Love Forum

H

harap

Guest
Re: Love Forum

sa i lumtur do isha po te me plotesohej deshira /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsakja

Primus registratum

Po me mua ca ke?
S'te kam kerkuar burre ty, se s'je i zoti as per vete. Me 3 pale kalamaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

une me ty skam gje aman.se e di cfare vuajtjet eshte te kesh gje me ty.
une thjesht shpreha deshiren e mire se po e shoh se kerkon burre sa ketu e sa atje edhe thashe ishalla ta gjejne me.
sma do mendja se ka ndonje gje te keqe.biles duhet te me falenderosh se po te bej nje nder qe sta ka bere asnjeri

Le_Routard

Forumium maestatis

Bluje meri pjaten e floririt Kordeles ne leja vllain se ske ce do!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

Mos e bofsh piken e hajrit. Nder nga nje anadollak si ty qe mbush hareme me femra imagjinare se asnje s'te vjen...pfffffff

Alinossssssssss boje zap kete! /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]Blue mos u ofendo mi, s'e kisha me te keq.
Ti s'e di me ca metri mat vllai im iher! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema kur do ndahesh nga Olti?[/qb]
????

Te ndahem?
Po pse mi kur u martum ne?

Edhe pastaj sikur te ishim t'martu po don me m'marre burrin???

/pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s:Goodfellow eshte alamet cuni(kshu si ngjyre gruri i ka floket) /pf/images/graemlins/smile.gif
!Po eshte i zone /pf/images/graemlins/smile.gif !

H

harap

Guest

shif tashi Osmanllijte kane sunduar boten per 700 vjet /pf/images/graemlins/smile.gif edhe jemi mesuar te gjejme gocat me te bukura.pastaj nje gabim bera une qe te gjeta ty /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj njerezit po sbene gabime nuk mesojne, por fakti eshte se sot po ecim me hapa gjigante.

se harrova ka disa pjese ketu ne AF qe per Amiren jane realitet edhe jo i gjithi virtual

durrsakja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]

se harrova ka disa pjese ketu ne AF qe per Amiren jane realitet edhe jo i gjithi virtual[/qb]
duke lene shteg per interpretim te fjales "pjese"

Po

durrsakja

Primus registratum

I zone ky mi Ema, ai po kerkonte me /pf/images/graemlins/tongue.gif
Flas by albforum standards miiiiiiii
Desha me flok te zeza qe te me dali goca brune /pf/images/graemlins/wink.gif
Oltin e ke, maje me shnet

Ema

Goddes

Hic nuk fshihen!

Na cmene me gocen pse ri s'ke vullnetare me t'bo i cope kalamoni?

Harap shut up!

Kordelja

Valoris scriptorum

Ketu qeka bo Kalamoj Forum jo Love Forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjejeni me nji zgjidhje kesaja se na cmeni.
Amira c'a ke ti lal, e do brun kalamonin, hajt mi s'e t'gjejm nji brun ke Brraka ka sa t'dush bruna atje.

P.S.Le_Routard ti mylle gojen :mad: blue nuk osht interesaxhie /pf/images/graemlins/tongue.gif .

H

harap

Guest

o Ema nuk shut up fare une se kam te drejten e fjales.edhe ne postime ska asgje te keqe .
aman sa shekuj ka puna e goces /pf/images/graemlins/smile.gif
bleje nje ne market me /pf/images/graemlins/smile.gif

o Ema po ti xhan ke qejf per ndonje burre ???
si thua?se deri sa ja permend aq shume Amires punen e goces edhe te burrit te shkon gjuha ku te dhemb dhembi thone, po se di sa e vertet eshte:p

Ema

Goddes

Meqe ti rrusho s'e paske lexu temen po te them qe karafilat e pranishem ketu me kane martuar edhe mua.
Me ke do thuash?
Me nje fare Harapi.

Po une ama refuzova fuqishem se m'fik Zoti me t'morre ty!

P.s:Une jam ajo qe martoj njerezit,dmth se vete s'kam probleme /pf/images/graemlins/smile.gif !

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ketu qeka bo Kalamoj Forum jo Love Forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjejeni me nji zgjidhje kesaja se na cmeni.
Amira c'a ke ti lal, e do brun kalamonin, hajt mi s'e t'gjejm nji brun ke Brraka ka sa t'dush bruna atje.

P.S.Le_Routard ti mylle gojen :mad: blue nuk osht interesaxhie /pf/images/graemlins/tongue.gif .[/qb]
o si me shkrive maj kordele (K) muahhhhhhh.
ps: tashi sa per burrin du me u mendu pak, megjithse ja kam vu synin njenit me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

o Ema na i ler ato ti po he /pf/images/graemlins/smile.gif
refuzimi mund te ejte per ndonje arsye tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj cfare kam une me??
ty duhet te te behet qejfi te jesh e lumtur qe kane kerkuar kete gje /pf/images/graemlins/smile.gif
po nje gjwe me habit pse i kane bere keto pa dijenine time /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj ti e di se une ty te mbroj kudo.

hajt se po pranoj te harxhohem per amiren edhe tia bej ate gocen qe kerkon /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]o Ema na i ler ato ti po he /pf/images/graemlins/smile.gif
refuzimi mund te ejte per ndonje arsye tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj cfare kam une me??
ty duhet te te behet qejfi te jesh e lumtur qe kane kerkuar kete gje /pf/images/graemlins/smile.gif
po nje gjwe me habit pse i kane bere keto pa dijenine time /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj ti e di se une ty te mbroj kudo.

hajt se po pranoj te harxhohem per amiren edhe tia bej ate gocen qe kerkon /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E qite kryt ene ti mo,

hajt se per shoqnine po e boj zemren gur,boje i goc me Amiren edhe pastaj me vrap m'shpi!