez te drejtsis
dhe sa per njohuri ne nuk njihemi po vetem kur ka hyr ne chat e forumit me ka ren ne sy nicku yt :wave: te pershendes
[/list]

FALKO

Forumium maestatis

brigo, une ndoshta nuk di gje, por di qe sa here qe vjen ti komplet .dip.t-dialin.net bllokohet ,duke mos lene jashte vetem nje user. E çuditshme e , megjithate siç te kam thene me pare faji nuk eshte i yti.

Elian

Primus registratum

Falko, me te vertete qe sdin gje, po perton edhe me lexu postimin e pare. Nuk behet fjale per ate ISP

FALKO

Forumium maestatis

Elian , nuk ka te bej me Darturin ajo qe thashe une me lart edhe ti e di, leri furçat. E kam me sjelljen e saj ne pergjithesi.

enton

Primus registratum

Mos ma ngacmoni Briiigi po ju them, po keta sdine si te sillen me femrat :wink:

B

briiigi

Guest

Hmmmmmmmmm...FALKO, pse gjykon sjelljen time kur nuk e ke fare idene e arsyes per te cilen u hap diskutimi. (me mire mos u merr me sjelljen time...ka kush merret!!)
Kisha dhe dy gjera per te shtuar, diskutimi nuk u hap per dip.t-dialin.net. Dhe sa per bllokimin nga ana ime e asaj ip, ka ndodhur vetem nje here, heret e tjera ka ndodhur nga ircop te tjere...gje qe sjell ne perfundimin qe kemi probleme me ate ip, keshtuqe te lutem mos nderhy ne punet e brendshme. Ti je i jashtem, dhe si di muhabetet!!!
Cheers!
O