Per ROMS per SNES dhe SEGA GENESIS ja ku eshte kjo faqja qe i merr pa probleme mjafton te rregjistrohesh:Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] o Guru, me doli shpirti vendit duke tentuar me shkarikuar ato dreq ROMS tek ai Linku qe te kam derguar....
Po ti ke arritur te shkarikosh ndonje loje , dhe si ja ke bere , se une spo arrij dot me merziten reklamat dhe spo shkarikoj dot gje [/qb]
Po shkarkova njady lojra aty. Ishin te bukura sidomos ato qe kishin mare vota te mira. Per ti shkarkuar ajo te jep nje udhezim. Ti vetem ndiqe ate udhezimin edhe do dalesh ne selamet.Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] o Guru, me doli shpirti vendit duke tentuar me shkarikuar ato dreq ROMS tek ai Linku qe te kam derguar....
Po ti ke arritur te shkarikosh ndonje loje , dhe si ja ke bere , se une spo arrij dot me merziten reklamat dhe spo shkarikoj dot gje [/qb]
o Guru pse lodhesh kot duke u marre me ate faqe, shko te http://www.emureactor.com/ dhe e ke te zgjidhur pa probleme, mjafton te rregjistrohesh. Aty ke ROM per NINTENDO, SUPER NINTENDO, SEGA GENESIS etj. Eshte faqe e kompletuar. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga GURU:
Po shkarkova njady lojra aty. Ishin te bukura sidomos ato qe kishin mare vota te mira. Per ti shkarkuar ajo te jep nje udhezim. Ti vetem ndiqe ate udhezimin edhe do dalesh ne selamet.
Epo ta dish se kjo qe mendon ti ska shume vlere dhe e ke shume gabim. Asnjera nga ato web nuk eshte kot pasi nga te gjitha mund te besh download lojrat qe te pelqejne. Edhe nje gje tjeter kerkesave te njerzve po ju permbahemi dhe po deshe mos e shiko fare kete teme. OKFillimisht postuar nga Mondi-Alb:
[qb] Nje gje nuk kuptoj ketu!!
Te gjitha ato web qe keni postuar ketu jane KOT.
Ne vend te tregoni ndonje faqe qe ku ti marim lojrat dhe sigurisht pa leke por shkruani gjera te kota dhe pa kuptim,(ate qe mendoje une).
Ju shikojeni ate qe ka hapur temen dhe kerkesat e njerezve dhe cfare duan.
Jo ky e kishte mire dhe ai e kishte keq.
Per c'do loje per PC dhe te plote me shkruani PM. [/qb]
Shiko mesazhin privat. :wave:Fillimisht postuar nga mornica:
[qb] Hey Mondi e hapa ate faqen tende, a mund te ma japesh te plote Red Ace Squadron? Faleminderit [/qb]
:wave:Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] Thnx Raper
ketu mund te downloadosh me te vertete te gjitha roms, that´s really great, thnx again [/qb]
Mondi mos ja fut kot. Nuk je i vetmi qe gjoja na siguron ketu programe apo ku e di une. Se qenka problem i madh te futesh ne ndonje site dhe te marresh crack per ndonje version demo apo ku e di une.Fillimisht postuar nga Mondi-Alb:
[qb] Nje gje nuk kuptoj ketu!!
Te gjitha ato web qe keni postuar ketu jane KOT.
Ne vend te tregoni ndonje faqe qe ku ti marim lojrat dhe sigurisht pa leke por shkruani gjera te kota dhe pa kuptim,(ate qe mendoje une).
Ju shikojeni ate qe ka hapur temen dhe kerkesat e njerezve dhe cfare duan.
Jo ky e kishte mire dhe ai e kishte keq.
Di nje web qe ka lojra per PC dhe Lojra per(PS 1,2) nuk e ka Super Marion por ka lojra te tjera dhe me te mira se Super Mario.
Web Page
Per c'do loje per PC dhe te plote me shkruani PM. [/qb]
http://www.emuunlim.com/downloads.php?System=NeoGeoFillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] A din dikush ndonje faqe ku mund te downloadoj Emulatorin per Roms Neo Geo ?? [/qb]
Kam versionin SHINOBI 3 per SEGA GENESIS dhe eshte nam fare. shume e bukur /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga GuJack20:
[qb] Best ARCADE Games ever... (per mendimin tim):
1. Rastan
2. Shinobi
3. Superman
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe tani qe i luaj me M.A.M.E me heqin trurin :rockband: [/qb]