Letrat e Halles !!! (Edicioni i ri)

ameba

Forumium maestatis
Letrat e Halles !!! (Edicioni i ri)

Dikur para se te rinovohej Forumi ka qene nje teme e tille, e kam kerkuar dhe se kam gjetur ... /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif
Keshtu qe Halle e Dashtun zahmet e ke me ardh ene i here knej pari me xjerr hallet e tuja e me ja tregu kti poplli t'llastumun qe i ka xane halli keqasi per ty mi Halle... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Hajt ta marsha te ligat mos na len me te prite shume se ka xane derti madh per ty mi Halle... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Letrat e Halles !!! (Edicioni i ri)

Kone ja ca letra qe besojne se do te hyjne ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leter zemre
( autor anonim )

Jom tu nejt ke mullar't e Kurtit t'Zymes tem. Jom tu dredh i cinare dahon. Tina dro je tu bo ko*qen e gjumit ene s'je hiç n'hall per mu t'shkretin q*i jom tu mshi lotet me monget e xhymlekut. Tina s'ke as idinë, as imonë, q*i i gjeç pri dushmonit ishallah!
Una t'çova per shkesë Lemen e Cufit ene tina i kishe thone asajta per mu q*i u' qekshem plak. E ku qekshëm plak u' mri lavire! U' hala s'i kom mush pesdhet vjeç! Kur hy hona Mevludit i mush. Kshu ka thone ene Laja Bonit, q*i ka pjellë per i here me ijen teme.
Tina i kishe thone asajta per mu q*i Xhemoli s'ka i derhem shkolle. Una kom bo dy sene mejtep e i gjys' medresje per i here me Cufin e Hekës, mi!
U' e di taljonçen flur. E kom msu kur kon' ardhe 'taljont ke kanoqet e mija. Po nuk zune bese, m'nigjo si kom per t'fol:
Per il tuo amore io sono tuto hazër me bo i duel me i asllon t'eger, me e kap per la qafa e me e perplas si qen per la terra. Ah, mio kuore, se m'u kon kput komçat e xhymlekut e non c'e njeri me m'i njit. La mia shpina e tuto zhul e non c'e njeri me ma fërku. Le lëvere m'i ka la vllai [ndaluar] mi dice perher: 'Perke non martohesh, sinjor Xhemoli? Martou me sinjora Kumrijen! Ajo ka molto kultur, parla taljonçe flur.

Tirone, me 13 Kallnur 1935

S

Scorpion

Guest

PRISHTINA VERSION

Jom tu nejt te pllatoja e Boro Ramizit edhe jom tu e pi ni cigare Ronhill.Je ka bohesh thu ti s'po t' ha per mu t'shkretin e une jom ka i fshilot't me mongt e dukserices. Ti po m' dokët ki diçka lidhje me dushmana. Une për qato e qova Leme Xhemen e ti i kishe thon asaj qe une jom plak ... e çfare plaki une oj rrospi
kur ala as 50 vjet s'i kom bo. Kur t'vjen hana e mevludit i mushi. Kshtu ka thone edhe inxhja Lajë, ajo qe ka lind ne te njejtën bollnicc me gjyshën teme. >Ti njeri i kishe thonë asaj që Xhemajli se ka as ni ditë shkollë 'kryme. Oj budallic, une I kom kry dy vjet në Xhevdet Dodë bashkë me Cufën e Lemës! Di me fol italisht perfekt! E kom msu kur erdhën me nejt kta t'KFOR-it n'shpi temën. [ndaluar] s ëm beson, ngom qa po t'thom:për dashninë tonë jom gati mu kap me cilindo klloshar, e me te kap për qafe e me ta perplas si kudër n'tokë. Ooo.. o ka m'kan zemra ... o mu kan kput pullat e rrollkës e s'pe gjej kërkon me mi kep. E kom shpinën kejt lloq e spo ka kush me ma xiglit. Legenat i kom te vllau e ai po m'vet non-stop pse s'po martohësh me Xhemilen? Qikaq muj me t'thon oj Kumri. Ndaq me m'ngu ngom, mos daq ... n'rr.. t'samës ...

Peace njeri, Xhemajli i Bregut

t'Dillit 2004

GJAKOVA VERSION
Qe valla jam tu nejt te mullari i Hasan Ages, dhe thash hajt djal ta
pi ni cigare se s ' bohet kiameti. U shka mu ki bo ti bjo, s' po ta
nin as per pes bonka per mu, qe ndash beso e ndash mos beso vallahi lotet me mong jom ka I fshij.Mja majt zhagin shpis une e qova per misit Bijen e Hajdarageve, familje e ron bjo zonti deri te zoti ... si ata mo ... kur kan pas
minerkauqa kta katunaret e prishtines s'kan dit cka jane ... ha ha ha ...nejse bjo ... e ajo laperica, e pa kulturune bre kish thon qe une jam plak ... dhe se I
paskna 50-te vjeqe ... shka s'ki me ni ... po de muhalif sa s'bon .. hajt se sa te vjen Safeti i Canave ju kallxoj une qefin
...
To be continued ...

TIRONA MODERNE VERSION

Jom ktu ke Fame me ftyre nga dera e po i fus i winston.Ti ja ke plas gjumit roncem kushedi e s'e rru hic per mu shkerdhatin e po m'q.... nona ktu e po i fshi lotet me fazoleta (o vere rrusho, veshim bluza me mong t'shkurtra kshuqe si
fshi dot me ate *** xhupi). ti s'thith hic qe ta q... kina nonen!une cova Benin e Nazmijes per me m'rregullu nai gjo me ty kurse ti i kishe thone ati bythqirit qe un skom Benz.U te q..fsha ty me gjithe benz. E ku ta gjej benz-in une mi karakurve, ke p...i satom? Pse cun ********** jom une qe te merrem me mall ee?? Apo mos
kom "Top channel-in une si ai Tur Lepri??Kshu tha ene Genci markates qe bojshim xhep bashk anej nga restoranti.Ti i kishe thone atij qe une skom bo as pes klas shkolle. Une e kom bo ke "11(njimet) janari" mi, mu n'mes t'bllokut, bashke me Mandin e Nuries. Une n'italisht te thaj mi ej! e kom msu tu pa "oli e benxhi" po ske faj ti kurve muti.Shife iher ca kom me i bo: "che campioni olly e benji, ampionissimi...." ho mi?? klas eee?? Une per ty mi rrusho ja q. robt mo t'bukrit! n'ven! ja fus i t'majt dhe i dja tht pastaj dhe e boj p... mi ej! se ty t'kom
fiksim!E mi lal, m'ka ik truni se ma ka hekuros plaka ate kmishen me
rrudha qe e kom per n'pub, ate qe e bleva ke rruga durrsit, e ma men? tashi po rri ktu n'tavoline si ********** e skom nanji me i bo dy dallavere se na iku jeta tu bo sherre, pranej t'du ty mi lal, t'thashe iher qe t'kom fiksim. ka fillu me tall ***** dhe ai kurva vogel qe kam n'shpi, vllai, se e di qe mu m'ik truni per ty me lal, dhe rri e rri e ia plas nanji te forte per ty qe m'vje me ia fut nanji turinjve ta pilos fare! ca t'thote tjeter vllai jot, pune muti! ti m'nigjo po deshe, po deshe mos e rruj hic.vari k...! hajt

shnet iher! .....PLAKO BOJE DHE I MAKJATO!

Toni, Tirone,

pesmet gusht, dymij(tu daj for)4 plako!

AXHIK (PRIZREN) VERSION

Si ni xhynah, e kam ul ketu te ceshmja gati te Ura e Marashit. Mire [ndaluar] kaloj qanena Ruzhdi tada e ma lla ni kaqak, se elle cigaret m'kishin ra pi xhepit. E ti, pse be po bojsh qashtu? as un nuk pe di, a vetem po lujsh "po japi, spo japi" a pernime nuk po ma ras.A un, e kam bo si ky ceshma ktu, lot sa Bistrica. Shyqyr e kom pas veshen qeky jelekin pak trash elle po fshi lotin. Ti nuk ki lidhje mori orospi, dushmanlar ta kan marr xhanin tye. E kom mush menin e Hamdise, Kamberit djali dajes, per me qu misit e ti ki thon [ndaluar] nuk po begenis mu. Kurse un pak plak. Uuu
mori kurvo. Hec niher ketu me ta kallxu qefin, e me ta fut xhingiskanin tem, e sheh masnej Istambullin ti. Un kurse spo du, hajt po thom Xhemajli, po bojsh djal i mir, e ti plak e ki thon a. Hajt se kur po vish halla Xhevahir me Refkin pi Turkise, e ka kallxu qefin tye. Spo dish asni gjuh me fol! Kush? mori hajvan, ship, turqisht, serbisht, po di mori budallic. cka, si krejt prizreni. byle keto ma rejat spo dish serbisht. elle turqisht, jo si keto prizren po foli, po si Istambull be babo. Ama ti mu kurxho nuk po besojsh.Ama digjo qetash, po foli per dashuria. Me bo ty me prek
najkush, un po mysi atone, more UCeKe, mUCeKe, spo ma nin. More asllan me kon ajo, llom po boj. Se zemri jeme po kan. Byle elle ky jeleki ja ka nis po lshon. Te shpija po thojne cka ka bo? Pse as n'xhami spo shkon? hajt po thush ata se e kena gjet ni nuse bet per ty. shume cika mire. Xhemile emri sajna. Qeshtu mori Kumri. Spo dish tjeter cka me than. Nese po dush mu, un po presi
tye.

BERATI VERSION

Po rri ketu se me ka zene hallet te mullari me kashte e vasiliqes dhe po e ndez nje te shkrete cigare.E me vrome ste vjen hic gjynaf per mua qe po i fshij lotet dhe quurret bashke me menget e jelekut. Te ngrente nje mortje ishalla, te hengshin qente e lagjes. Une te futa mbles krushkun, gimin e rites, edhe ti e hape llapen dhe i the qe une isha plak. Po ca plaku jam une moj qene, moj kurve e trotuareve te Barit kur sjam bere as 50. Kur te hame bakllavane e bajramit do behem 50. pyet po deshe vitorine e janit qe ka pjell ne te njeten kohe me
gjyshen time. Ti I kishe thene asaj per mua qe Xhemali nuk ka asnje fije shkolle. Une I kam bere dy vit e gjysem medrese me hoxhe hasanin moj dhe e qaj fare italishten, ja ta flas qe tani po deshe: per tuo amore do vete ne milano per vendere la merce biancha ...ah se cpo me qan zemra moj katile.. me jane shqepur pullat e xhaketes dhe skam ansjeri te mi qepi.. jam bere lyre nga kurrizi dhe ska njeri te me laje te me shplaje e te me nderroje...rrobat mi lan vellai qe me can koken cdo dite: pse nuk pleksesh te martohesh me xhemilen re te shpelafte mortja ...mu sosen fjalet moj qene. Pyet 100 vete bej si di vete tani

SHKODRA VERSION

Jam tyj nejt te mullart e sans t'Kurtit t'Zymes e jam tyj drell i cin(g)are. Ti je tyj ba kokrren e gjumit e nuk asht ty ta n(d)i hiç per mu, [ndaluar] jam tyj i shi lott me mangt e xhakets. Ti nuk ke fe e njoftuni, [ndaluar] e gjetsh prej dushmanit ishalla. Un t'çova
per shkus Lemen e Cufit e ti i kethan asaj [ndaluar] un jam plak, po ku ***** jam plak un maj kurv ***** [ndaluar] un hala s'i kam ba 50 vjet, kur t'hyjn hana e Mevludit i mushi. Kshu ka than edhe Laja e Bonit [ndaluar] ka lin(d) periherit me loken teme. Ti i kishe than asaj qiXhemali asht pa shkoll, un i kam ba dy mejtepe e gjys medrezjet periher me Cufin e Lemes maj! Un e di italishten shkelqyshem. E kam msu kur m'erdhi italjani n'shpi. Neqose nuk m'beson, shife si kam met'fol. ...(nejse kyt pjes pa e kalaj se me hap pak barkun, duhem ose me e shkru kret italisht- t'cilen shum prej nesh nuk e marrin vesht, ose krejt shkodrançe, [ndaluar] po pritoj me shkru, me than
t'drejten!)...

Kaq kisha me t'than Kumrije. N'daç merr men(d)t e mij, ndaç tujt.

P.S Mblodhi ne internet dhe solli per Kone, nga Scorpion /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Hallall buka me marmalate mer Scorje /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Mirsa

Primus registratum

[citimiTIRONA MODERNE VERSION

Jom ktu ke Fame me ftyre nga dera e po i fus i winston.Ti ja ke plas gjumit roncem kushedi e s'e rru hic per mu shkerdhatin e po m'q.... nona ktu e po i fshi lotet me fazoleta (o vere rrusho, veshim bluza me mong t'shkurtra kshuqe si
fshi dot me ate *** xhupi). ti s'thith hic qe ta q... kina nonen!une cova Benin e Nazmijes per me m'rregullu nai gjo me ty kurse ti i kishe thone ati bythqirit qe un skom Benz.U te q..fsha ty me gjithe benz. E ku ta gjej benz-in une mi karakurve, ke p...i satom? Pse cun ********** jom une qe te merrem me mall ee?? Apo mos
kom "Top channel-in une si ai Tur Lepri??Kshu tha ene Genci markates qe bojshim xhep bashk anej nga restoranti.Ti i kishe thone atij qe une skom bo as pes klas shkolle. Une e kom bo ke "11(njimet) janari" mi, mu n'mes t'bllokut, bashke me Mandin e Nuries. Une n'italisht te thaj mi ej! e kom msu tu pa "oli e benxhi" po ske faj ti kurve muti.Shife iher ca kom me i bo: "che campioni olly e benji, ampionissimi...." ho mi?? klas eee?? Une per ty mi rrusho ja q. robt mo t'bukrit! n'ven! ja fus i t'majt dhe i dja tht pastaj dhe e boj p... mi ej! se ty t'kom
fiksim!E mi lal, m'ka ik truni se ma ka hekuros plaka ate kmishen me
rrudha qe e kom per n'pub, ate qe e bleva ke rruga durrsit, e ma men? tashi po rri ktu n'tavoline si ********** e skom nanji me i bo dy dallavere se na iku jeta tu bo sherre, pranej t'du ty mi lal, t'thashe iher qe t'kom fiksim. ka fillu me tall ***** dhe ai kurva vogel qe kam n'shpi, vllai, se e di qe mu m'ik truni per ty me lal, dhe rri e rri e ia plas nanji te forte per ty qe m'vje me ia fut nanji turinjve ta pilos fare! ca t'thote tjeter vllai jot, pune muti! ti m'nigjo po deshe, po deshe mos e rruj hic.vari k...! hajt

shnet iher! .....PLAKO BOJE DHE I MAKJATO!

Toni, Tirone,

pesmet gusht, dymij(tu daj for)4 plako!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

olololol

Primus registratum

E forte kjo e Tirones, Normal o gjuhe e omel me plot "komplimenta" /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Duke lexu keto mu kujtu qe para disa vjetsh ka kene 1 e-mail qe qarkullonte: ishte nje leter qe dikush qe jetonte jashte shtetit i dergonte dikujt ne Shqipni (s'me kujtohet mire), po ishte gjyse shqip, gjyse italisht e gjyse anglishte.

Nese e ka ndokush ta postoje,please

marina s.

Forumium maestatis

ahahahahahhahahhaahahahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif

po qesh me lot /pf/images/graemlins/lol.gif

Scorpi rrofsh! ke noj leter tjeter poshte dyshekut? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Leter djalit

Bjondina i shkruan leter djalit.
I dashuri bir
Po ta shkruaj kete leter qe ta di se po shkruaj. Nese e merr kete leter d.m.th. se ka arritur mire. Nese nuk e merr lajmerome, keshtu qe do ta dergoj edhe nje tjeter. PO shkruaj ngadale, sepse e di qe edhe ti lexon ngadale. Babi yt paska lexuar para ca ditesh ne gazeta se ndeshjet me te medha ne komunikacion po ndodhin vetem 1 km. larg shtepise sone, keshtu qe ne u shperngulem disa km. larg shtepise se meparshme. Shtepia eshte fantastike, biles kemi edhe lavatrice, por nuk e di ende se a punon. Dje e leshova lavatricen, sapo leshova ujin rroben me nuk ishin aty...
Ketu koha nuk eshte edhe aq e keqe. javen e kaluar vetem 2 here ka rene shi-heren e pare zgjati 3 dite, e te dyten 4 dite. me ne fund e varrosem ghyshin tend;e gjetem trupin e tij kur e pastruam shtepine. Kishte qene ne dollap prej asaj dite kur luajtem fshehtas, te kujtohet? para ca ditesh shpertheu boca e plinit ne kuzhine; une dhe babai fluturuam nga dritarja; cfare ndjenje! Mbas tere atyre viteve me ne fund une dhe babai yt dolem se bashku jashte. Mbasi qe veq e permenda babain tend-ka gjetur pune! Eshte shume krenar. Poshte tij jane me shume se 500 njerez...u punesua ne varrezat e qytetit.
Motra jote Julia, e din ajo qe u martua per burrin e saj me ne fund ka lindur! Ende nuk e dime gjinine, keshtu qe nuk e di a je bere teze ajo daje ende...nese eshte vajze motra jote do ta thirre ne emrin tim...me doket ashtu eshte..pak si cudi qe vajzen e vet ta therrase "nene"! Kusheriri yt Armando eshte martuar...tere diten po lutet para gruas, mbasi qe eshte e virgjer. He edhe dicka, dije se me nuk po e vizitojme dajen tend i cili vdiq para nje viti....E te mos flas me per vellaun tend Edin...eshte i tmershem, ka mbyllur deren e automobilit e i ka harruar qelesat brenda. Eshte dashur te kthehet ne shtepi ti merre qelesat duplikat qe te na nxjere jashte automobilit.
Katastrofe!!!!!!
Mire biri im, nuk do ta jap adresen, per shkak se nuk e di. Familja qe kishte jetuar para neve ketu e ka marre numrin e shtepise nga muri me vehti.
Nese e sheh Margareten pershendete, e nese nuk e sheh mos i thuaj asgje.
Nena qe te do
P.S. Desha te ti dergoj ca para, ama tashme e kam mbyllur zarfen.

marina s.

Forumium maestatis

ku e gjetet sot /pf/images/graemlins/angel.gif

ameba

Forumium maestatis

Leter Proteste,

E Popullnit Shqiptar kunder arntikullit te Sunday Times, i cili shan dhe denignron shqiptaret kundo qe ndodhen.

I nderuar zoti Toni Blair, Kryenmininster i Anglise,
Forntlumnturia Juaj Thom Watson, Kryenpenshkop i Canterbury-t....uh mu mor fryma....
I ndenruar zoti Andy Coullson, kryenrendaktor i Sunday Times,
I nderuar zoti gazetar anglez, qe ke shkruajntur artikullin,

Me kte sjellje qe ke bo, ti ke turpru veten tende ne rradh t'pare, Anglin, koleget e tu, femijt e tu, gjith shoqnin...prindrit e tu kudo qe ndodhen. Azemi nga Belgjika pernshendet Mithatin nga Gjermania dhe i bashkohet ketij pentincioni duke i uru zotit gazetar anglez vdekje sa ma t'shpejte. I dalshin zorret e barkut nga hunda inshalla. Erzeni nga Gjakova dhe Hamiti nga Kavaja i banshkohen urimit tone me urimin dhe shpresen qe ta njohin ne menyre intime zotin anglez sa me pare.

Ju pernshendesim juve dhe gjith shoqnin
GURALIU

ameba

Forumium maestatis

Se mos po pret njeri vleresim ketu mer Arco...

Nuk po shef Space Jam sonte ti ???

P.S: Scepto ajo e bjondes eshte qe ne kohen e Barcaleta.Com, dmth ka ca vite... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Vintage se di ne e kishe fjalen per kete. /pf/images/graemlins/smile.gif

Leter Shajes...

Dear amore mio, Shaje!

Dear e shtrenjta ime amore Shaje! I jem tu t'write prap this
lettera knejna ka far west-i lontano lontano ene n'English ene
n'Italiano, sepse kom learn kto dy lingue perfetto kto due vjet
** I am ktuna. E look tina mi, sa molto well kom learn knejna.
Vallahi, me kte derr work-u ** kom ormai i mson le lingue t'huja
sa t'dujsh. Ene rrashnat m'thyhen me t'thon t'drejeten. Hamall
hesapi mo! Lavoro lavoro, m'told bosi every minuti, aq sa s'have
possibilita me mor fryme i cast. C'me t'thon mo, gjona very
t'bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t'nolta deri m'cielo
ku molte people hyn e dalin or e cast. Kto knejna i thon
gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t'sit down qeleshja m'terra.
Pa jo ca ara t'mjellme verde verde me bar around tyne, **
t'thujsh mo! Nji village bagti per mangiare nji vit tutto pa
pushim! I kom pa mi, when I ere per weekend te dillen qy me
mattina. Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our vicino aty
m'nostro katunin. Pa le m'darke kur u on-nen le luci-t! thu se
dul sun-i prap. Dit e re, dit u bo gjith town-i. Ca red, ca
verde, ca ..., ku di un mo, me tu take mend fare. Entrate-m ke
ca mejhone si pune qebaptore, ku ca ragazze dancing nudo fare.
Ato i thojshin striptease po me sa morem ear na, ishte heqje
brekesh me aheng. Vallai told-em se na iku radakja. Apo they
s'ishin...qe ju bofte ...,Dulla, Dulla jo io. I s'i kom see fare
gjate all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo
n'ksi punesh. S'te tradimento Lomi ty jo. Dulla po, içik me ate
Lijen e vet, nja half ore me nji ruse. Po amo ja vlejte...Kurse
una t'kon stand besnik. Mazallah se kom do any gjo me nonji
ragazze. Sapo see nonji si ato t'honit ** t'thash mo avanti
kthej the head ka ona qeter. Jom i nershem una.
Dear mio amore Shaje! Kur Rrema came prej katunit dy days
d'avanti, m'told se ke bo çun para two month-ve. Mu done qefi mo
sa
s'bohet. Mu remember the first lettera qe t'kom çu para nji
anno-s.
Vallai ma ke bo qefin.
Jare, thash, Shaja m'ka heard mu ne m'ka do figlio'n. Je e forte
mi Shaje.
Quatro figli i kishim, noshti we have cinque. Po si e zune bre?
Vallai,
per menjen teme, the first lettera e ka done t'veten. Jom molto
felice,
happy happy sa mo s'bohet. Ne kur remember-d tuket e tuja qe t'u
bofte LYmi t'u bofte, sensaltro qe aty tka zon i five-ti. Shaje,
nigjo mi, se mos m'nxessh t'six-tin me this lettera-n.
Dear mio amore Shaje. Nashti jokm t'u e close kte lettera kaq
t'lungo se po m'come gjumi. Do t'write prap kur te kem free
tempo, se siç t'thash qipari, lavoro lavoro ka mjesi m'darket,
tutto settimane-s. Money Money mi mo, e capito vete ti mo
nashtina! La lattera-n po
ta nis me Rremen se vjen ancora aty m'katun. Ke ne ca money per
ty ne per children-at. Blini ca dolce ne i eat-ni vete you. I
japni ca ne atyne t'Dulles. Figlio-s t'vogel njiti the name-in
Lym, si nonno i vet.
Tanto t'fala t'all fisit ne children-ve. Kiss-e ene Lymin per
me, qe ju
bofte his tata, marshallah.
Ju kiss t'all-ve. Your amore Lomi.

Ps. Mos forget t'm'write si ia kaloni aty m'village, ne, nigjo,
se mos ia read kujt la lettera se o turp, t'kom thone ne ke
prima lettera, pranej read-e vetem tina ene children-at, mire?
He tu bofte Lomi ty! Ene nji gjo, kom msu kompjutrin look vet tu
come e kom write this lettera-n. He, a jom i zoti, or not?

T'kiss ene nji her, LYMI.

S

Scorpion

Guest

Sje ti Lymi i letres, ti vetem shqip e italisht di /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Who a detto ?

I learned English for 2 yeas at International Language Center .

Ho Paggato 2 mila Dollars.

Shnet e Money LYmi

Diddy19

Su@mi

Po Scorpe, ajo eshte! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Ja dhe nje leter e pafajshme e nje studenteje ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te dashur prinder,

me falni qe nuk kam shkruar me heret por i kisha disa probleme. Problemi filloi kur une u njoha me nje djale nga Afrika. Ai kishte nje semundje te veshtire (quhet AIDS) dhe te shumten e kohes e shoqeroja ne spital.
Sapo gjendja e tij u permiresua, une mbeta shtatezene dhe prape nuk kisha mundesi te lajmerohem. Per kete kam sakrifikuar shume dhe e kam lene edhe fakultetin. Vetem te shihni cfare bebe kam. Eshte shume i zi dhe ka lindur me te meta por prape eshte shume i kendshem. Une ika nga fakulteti dhe u vendosa ne banesen e shokut tim nga afrika dhe pasi nuk kishim te holla te paguajme banesen m'u desh te vjedh dhe me kapi policia por ata me mbajten vetem 6 muaj.
Te gjitha keto arsye me shtyen te mos lajmerohem.

Me nderime,

BIJA JUAJ

P.S. Te gjitha jane te paverteta. tani me dergoni ca para se nuk ka me....