Libra interesante

• Thread starter Mbret Arush
  • Data e fillimit
M

Mbret Arush

Guest
Para nje muaji isha per vizite ne lezhe dhe pashe nje liber qe sapo ishte botuar qe me beri shume pershtypje. Kapaku kishte nje fotografi qe tregonte Sali Berishen dhe Enver Hoxhen duke diskutuar.

Me nje menyre humori, ky liber shprehte nxharje te verteta te ndodhura gjate perjudhes se pushtetit te Saliut. Ishte si nje bisede ndermjet Enverit dhe Saliut qe i ballafaqonte te dy dhe nxirrte ne drite nje fakt qe te te hapi syte. Kahasimi i kohes se partise dhe te kohes se Saliut ishte shume shume interesante dhe te ben te mendosh.

Libri eshte i shkruajtur nga nje ish-student i Sali Berishes.

E rekomandoj me gjith zemer.

Titulli librit: Nje Udhetim i Detyruar
Autori: Fran Pali

Hank

Valoris scriptorum
Ne fakt doja te hapja nje titull per sugjerime librash.
Megjithate nuk mund te rri pa komentuar mbi shkrimin me siper: Mos ishte gje "montim" kopertina?

Megg

Carpe Diem
Ne fakt doja te hapja nje titull per sugjerime librash.
Megjithate nuk mund te rri pa komentuar mbi shkrimin me siper: Mos ishte gje "montim" kopertina?

Delirium, e hape temen me sugjerime librash?,,nqs jo a mund ta hap une nje,,,jo per gje po meqenese ke dasht ti ta hapesh nuk dua te te prish pune...

Megg

Carpe Diem
LIBRA INTERESANTE:
Mëndafshi francez - Sandra Brown

Kthim ne shtepi - Daniel Steel

Keto dy libra i kam lexuar gjate veres dhe me kane lene shume mbresa,,,2 histori shume te veqanta ,,,2 histori dashurie qe kane te perbashket vuajtjen per te arrire dashurine e tyre...Komplikimet qe hasin ne jetet e tyre etj...Do t'ju keshilloja ti lexonit sepse do te lene mbresa ne listen tuaj te librave me te bukur qe keni lexuar...

Megg

Carpe Diem
Sikur te isha djale - Haki Stermilli

Nje liber i mrekullueshem rreth emancipimit te femres
dhe fanatizmit qe nuk lejonte shume gjera normale,,mbi te gjitha njerezore...Nuk ka shume qe e kam lexuar dhe me te vertete me ka pelqyer,,liber prekes nga i cili meson shume...

M

Mbret Arush

Guest
Dini ndonje liber te shkencave shoqerore qe rekomandohet shume ne Shqiperi?