Re: Leter e hapur kunder hyrjes se ushtrise greke ne Shqiperi
A e mbeshtes letren?????
<span style="font-weight: bold">Jo</span>
Sepse te jam shpjeguar edhe nje here per kete gje ne shkrimet e tjera ne albforum qe:
Per sa kohe qe Shqiperia eshte mik i pushtuesve osmane
Per sa kohe qe Turqia nuk do te demeshperbleje Shqiperine dhe Kosoven per ngaterresat dhe per shkaterrimin e kombit shqiptar.
Per sa kohe qe Turqia nuk do te ktheje eshtrat e Gjergj Kastriotit ne Shqiperi
Per sa kohe qe nuk do te ktheje pjeset e trupit te Ali Pashe Tepelenes e shume e shume gjera te tjera qe Turqia ka bere ne dem te Shqiperise dhe Kosoves
Per sa kohe ju nuk jeni distancuar prej pushtuesve osmane etj
Une them jo
Qofte nje pjese e vetme e Shqiperise le te ngele e pa pushtuar, te pakten ajo pjese te rroje me nder dhe te marre vlerat qe i takojne ketij vendi Mjaft me lufte dhe tradheti kombetare.
Nuk kam ndermend te firmos jo letren por as te merrem me ju me.
Populli shqiptar eshte i lodhur,dhe keshtu nuk ben me.
Kemi nevoje per paqe, per zhvillim dhe bashkim me kombet e tjera qe kane perparuar ketu e 600 vjet me pare.
Dua te ngelem shqiptar dhe puro biles.
Ty te vjen keq dhe ti i mendon gjerat ndryshe, por nuk eshte faji im.
Do te me quash tradhtar?
Neqoftese e konsideron pergjigjen time te tille, eshte pune e jotja.
<span style="font-weight: bold">Nuk me pelqen te me therrasin Indian, por SHQIPETAR</span>
Do te me quash ekstremist?
Perseri eshte pune e jotja.
Por une e mendoj ndryshe, sepse paraardhesit e mi me zor e veshtires te jashtezakonshme mbijetuan, qe sot te jem i identifikuar si Shqipetar.
Kjo eshte nje dhimbje qe paraardhesit e mi me kane trasheguar brez pas brezi dhe nuk kam ndermend te i tradhetoj kurre.
Me Greqine, Italine dhe Serbine mnardhenie do ti rregullojme atehere kur ne do te percaktojme identitetin tone, si dhe kombesine tone.
Jam shume i sinqerte ne pergjigjet e mija dhe nuk kam ndermend te shkruaj me, me stilin e Fishtes apo te shqiptareve te tjere te Rilindjes Kombetare.
A e mbeshtes letren?????
<span style="font-weight: bold">Jo</span>
Sepse te jam shpjeguar edhe nje here per kete gje ne shkrimet e tjera ne albforum qe:
Per sa kohe qe Shqiperia eshte mik i pushtuesve osmane
Per sa kohe qe Turqia nuk do te demeshperbleje Shqiperine dhe Kosoven per ngaterresat dhe per shkaterrimin e kombit shqiptar.
Per sa kohe qe Turqia nuk do te ktheje eshtrat e Gjergj Kastriotit ne Shqiperi
Per sa kohe qe nuk do te ktheje pjeset e trupit te Ali Pashe Tepelenes e shume e shume gjera te tjera qe Turqia ka bere ne dem te Shqiperise dhe Kosoves
Per sa kohe ju nuk jeni distancuar prej pushtuesve osmane etj
Une them jo
Qofte nje pjese e vetme e Shqiperise le te ngele e pa pushtuar, te pakten ajo pjese te rroje me nder dhe te marre vlerat qe i takojne ketij vendi Mjaft me lufte dhe tradheti kombetare.
Nuk kam ndermend te firmos jo letren por as te merrem me ju me.
Populli shqiptar eshte i lodhur,dhe keshtu nuk ben me.
Kemi nevoje per paqe, per zhvillim dhe bashkim me kombet e tjera qe kane perparuar ketu e 600 vjet me pare.
Dua te ngelem shqiptar dhe puro biles.
Ty te vjen keq dhe ti i mendon gjerat ndryshe, por nuk eshte faji im.
Do te me quash tradhtar?
Neqoftese e konsideron pergjigjen time te tille, eshte pune e jotja.
<span style="font-weight: bold">Nuk me pelqen te me therrasin Indian, por SHQIPETAR</span>
Do te me quash ekstremist?
Perseri eshte pune e jotja.
Por une e mendoj ndryshe, sepse paraardhesit e mi me zor e veshtires te jashtezakonshme mbijetuan, qe sot te jem i identifikuar si Shqipetar.
Kjo eshte nje dhimbje qe paraardhesit e mi me kane trasheguar brez pas brezi dhe nuk kam ndermend te i tradhetoj kurre.
Me Greqine, Italine dhe Serbine mnardhenie do ti rregullojme atehere kur ne do te percaktojme identitetin tone, si dhe kombesine tone.
Jam shume i sinqerte ne pergjigjet e mija dhe nuk kam ndermend te shkruaj me, me stilin e Fishtes apo te shqiptareve te tjere te Rilindjes Kombetare.