Letra higjenike....

regele

Forumium maestatis
Letra higjenike....

Letra higjenike dhe xhaxhi Enver...Kjo eshte tema qe doja te hapja une! Jo se ka lidhje direkt me xhaxhin por nuk e di pse ne kohen e komunizmit ne dyqane nuk kishte leter higjenike dhe detyroheshim te perdornim gazetat!
Ju si mendoni? Pse nuk kishte leter higjenike atehere? Ju lutem merreni temen seriozisht sepse eshte shume e trishtueshme...

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum
Re: Letra higjenike....

vertet e ke ti?

:cry: :cry: :cry:
bashkohem me hidherimin tend, per kete zbulim kaq te trishtueshem!

bob

Primus registratum

me mire,keshtu e kemi fshire me gazeten ZP.
ah ca kanaqesie tia plasje surratin atij ne m.u.t.!!! :lol: :lol: :lol:
nuk eshte edhe kaq tragjike sa thua ti apo jo?
edhe ne Kube bejne si benim ne :shrug:

Genta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Letra higjenike dhe xhaxhi Enver...Kjo eshte tema qe doja te hapja une! Jo se ka lidhje direkt me xhaxhin por nuk e di pse ne kohen e komunizmit ne dyqane nuk kishte leter higjenike dhe detyroheshim te perdornim gazetat!
Ju si mendoni? Pse nuk kishte leter higjenike atehere? Ju lutem merreni temen seriozisht sepse eshte shume e trishtueshme...

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
iiiiiiiii na e shpife me gazete, po pse s'e laje e burr i dheut???

bob

Primus registratum

ca ta laja,kaken?
iiiiiiiiii,sa e sikletshnme.
se kam menduar ndonjehere, :shrug:
fytyra e "xhaxhi mutit"plot me mut,ah sa bukur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

E 10 fare muhabetin /pf/images/graemlins/smile.gif Une e kisha fjalen tek letra ju e kaluat tek m.u.t.i /pf/images/graemlins/smile.gif
Dini gje ju pse nuk shitej leter atehere apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif
Lerini komentet e kota...Ne Kube nuk kam qene ndonjehere, por s'ma merr mendja te leje surratin e tij Kastroja te bredhe neper b.y.thet e kubanezeve... /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

sepse Regele atehere quhej shfaqje e huaj dhe revizioniste . Ideal i Kapitalizem revizionizmit Prandaj nuk perdorej letra e Sumes neper shpia ndersa ne Hotelet e mira gjithmone ka patur te tilla...

beb

Primus registratum

iii me zhgenjeve. une mendova se kishte ide te dyte kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

une mendoj se nuk kishte leter higjenike neper banjo sepse nuk kishte ne dyqane /pf/images/graemlins/laugh.gif

urraaaa u zgjidh halli i regeles me ne fund :tipsy:

alkent

Primus registratum

Po lere kohen e xhaxhit enver,shumica e shqiptareve dhe tani nuk e perdor letren higjenike.BLEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Le_Routard

Forumium maestatis

Shife tani kur te hapin edhe i teme per gjethen e fikut. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ksaj temes i vjen i cik ere, kush nga moderatoret do ti ndyej duart e ta mbylli i cik? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Shife tani kur te hapin edhe i teme per gjethen e fikut. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ksaj temes i vjen i cik ere, kush nga moderatoret do ti ndyej duart e ta mbylli i cik? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he pra, per origjinalin thuj ti, se keta na permendin letren higjenike, na bajn si te kulturum, keta gjethen e fikut e puthin e e vejn ne ball... para se ta ken perdor kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red"> E dashur Regele ! </font>
Jam shume Kurioz te di moshen tuaj ?
Qe e paske vujt kaq shume punen e letres higjenike.
XHAXHI ishte me parimin laje me uje te bollshem , ne te ka rene rasti te 10-sesh tek Grand HALE ke Ushtari i panjohur ka qene me dy ndarje gra/burra nentoke ka qene nje kanoce e madhe prodhim i 48-tes qe mbushej me uje te rrjedhshem.
<font color="blue"> LETRA HIGJENIKE !!!!!!!!!!!! </font>
/pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif
Po ca fol mer lal ne nje shoqeri ku mungonin 90% e gjerave elementare ti kerkon letren ?
Kot me te pyt e ke fshi me gjethe fiku qe te paska ngel ne mendje ?
Ke nje te drejte ne problemin qe ke ngrit. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
<font color="red">QEFI me i madh ne kete bote eshte te gjesh nje WC kur te ka zene barku dhe ti kesh dhe te gjitha kushtet do ishte qef 100% </font> /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde Shnet yllo /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="red"> E dashur Regele ! </font>
Hajde Shnet yllo /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
me shnet lymo /pf/images/graemlins/laugh.gif kalove nga ana tjeter edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

S'eshte faji Lymit qe e ka username qe anon nga gjinia femerore /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

P.S Nje te mire e ka kjo pune qe tregon qe jam qefli femrash / e kam mendjen ke femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ku ta dija une i shkreti ca seksi je ti /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ne kshu jena Shif e shkruj /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif