Love Your Bum!

D-J

Forumium maestatis
Love Your Bum!

ne menojme per bukurine vetem kur menojme per gjokse te medha po bythat e medha jane me te vertet gjith kuptimi i bukuris

popullore e perpunume, marre nga libri te vertetat e Dickut /pf/images/graemlins/laugh.gif

hehe eshte zyrtare goca: meshkujt pelqejne big buuumss. operacionet plastike per zmadhimin e bythve kane marre permasa stratosferike aq sa menohet qe ne 3 vitet e ardhshme tja kalojne atyre per zmadhim gjoksi

te gjitha femrat me bycka te vogla jane ber pishman per gjith ato vite stresi depresioni dieta pilula gym peshore net pa gjum dhe lot dhe po shkojne nen thik. bythat e medha jane te voglat e reja

ska me a duket byca ime e madhe me kete fustan? konfidenca e femres kariera jeta familjare, marredheniet me meshkuj dhe mbi te gjitha lumturia e femres arrihet vetem kur ajo LOVES HER BUM. ska rendesi sa te medha jane ATO :kiss:

madje the bigger the better /pf/images/graemlins/laugh.gif

thuaj cdo mengjez I love my bum dhe te gjitha hallet e femres do zhduken si me magji /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dicku,

fushator per Bukurine e Vertete! /pf/images/graemlins/laugh.gif

erdha-edhe-une

Primus registratum
Re: Love Your Bum!

...ha ha ha ej **** Darlington vertet je talent i rralle! shyqyr qe te kemi!-thnx good!
tani e shof se ca investimi te gabuar bejem ne femrat-bahhhh investoim te gjitha ato para ne make-up ndersa "qelsi i bukurise" qenderoka diku krejt tjeter uh!
me intereson vetem nje gje :eshte aprovuar gje ndonje ligj qe kompenson demet nese nese them nese ne ndonje rast behet nje pfffffffffff dhe opa zbulon ti se ke te besh me nje te perhitur jo bukuri te rralle?

gjekec

Primus registratum

Hallall plak, ta marrin vesh dhe ta marrin vesh mir biles. :lol: :thumbsup:

blendiys

Primus registratum

Nuk jam as me Dickun as me CatWalk Girls. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Be like Sprite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Sikur te fillojne te kujdesen dhe cunat icik me shume e te zmadhonin permasat mire do qe. S'do kishin nevoje te gjushin se do i gjuajne. Keni pare cun bukurosh pa te dashur? Plot goca te bukura vetem.

O Yllka ,c'a permasash mi goc ,ato sikur icik gym te bejne ne regull jane ,po ja kane varrur fare :rolleyes: Me shume kujdes kane femrat . Cunat u jane qepur permasave dhe formave te b*cave te femrave dhe po harrojne te vetat /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:
Tek e fundit ne e dime qe na pelqejne b*cat tona ,por duam te pelqejme dhe tuajat /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

aha.. per ato permasa e keni llafin ju.. un thash per ca permasash po flet kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] "ne menojme per bukurine vetem kur menojme per gjokse te medha po bythat e medha jane me te vertet gjith kuptimi i bukuris"

popullore e perpunume, marre nga libri "te vertetat e Dickut" /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
hahahahha pse s'thu ti, se paskam lind me fat une /pf/images/graemlins/laugh.gif

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb] "ne menojme per bukurine vetem kur menojme per gjokse te medha po bythat e medha jane me te vertet gjith kuptimi i bukuris"

popullore e perpunume, marre nga libri "te vertetat e Dickut" /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
hahahahha pse s'thu ti, se paskam lind me fat une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'paska ba mir dreka q1 kena kalu bashke eee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kamautu

Primus registratum

i'm a white girl with a black *** ne kup-timin te madhe praaaaaaaaa ! dhe nuk me pelqen vemndja qe robt i japin vetem byces sime eshte nje tmerr i vertete ! i'm barred from everywhere ! nuk mund te kem nje mik mashkull te sinqerte ! nejse se edi une qe do e merrni per shaka ju ....... :smash: :smash:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga scYroXas:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]

[/qb]
hahahahha pse s'thu ti, se paskam lind me fat une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'paska ba mir dreka q1 kena kalu bashke eee? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos me akuzo per gjana qe si kam ba /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] O Yllka ,c'a permasash mi goc ,ato sikur icik gym te bejne ne regull jane ,po ja kane varrur fare :rolleyes: Me shume kujdes kane femrat . Cunat u jane qepur permasave dhe formave te b*cave te femrave dhe po harrojne te vetat /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:
Tek e fundit ne e dime qe na pelqejne b*cat tona ,por duam te pelqejme dhe tuajat /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te bejne shume gym mi se mire u ben. Me kete rast behen dhe me fit. Tani sikur te kujdesen icik me shume prap s'eshte keq, psh chest wax /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kamautu:
[qb] nuk mund te kem nje mik mashkull te sinqerte ! nejse se edi une qe do e merrni per shaka ju ....... :smash: :smash: [/qb]
Mos kerko shume ti tani...

andremanj.jpg
:wub: Love your Bum..!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

baboku

Primus registratum

A tju pershendes me 1 konge te GROOVE ARMADA shakinnnnn her assssssssssssssssss i ceeeeeeeeeeeeee you babyyyyyyy

Anana

Primus registratum

O Moira solidarizohu icik mi, c'na nxjerr cun me cica se s'po e shof dot.

My intention was to place men in the same position as they place us when they discuss our bum. Don't you make them feel proud now.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kamautu:
[qb] i'm a white girl with a black *** ne kup-timin te madhe praaaaaaaaa ! dhe nuk me pelqen vemndja qe robt i japin vetem byces sime eshte nje tmerr i vertete ! i'm barred from everywhere ! nuk mund te kem nje mik mashkull te sinqerte ! nejse se edi une qe do e merrni per shaka ju ....... :smash: :smash: [/qb]
kamautu,

vemendja qe i japin byces tende eshte njesoj si vemendja qe i japin meshkujt gjokseve te medha. pra nuk ke pse e shef si tmerr po si JOY /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

ehuhaaa ça thu mor dik!

un psh, jam 1.52 cm, e peshoj 89 kg.

simas tejet mu s'duhet me m'lan me ra n'toke po he se... s'kam hiç sukses :cry:

D-J

Forumium maestatis

ti suksesin ske pse e kerkon tek slim size 8 models

ka modele per cdo size

behu e sukseshme ne kategorine tende /pf/images/graemlins/laugh.gif