lock, stock and two smoking barrels

jack owar II

Primus registratum
lock, stock and two smoking barrels

filmi e ka ni galeri t'madhe me personazhe shume shume shume shume simpatike...
mirepo, gjate tane filmit, vetem n'dy raste paraqiten dy femna, edhe ato s'e thojin asni fjele: njona kcen quazi-cullak tu bo striptiz, e qetra asht tane kohen e drogume, deri n'momentin kur qohet, e kap mitralozin, edhe celle derisa ti vret do kriminela bajagi si t'rrezikshem...

film shume i mire, i shkelqyshem...

jack owar II

Primus registratum
Re: lock, stock and two smoking barrels

s'e kam pa snatch, po ket ls&2sb po e krahasoin me pulp fiction...mu s'mu dok si pulp fiction, po mu dok si film shume shume i mire...qysh thojin n'gjakove, film me bole...

dirty vegas

Primus registratum

Te dy filmat jan shume te bukur, dhe pak a shum e njejta tem eshte per te dy. Ajo qe i lidh eshte qe jan icik si rrumpall, s'mer vesh i pari t'dytin ..edhe vriten rob sikur me pas qen sezon gjuetie.

personazh

Valoris scriptorum

Lock&Stock and the two barrels eshte film ndryshe nga Lock&stock?

un kte te fundit e kam pa, dhe eshte film i 4-5 viteve me pare, mos me shume, dhe eshte i modh per menyren sesi ngatarrohen dhe zgjidhen gjonat. Snatch po ashtu...jane filma tipike te G. Ritchie-t.

illyricus

Primus registratum

Shumë m'pëlqen si e ka marrë Vinnie Jones-in n'kta filma.

el_magico

Primus registratum

O Ero, nuk e di ti me lali, po per mua "Pulp Fiction" ja merr dore per dore Snatch. Une e kam filluar Snatch nja 10 here po asnjehere se kam perfunduar deri ne fund. Ndofta eshte ai theksi irlandez qe ma han koken...(rrofte amerika)