Liria ne Dashuri...

S

Scorpion

Guest
Liria ne Dashuri...

Jeni dakort me shprehjen se njeriun qe dashuroni duhet lene ne liri ose..duhet shtenguar ...... nje thenie thote keshtu: "LIRO E SHTENGO POR MOS E LESHO"...
sa per vete jam dakort do te thosha se Po... per arsye se liri ne dashuri do te thote Besim ,sinqeritet por pa keqperdorime ate liri.

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Liria ne Dashuri...

...nes une sot jam i lidhur me dike, jam jo sepse do ajo, por sepse dua une, po keshtu dhe ajo, rri me mua sepse do ajo e jo sepse dua une... ketu mendoj se fillon liria ne dashuri.

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk e di, personalisht mendoj se ne dashuri humbet gjithsesi nje fare lloj lirie, jo sepsete detyron parteneri apo nuk e di un se çfare, por sepse ti deshiron ta humbasesh, dhe psh gjeja me idjote qe mund te jet psh...qe ndodh noj here eshte ...JO e dashur nuk me pelqen kjo gje..ose nuk dua te dal, preferoj te rri me ty ne shtepi, keshtu qe detyrimisht kur e do personin ja ben qefin edhe kur ne veten tende deshiron te kunderten....ketu nuk ka asnje fare detyrimi....por e ben me deshir...dhe kjo sjell nje fare kufizimi te liris tende si individ.

ere

Primus registratum

liri, liri....nuk mbahet qeni i lidhur me zinxhir...

true confidental

Forumium maestatis

Askush qe eshte responsible smund te kete 100% liri sepse te qenit i lire nenkupton te jesh edhe I pergjegjshem per veprimet e tua.
Dhe veprimet ne jeten e perditshme tregojne se shumica preferojne *sigurine* krahasuar me te ashtuquajturen liri absolute, askush smund te beje cdo gje qe do......
Dashuria sben perjashtim nga kjo…….. eshte nje lloj cmimi qe paguan per ta patur , do thosha nje kompromis inteligjent duke sakrifikuar dicka nga vetja jote por duke fituar dicka tjeter me te madhe … eshte nje zgjedhje ……aspak nje detyrim ……
"Man is born free and everywhere is in chains"