LGBT PARALAJMERON PER PROTESTA NE TIRANE

P.N.SH

Forumium maestatis
Para 2 javesh,5 anetare te LGBT e cila eshte komunisteti i lezbikeve,gejve(pederastave), biseksualeve dhe transvetiteve paralajmeroi per nje proteste prej 300 personash ne Tirane per shkak se jane dhunuar 5 anetare te LGBT.

UNE BEJ THIRRJE GJITHE ATYRVE QE NUK I DUAN PEDERASTAT,LEZBIKET, BISEKSUALET DHE TRANSVETITEVE TE BASHKOHEN ME MUA DHE TI RRAFIM KETA TE LGBT.

Ne jemi shqiptare.
Islami e urren LGBT.
Krishterimi po ashtu.
Bashkohu te rrafim dhe vrasim ndonje prej tyre. Bashkohu shqipetare.
Kjo thirrje eshte shperndare edhe en facebook dhe twwiter per te bere proteste kunder LGBT.

Perpara ti debojme nga vendi yne.

scadarsko

Locus omnem
Fajin e kane qe i kan dhunuar ato..... qa ju a dasht me tregu muskujt tek keto shtresa ou as mizen nuk e trazojn.te bejn ndonje revolt mes bandash huligane apo gang !

P.N.SH

Forumium maestatis
Fajin e kane qe i kan dhunuar ato..... qa ju a dasht me tregu muskujt tek keto shtresa ou as mizen nuk e trazojn.te bejn ndonje revolt mes bandash huligane apo gang !

domethene ti nuk je kundrra ketyreve pederastave apo lezbikeve?

scadarsko

Locus omnem
Ja si Jan kushtet sot te jesh shqiptar ne shqiperi:te jesh mashtrues,te jesh thashellemagji,te mashtrosh femra e ti dergosh ne trotuaret e europes,te arrish te vesh dore mbi néné e baba, te jesh parazit ne Pune..... ndersa keto shtresa ku as Enver Hoxha nuk i la perjashtu nga shqiperia, pervec se disa i ka Burgos,que dihej se kush ishte u ban en sot disa prototipe njerez ou ndoshta due ne familier e tyre ndeshen me kete fenomen l'homosexualité.... une nul i gjykoj keto njerez biles kam kolege ketu ne Pune,ku ne jet en e tyre intime eshte problèmes i tyri pour ne shoqeri Jane te barabart.

P.N.SH

Forumium maestatis
mund te jet per ty,,po atyre ju pelqen thjeshte mos u merr me ta

marrim nje shembull
''imagjino nese vajza jote rritet dhe behet 18 vjece dhe ajo te thote ty se do martohet me nje vajze tjeter dhe del qe eshte lezbike.
Ti je pro ne kete rast apo jo?
Do ta lesh qe ajo te martohet me ate vajzen tjeter?

P.N.SH

Forumium maestatis
Ja si Jan kushtet sot te jesh shqiptar ne shqiperi:te jesh mashtrues,te jesh thashellemagji,te mashtrosh femra e ti dergosh ne trotuaret e europes,te arrish te vesh dore mbi néné e baba, te jesh parazit ne Pune..... ndersa keto shtresa ku as Enver Hoxha nuk i la perjashtu nga shqiperia, pervec se disa i ka Burgos,que dihej se kush ishte u ban en sot disa prototipe njerez ou ndoshta due ne familier e tyre ndeshen me kete fenomen l'homosexualité.... une nul i gjykoj keto njerez biles kam kolege ketu ne Pune,ku ne jet en e tyre intime eshte problèmes i tyri pour ne shoqeri Jane te barabart.

marrim nje shembull
''imagjino nese djali yt rritet dhe behet 25 vjec dhe ai te thote se do martohet me nje mashkull tjeter dhe del qe djali yt eshte pederast.
ti je pro ne kete rast apo jo?
do ta lesh qe djali yt te martohet me ate djalin tjeter?

P.N.SH

Forumium maestatis
Nuk e di a eshte e shpifur apo jo se skam bâ prove !pour ti que tu eshte e shpifur te la ndoll gje ty Que ditke se eshte e shpifun?

nje dite kam pare nje film ku 2 meshkuj u puthem me njerin tjerin dhe fillova te villja sapo e pashe.
jo jo,hahahaha,mua nuk me ka ndodh por ne film kur pashe ato 2 meshkujt tu u puth,volla/

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
marrim nje shembull
''imagjino nese djali yt rritet dhe behet 25 vjec dhe ai te thote se do martohet me nje mashkull tjeter dhe del qe djali yt eshte pederast.

nese djali apo vajza ime do jene te lumtur keshtu, pse jo?!

do bej une hasha femijet e mi sepse kane preferenca te tjera seksuale?!! se si pelqen te tjereve? pffff keto jane muhabete kot!

P.N.SH

Forumium maestatis
pse ca do i bej une ..ekam femi...pastaj 18 vjec sme pyet mua

hey seriozisht e ke ti?
vertet do ta lije?
o zot,ti e paske seriozisht.
Pastaj njerzit do te shikojne me nje sy tjeter ty dhe vajzen tjeter.
Nuk ke deshire qe te jesh gjyshe,te kesh nipe ose mbese?

scadarsko

Locus omnem
marrim nje shembull
Tashi mos ardht ajo dite.....déri tane n fisin tim skena crregullime ne kete ane.po ndoll sa t ben 25vjec eshte i matur DIN vete.

P.N.SH

Forumium maestatis
nese djali apo vajza ime do jene te lumtur keshtu, pse jo?!

do bej une hasha femijet e mi sepse kane preferenca te tjera seksuale?!! se si pelqen te tjereve? pffff keto jane muhabete kot!

Nuk ke deshire qe te jesh gjyshe,te kesh nipe ose mbese?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
nje dite kam pare nje film ku 2 meshkuj u puthem me njerin tjerin dhe fillova te villja sapo e pashe.
jo jo,hahahaha,mua nuk me ka ndodh por ne film kur pashe ato 2 meshkujt tu u puth,volla/

une kam pas pa nje seri angleze...seriozisht, ishte film mbi tolerancen...kishte skena qe putheshin...por s 'me jane duk te shemtuara!

ti kur shikon nje njeri ne rruge? mendon per bythen e tjetrit? dhe mendon si eshte ne krevat?

une per veten time jo!

P.N.SH

Forumium maestatis
une kam pas pa nje seri angleze...seriozisht, ishte film mbi tolerancen...kishte skena qe putheshin...por s 'me jane duk te shemtuara!

ti kur shikon nje njeri ne rruge? mendon per bythen e tjetrit? dhe mendon si eshte ne krevat?

une per veten time jo!

une shikoj vetem vajzat nga bythet,jo meshkujt.
plus nuk e kuptoj se ku eshte ajo tradita e vjeter shqiptare?