Love Forum

Ema

Goddes
Re: Love Forum

/pf/images/graemlins/smile.gif

Ke hy ne mode ti e?

Shyqyr mo qe e hoqa qafe /pf/images/graemlins/tongue.gif !

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]o Blue t'trashigohesh mi yvo /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: more vesh si bohen nji kto pune mer tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une Per vete jom i knoq Me nusen Teme . Secili ka Teorine e tij te Punes . UNe kom Teorine Time . Pastaj KTu o Love Jo Married Forum ...[/qb]
kush qeka kjo fortunata me qe se paskam morr vesht ala une /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :smash:

H

harap

Guest

Ema si je sot zemra /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Jam shume mire flm,
te puth fort,
dhe te dua shume !

/pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Loku dashuria jone nuk eshte interesante per te tjeret,eshte vetem per ne te dy /pf/images/graemlins/smile.gif ! :smash:

LOK BABLOKU

Primus registratum

Perdorni Messenger sic jua rekomandova.
PS Harap ta kom zili se cfare goce dashuron . eshte nje perle e vertete <<<<<<<<<<<<<< hahahahah ironiiiii

Diavolessa

Valoris scriptorum

Jam shume mire flm,
te puth fort,
dhe te dua shume !

Kesaj i thone tradheti :eek:

Me ke ishe martuar ti nje here? /pf/images/graemlins/wink.gif Ti cojme nje rakomandata expres /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Me harapin pra,me burrin tim,asi tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif !

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Neo, po ti iher e nji koh sikur dojshe Jerinen!!??[/qb]
e kupton ti se koha e kaluar me kohen e tashme kane diference?????
al proposito, ti qe me imbrogliove mu, edhe ktu vjen e na thu qe don danae. mashtrus :mad: [/qb]
hehehehe /pf/images/graemlins/tongue.gif
po di une mi cfare mka ra per hise,pastaj s'jam as xheloze,kur ti dali koha do martohna,ka liri te beje c'te doje para martese /pf/images/graemlins/wink.gif edhe te mashtroje ndokend /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Neo, po ti iher e nji koh sikur dojshe Jerinen!!??[/qb]
Ka qene flake e kohve t'shkume ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif
imen po du kte me boj qille :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ncncncncnc ka te drejt cuni do me bo ngjyrat e ylberit /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

o Gruaja ime e shtrenjte leri ca thone keto ketu se sdine fare dhe na kane zili.

atikj lokut si vihet faj se ja shifi nickun /pf/images/graemlins/smile.gif
grua sonte me rastin e festave do te te jap nje darke /pf/images/graemlins/smile.gif
aman martojeni kete Blue se plasi a e shifni sa hidhet nga inati qe spo martohet /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

blue-n per ta ngushelluar nga mashtrimet i propozoj Tarukun,se ma te dashtun se taruku nuk ka.
Ide e lezetshme Blue e taruku:
taruku me blue krah per krah.
ne vend te orkestres knon taruku. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Neo ke fq 6 me doje mua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
E po kur rri nje jav po m'fol t'harroj un /pf/images/graemlins/laugh.gif kam kujtese te dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe iher si t'qushin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]Neo ke fq 6 me doje mua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
E po kur rri nje jav po m'fol t'harroj un /pf/images/graemlins/laugh.gif kam kujtese te dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe iher si t'qushin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-------------------------------

........e kam thone une HORR, Horrrrrrrrrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

kush qeka kjo fortunata me qe se paskam morr vesht ala une /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :smash:

Ca te duhet Ty re Kush o ajo ... :cool:

bebi

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif

Ke hy ne mode ti e?

Shyqyr mo qe e hoqa qafe /pf/images/graemlins/tongue.gif ![/qb]
un s'kam dal ne mode, kam qene ne mode gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif sa me vonese i merr vesh gjerat ti ema! nuk je hic UPdated /pf/images/graemlins/blush.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]blue-n per ta ngushelluar nga mashtrimet i propozoj Tarukun,se ma te dashtun se taruku nuk ka.
Ide e lezetshme Blue e taruku:
taruku me blue krah per krah.
ne vend te orkestres knon taruku. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
nuk kam nevoj me m'ngushllu hic, se ketu nuk asht marr vesh ala se kush asht mashtru.
shko pyte pak hirkon, se mos ka ndrru mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif
masandej, edhe sikur ai mos me pas nderru mendje (gje qe eshte shume e veshtire) mos u merakos per mu, vetem ktheju tek faqet me perpara se e sheh qe nuk kam probleme per burre /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

mrstraetz.gif
Blue

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

[qb]
E po kur rri nje jav po m'fol t'harroj un /pf/images/graemlins/laugh.gif kam kujtese te dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe iher si t'qushin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif