BeRaTsi_MiZeRje
Aktivist i AlbForumi

Aktiviteti seksual nuk duhet të përfundojë kur ju merrni sigurimin social
Këtu janë disa mënyra për të moshuarit që të mund ta mbajnë gjallë dëshirën seksuale edhe në vitet e tyre të arta.
Sfidoni mendimet e vetë-mposhtur
Nëse jeta juaj seksuale ka dështuar, ajo mund të jetë për shkak të kufizimit të besimeve. Nëse ju shikoni në pasqyrë dhe shihni një person të vjetër dhe të shëmtuar është e natyrshme për të pyetur veten se si partneri juaj mund t’ju gjejë tërheqës. Por mos besoni në stereotipin e përbashkët (dhe të rremë) që njerëzit nuk janë të interesuar në seks pas një moshe të caktuar, që ka një pikë kur të bëhet "shumë i vjetër." Nuk është e vërtetë.

Zbuloni zonat tjera erotike
Burri im ka duar të mrekullueshme që i japin porositë qiellore. Gjatë viteve, kam zbuluar se kur ai më bën masazh në zona të caktuara të trupit tim ndjej kënaqësi të pabesueshme duke iu afruar orgazmës. Më pëlqen që të ketë gishtërinjtë e mi, veshët e mi, dhe kokën time, dhe unë nuk kam nevoj të zhvishem që të përjetoj këtë lumturi. Unë jam aq me fat që ai është i gatshëm të obligohet. Ka shumë mënyra për të që të sjellin kënaqësi trupit të njëri-tjetrit.

Bëni përsëri
Ju nuk keni për të marrë horizontale për të ndarë dashurinë fizike. Në marrëdhëniet tona, ne përqafohemi dhe puthemi mjaft në këmbë. Unë besoj se sa më shumë që ju tregoni dashuri për njëri-tjetrin fizikisht, aq më shumë ajo përforcon lidhjen tuaj dhe të çon në akte të vazhdueshme të dashurisë dhe kujdesit.