Leroni Nickname...

A

arabesque

Guest
Leroni Nickname...

He mer ca boni kshu si nuk ju vjen turp nga vetja se jeni dhe te rritur.lexova disa shkrime po edhe ju te stafit te albnetwork moderatore e admina te website-it talleni ncnncncnc,nuk e di a ju kane tallur ndonjehere te tjeret dhe se di si do ndjeheshit dhe do reagonit.
Ate nickname H2O do e lironi se vetem me numrin 2 nuk shkruhet nje nickname kurse me numrat e tjere mund te shkruash nje emer edhe mos me thoni qe e keni vene per tu mbrojtur nga clonet apo gje tjeter se eshte pa arsye...Respekte te gjitheve nga H[2]O dhe me mend ne koke

SANT0S

Primus registratum
Re: Leroni Nickname...

1 Kot Sta Kan Ven

2 Kerko Falje

3 Behu Pishan Per Ate Qe Ke Then

4 Nick,Name Jot Te Rri Ja Ca Muj Dhe Pasnaj Te Behet Fjal Per Ndo Nje Tolerim Qe Te Hiqet

5 /sqline H[2]O 232323h 6326326326p

A

alboholic

Guest

e ke myt
Kam fillu po lexoj te gjith replikat e Zjarr ne cdo teme,.. do ti qe po me pelqejne ! Ne kok i bie gjithnje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

FutjaKot

Forumium praecox

arabesque varet si eshte koha ne alb edhe puna e nikut tat lol :p ec mer mos u merzit nick o :p pastaj ska ndonje te re ketu gje qe ka ndodhur rregullisht ne kete server shkopin e kam une dhe e bej ligjin vet kupto ti ? :p

TiRoNc3

Primus registratum

sa gjera te cuditcme ju ndodhin juve mer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A

arabesque

Guest

Po pra vetem neve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif pse kshu ne jemi dhe cuna mashalla jo per gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Pastaj kjot tema ka shume kohe cne qe keni shkrujt :p