Leku dhe puna.

iliko

Primus registratum
Leku dhe puna.

Nqs do te kishit shume lek ,cila do te ishte zgjidhja juaj ,do te punonit apo jo? :smash:

edda

Primus registratum
Re: Leku dhe puna.

Puna eshte nder- na kane msu ne qe kalamaj
por une s'kam degjuar asnje qe te thote se shkon ne pune me qejf, te pakten ata qe jane te punesuar, sepse ata qe punojne per veten e tyre jane vete veli e vete kadi (thone nga anet tona!) kur duan shkojne e kur s'duan s'shkojne.
Une shpresoj qe te reduktohen oret e punes, qe njerezve ti ngelet içik me teper kohe per vete, per te tjeret, per hobbiet etj.
Nese arrihet kjo mendoj se do kete shume me pak rob te stresuar verdalle.

ç'do beja une po te kisha pare??.. do beja nja 11 kalamaj sepse do kisha me shume kohe per ti edukuar ose do shkoja ne Shqiperi, ne Nikaragua, ne Rumani dhe do i perkushtohesha femijeve te braktisur ose ...nje thes me gjera...qe ne fund te fundit jane pune

Guest

bej njehere pune pastaj bej qef pra ne fillim puna pastaj qefi

Po te kisha lek,s'kisha per ta para ndonjehere punen me sy,per cfer te punosh per lek??!!Leket i ke keshtu qe po te kisha lek nuk kisha per te punuar.
Po enderroj ca si shume me duket,ti iki te mesoj ndonje gje se u bere vone! :wave:

Princesha

Primus registratum

Po te kisha pare, nuk do kisha punuar kaq shume ore, se edhe me dicka do merresh, por ndoshta do kisha bere ndonje pune qe do ishte me fun.

AnilaM

Primus registratum

ka shum bizensmen,njerez te fushave te ndryshme qe kan shum para, por... s`kan emer,si njeh njeri.
Un do beja dicka ku te njihesha dhe ne bote .

Simpatikja.

Primus registratum

Patjeter qe do te punoja!Puna te heq:MERZINE,VESIN,ETJ...!Puna eshte jeta...! /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Ate pune qe bej tani!
Ne fakt m'duket se dhe ata te punes menojne se kam leke, sepse s'ma kane dhene rrogen qe ne qershor :smash: :shrug: