Lodrat e femijerise tuaj!

S6T6N6

Forumium maestatis
Lodrat e femijerise tuaj!

Ca teme, kot fare... e hapa se mu kujtua rastesisht nje pako qe kam pas marre ne qendren e punes se prindit me rastin e vitit te ri dhe me ra nje "pinok me biciklete" kete e kujtoj si lodren time te pare...

...nderkohe qe me pas loja ne grup qe me ka pas pelqy me shume ka qene "botash"...

tregoni dhe ju kujtimet mbi lodrat tuaja te preferuara te femijerise :wave:

Vals

Primus registratum
Re: Lodrat e femijerise tuaj!

Kukamcefti, luanim me dy skuadra cuna e goca bashke. NJe skuader fshihej dhe duhet ta gjente tjetra. Kishim nje shtylle qe duhej ta prekje qe te shpetoje, behej pak si futboll amerikan me tackling. Lagja ime ka pas qene me shtepi private dhe fusha e sera. Kishte plot vende per tu fshehur. Mbaj mend qe luanim gjithe diten ne vere deri sa behej erresire dhe fillonin prinderit te therrisnin sa ngjireshin. Mbaj mend qe kthehesha e lodhur, e bere zhul, gjithe djerse, me berryla ose gjunje te gerricur, por shume e lumtur.

epremte

Primus registratum

Kukullat me mace kush i mban mend?? Ca prej kaucuku qe nuk leviznin...
ne kohen time nuk kishte gje tjeter dyqani. Kush me gjen nje te tille se do ja blej me kenaqesi (mos ja fusni kot cmimit e dini vete ju..)

fairy

Primus registratum

Kukulla me maceeee, iii kam pas edhe une nje ashtu...ueee e kisha harru fare. /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Une kam pas mace origjinale dhe sme bejshin pershtypje /pf/images/graemlins/laugh.gif por mbaj mend psh qe luanim kuman neper mehalle.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Ca teme, kot fare... [/qb]
E pastaj kerkon te te votojme si cun qe di te hapi tema...!!!! Ik moooo!!! :tipsy: :lol:

@d@

Primus registratum

Une kam pas nje rose(kjo me ka ngel me shume ne mendje) te vogel /pf/images/graemlins/smile.gif (s'para me blinin shume lodra muve, se isha e vogla edhe s'ma kishin ngene /pf/images/graemlins/laugh.gif )Me rosen flija , lahesha deri sa nje dite ju keput qafa /pf/images/graemlins/frown.gif Te nesermen bleu motra nje ngjites edhe e ngjiti perseri, po ehe s'ishte me si me pare.. keshtu u detyrova ta vija ne bufe dhe ta merrja neperduar per disa momente te shkurtera.
Ndonjehere shkoja ke Kledi (komshija perball) edhe luanim sebashku me kukllen e saj 5qince /pf/images/graemlins/laugh.gif

Enion

Primus registratum

Lojrat qe luanim me shpesh kane qene me kopaca, me peta ( me te patme jo si gocat), koman, kukamcefti, si dhe shkonim ne serra kapnim me llastiqe pilivesa. Kemi pas bo edhe beteja lagje me lagje.

Guest

Mua me kan pas pelqy dhe xixellonjat kur i kapnim naten ju hiqnim pjesen e ndricuar dhe e vinim ne ball.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur pash nje nate ketej nje xixellonje,bertita si e cmendur ..uaaaaaaa thash me rrafi zemra,mu duk sikur ishte xixellonj Shqiperie,jo per ndonje gje po skisha pare ndonjehere persa kohe kisha qene ketu dhe prandaj me pelqeu shuuuuuuuuum :wave:

Vals

Primus registratum

C'na kujtove xixellonjat. Une i kapja dhe i futja tek dhoma e gjumit dhe rrija zgjuar tere naten e i shifja pastaj.
Isha ne Virginia ne Korrik dhe pashe as shume xixenjolla tek nje park, s'kisha pare ka kohe. Me nxorri mallin e femijerise. Me duket s'ka me xixellonja ne Tirane se nuk ka me fusha si me perpara.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Mua me kan pas pelqy dhe xixellonjat kur i kapnim naten ju hiqnim pjesen e ndricuar dhe e vinim ne ball.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur pash nje nate ketej nje xixellonje,bertita si e cmendur ..uaaaaaaa thash me rrafi zemra,mu duk sikur ishte xixellonj Shqiperie,jo per ndonje gje po skisha pare ndonjehere persa kohe kisha qene ketu dhe prandaj me pelqeu shuuuuuuuuum :wave: [/qb]
Ua cme nxorre mallin e femijerise time.UNe sivjet mbas kaq vjetesh pashe 1 edhe e kap.Ca qeifi...Mire qe ishte nate vone edhe sme pa njeri se si kalama u duksha.Masnej e mora edhe ja cova cunit te komshies (atij qe te kam treguar).E zgjova nga gjumi edhe ja tregova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

E kam parasysh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une qe ate dite skam pare me..dhe thash me vete ,me verte paska qene shqiptare ejo xixellonja,aq e rralle mu duk :wave:

lu_lu

Primus registratum

Lodra me e preferuar e femijeve mendoj une eshte imitiimi i te rriturve.
Kurse une nuk mbaj mend te kem pasur ndonje loder te vecante.

Cleopatra

Forumium praecox

Sex toys...
lol.gif

Hmmm topi futbollit,makina,bulona hekrit,vida, kacavida...hekra,cadogjeje qe nje mashkull mban ...