Mënyrat për të bërë marrëdhënien tuaj më të mirë tani

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
Lidhja juaj kurrë nuk është ndjerë më e fortë!
Miqtë dhe të njohurit shpesh komentojnë mbi marrëdhënien tonë të dashur dhe të lumtur të burrin tim dhe timin. Ne kemi qenë së bashku për 40 vjet, dhe çdo vit duket të jetë më e mirë se e para. Kohët e fundit, ne kemi vënë re gjëra të vogla që të shtojmë lumturinë tonë. Këtu janë shembuj se si të tjerët kanë sukses në krijimin e më shumë gëzimeve kur integrojnë këto truket për të nxitur jetën e tyre të dashurisë.

c8f1a6f483b6c50448f925752445b552.jpg

Qeshni së bashku

Ne të gjithë duam të qeshim me ngjarjet zbavitëse dhe njerëz qesharak. E qeshura mund t'i largojë shqetësimet dhe të na bëjë të ndjehemi më mirë fizikisht si edhe emocionalisht. Një natë unë dhe burri im ishim duke shikuar një film shumë të pa kuptimtë në TV dhe plasariteshim se si aktor hyri në situata gjithnjë e më shumë qesharake. Ne e kishim parë të gjitaë filmat e tij dhe madje edhe më shumë se një herë. Pas një skene histerike, ne embajtëm frymën tonë, burri im u kthye nga unë dhe tha: "Unë e dua qeshjen me ty!"

da72649476814e6ed78c8a6263a18082.jpg

Shkenca ka zbuluar se kur e qeshura ndahet, ajo lidh njerëzit së bashku dhe e rrit lumturinë dhe intimitetin. E qeshura gjithashtu forcon sistemin tuaj imunitar dhe ju mbron nga efektet e dëmshme të stresit. Pa dyshim qeshja së bashku mund të përmirësojë marrëdhënien!

13b844ead139b4d96fb89774ac879db5.jpg

Shfaqni më shumë dashuri

Ndonjëherë kur çiftet kanë qenë së bashku për shumë vite, ata marrin njëri-tjetrin për mirëqenie dhe vetëm nxjerr në PDA kur ata ndjehen se duhet të bëjnë (si puthja lamtumire para punës). Dhe seksi për një çift nuk duhet të jetë e vetmja mënyrë për t’u lidhur.

f0d2512c653815386dfffc16cde5cb84.jpg

Befasoni njëri-tjetrin

Ju nuk keni nevojë të prisni për një pushim apo rast të veçantë për të bërë diçka të, gjestet romantike mund të bëhen në çdo kohë, kudo, si një darkë dashurore jashtë në një natë të rastit të enjten ose një kuti me karamele të tyre të preferuar. Vetëm mbani ato të supozojnë pak në mënyrë që kur të vijë papritur, ata do të vlerësojnë se sa ju kujdeseni.

62c1245d45d9ad28650611202e2fa744.jpg