Lojtari me i mire i Europianit??

RAUL

Primus registratum
Lojtari me i mire i Europianit??

une mendoj
njeri nga keto te tre do te jete lojtari me i mire i evropes per kete kampjonat...
Rooni (england)
zidan (franc)
nedved (ceki)
ju si mendoni? /pf/images/graemlins/wink.gif

swimmer

Primus registratum
Re: Lojtari me i mire i Europianit??

Une mendoj

Ballack
por meqe Ballack iku mund te dale
Baros(çeki)
Deco,Ricardo Carvalho (potrugali)

swimmer

Primus registratum

Ballack mendoj sepse u percaktua nga UEFA dy here resht si lojtari me i mire i ndeshjes
Gjermani-Holland dhe Gjermani-Letoni dhe mendoj se po te vazhdonte ne çerekfinale do luante me mire.
Baros eshte lojtar shume i rezikshem ne zonen e reptesise dhe mund te dale golshenuesi me i mire i Euros.
Ndersa Deco dhe Carvalho ne qofte se vazhdojne keshtu mund te marin Topin e arte,si lojtaret me te mire te Euros.
Edhe Maniche eshte shume i mire.

vllaznia 2001

Primus registratum

Jo dy here por 3 ka dale lojtari me i mire i ndeshjes.Dhe asht i vetmi lojtar qe shpallet 3 here rresht.MICHAEL BALLACK

xhoni

Primus registratum

Epo ca Ballack se na cmenet fare :smash:
Pasket qene me te vertete te semure.Gjermanet iken si plera me keq se Italia,ju thoni jo Ballack jo leshi.
Flisni si duhet pa tifosllek te egzagjeruar.
Per mua mund te dale Christian Ronaldo,ose Baros

swimmer

Primus registratum

Xhoni une thashe po te vazhdonte mund te dilte nuk thashe qe mund te dale ballack

Une them Baros,Deco edhe Ronaldo mire eshte.

beshbossi

Primus registratum

une mendoj se mund te jete Ballack ose Nedved,por dhe Rooney ka bere alamet figure,
per mendimin tim nuk eshte e thene te jete dikush qe eshte akoma ne loje!!Se ai mund te kete luajtur mire edhe pse skuadra ka humbur!!!

Christian

Primus registratum

Ndonje ne vecanti nuk besoj te kete, pasi nuk u shqua ndonjeri aq sa duhet. Ja edhe çeket qe ishin me te miret u eliminuan sot, Baros s'beri gje, Nedved u detmua dhe ne ndeshjet e tjera s'ka bere ndonje mrekulli. Me kane pelqyer disa lojtare greke, por tek ajo skuader luhet me kolektivitet dhe s'kane rendesi individualitetet. Besoj se njeri prej portugezeve qe permendet edhe je do te shpallet me i miri.
Traineri me i mire pa dyshim Otto Rehhagel, i shkelqyer, udheheqes i nje ekipi pa histori, qe tashme ndodhet ne finale dhe mund te marri kupen..

swimmer

Primus registratum

Une mendoj se edhe Maniche i portugalise eshte favori per te dale lojtari me i mire i Euros.BAshke me Deco,Carvalho,Figo,Ronaldo.

Christian

Primus registratum

Me siguri njeri prej portugezeve do shpallet me i miri.
Ka patur edhe nga ata lojtare shume te mire qe jane larguar shpejt per faj te skuadrave te tyre, dhe nuk kane pasur mundesi te rivalizojne per kete çmim.

Guest

Futbollisti me i mire i kampionatit del gjithmone nga fituesi i Kupes, rradhe here edhe nga vendi i dyte, per mendimin tim deri tani jane :

Nr - 1 FIGO

Nr - 2 Ronaldo

Nr - 3 Deco

Por ne qofte se Greqia fiton kupen atehere ndryshon çdo gje.

Christian

Primus registratum

Edhe nese Greqia fiton eshte e veshtire te ndryshoje situata per kete cmim. Greket nuk shquhen per individualitete dhe po te shikosh me vemendje 11-shen me te mire te Europianit, ne te jane vetem 2 greke. Eshte loja e grupit qe i solli helenet deri ketu. Per mendimin tim cmimin e merr me siguri njeri prej portugezeve.

Christian

Primus registratum

Lojtari me i mire i Euro2004 u shpall kapiteni grek Theodoris Zagorakis, i cili morri shumicen e votave te komisionit. Pese lojtare greke u perfshine ne listen e lojtareve me te mire te ketij kampionati. Ceku Baros doli golashenuesi me i mire me 5 gola, titull simbolik ky per te, pasi skuadra e tij u eliminua ne gjysmefinale.
Tashme gjithcka perfundoi.

Florus

Forumium maestatis

Te ishte i mire me te vertete, kapitenin grek e kishte blere ndonje real madrid apo chelsea dhe jo bologna :confused:

per mu surpriza ishte Rooney, nje nder me te miret :thumbsup:

Christian

Primus registratum

Leje kete teme, eshte mbyllur me kohe... Ai u shpall me i miri gjate turnuet, s'do te thote se eshte me i miri ne pergjithesi :cool: