Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij

alinos

Forumium maestatis

pa banalitete ju lutem :book:

:cool: :rockband:

Elsi

Forumium praecox
Re: Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij

Pervec te mirave qe permendi Lara, ndihmon ne tretjen e ushqimeve, psh: nqs i ke fut per dreke Imam Bajelldi pikante dhe e ndjen stomakun pak te renduar, i fut 1 dore seks te fuqishem, dhe kur ke mbaruar pune, i shtrire permbys, qulle n'djerse, fillo e i fut 1 dore gropesina, dhe e qelb ambjentin me ere hurdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

sec me tingellon me nje tingull buzeqeshjeje e hareje kjo shprehja mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
hihihihi /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

nuk i shpeton dot banaliteteve po pyte per kete muhabet..... /pf/images/graemlins/wink.gif

sa per temen eshte gjeja qe te qeteson nervat ne maksimum sidomos kur bere sherr me "AMORUCIO-n" s'ka gje me te mire se te pajtohesh me nje puthje e ca gjera te tjera qe s'kina vakt me i fole....
OHOJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!! :wub:

glamdring

Forumium praecox

Ahh c'mon Alinos, hasn't the Diapazon fallen enough low?!? Why do you even bother? Why do I even bother?!?

alinos

Forumium maestatis

sepse low dhe bother per mua kane kuptim tjeter!
U perdhos thua?
Sa keq!

Tema u hap per ata qe kane frike ta bejne kete hap; asgje te beje me fiziken, por me vendimin brenda vetes.
Per mua nuk eshte shtazeri, eshte nje hap drejt te qenit i rritur me koshence te plote!

U wanna chip in?

glamdring

Forumium praecox

no thanx, appreciated though. somehow i've got the word of "blowing in the wind" from dylan in my mind now...

good luck!

jona20

big bum bam...

Nuk kam kohe te ndalem, por them qe seksi ka nje fuqi te forte vepruese arrin te zbusi karakterin e njerezve edhe shton me shume dashurine ndaj personave perreth...kete e them kur seksi shkon mire, po shkoj keq mund te kete pasoja negative...

Archi

Forumium praecox

preferoj me mire ta praktikoj sesa te flas mbi te

A little less conversation, a little more action please
A little more bite and a little less bark

alinos

Forumium maestatis

Archi
edhe kjo eshte nje menyre e te folurit per te. Edhe pse posti tregon se deshe te pakten te lexosh nje cik me shume :wink:

Zeve
jam dakort se eshte dore me nje per humorin e robve :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mendon se do ti shpetoje banalitetit?? Une them qe jo.

Sodoqofte sic po te thosha, momentet kur njeriu ben seks apo dashuri quaje si te duash jane momentet me moskokcarese te dites, normalisht njeriu vepron per tu kenaqur dhe per te kenaqur te tjeret dhe nuk ka kohe te rrije te mendoje e te beje oservazione. Pra ne ato momente truri i njeriu clirohet nga cdo mendim. Si te thuash ua mbyll deren dhe i le jashte problemet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kur te kesh ndonje moment gjat dites me shume kokcarje me thirr qe ta ndryshojm situaten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Eshte tema e pare ke Diapazoni ne te cilen po hy me qef, tema te tilla duhen hapur me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe sa per te mos dal nga tema, sudezet gjashtes i thone seks... nuk e di sesi i tengellon suedezve kur thone 'takohemi per seks (6) ore..' etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] 'takohemi per seks (6) ore..' etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kaaaaq paaaak

bebi

Primus registratum

momentet kur njeriu ben seks apo dashuri quaje si te duash
besoj se seks e dashni nuk asht e njejta gja...

bebi

Primus registratum

Raporti intim midis nji femre dhe nji mashkulli dhe krahasimi midis seksit dhe dashnis nuk mund te zhvillohet vetem me net diskosh apo me flirte e simpatina moshet. Me fal por un nuk e mendoj ashtu.
Besoj se te latpermendurat argumentohen edhe ndryshe. Nuk mendoj se duhet te anashkalohet raporti i dy personave matur (te pjekur) qe kalojne ne faza te ndryshme ne relacione te gjata apo te shkurtra. Tham te pjekur, jo per moshe apo inteligjence e pjekuri, por thjesht te pjekun aq sa mund te dallojne diferencen midis dy subjekteve t'masiperme.
Une kam ndi eksperienca te ndryshme nga persona qe kane dashur dike dhe nuk jane ma me ate dike pikerisht per faktin se diferenca midis seksit dhe dashnis egziston. Fuqimisht madje, aq sa te shkepuse lidhjen midis dy "ish" te dashuruarve.
Kete fakt shume e shpjegojne keshtu:
"Ishim bashke, ishim mire, cdo gja ndryshoj kur na nuk bashim ma dashni, por vetem seks."
E pra me te njejtin person, ndodh ti kesh te dyja, por shpesh, disa njerez qe nuk arrijne ta shofin diferencen nuk e kuptojne se ca po i ndodh raportit te tyne.
Nuk jam aq kopetente ne kete "topic", duke kene ne dijeni plotesisht se edhe diferenca ne moshe qe kam me disa prej diskutanteve asht n'dispoporcion,(po ashtu ne menyre te dukshme mund te jene edhe argumentet qe jap) por qe asht nji diference midis tyne jam ma se e sigurte.
Gjithsesi, bota asht e bukur pikrisht se njerezit qe e formojne bashkesine jane me nuanca te ndryshme dhe mendojne ndryshe.

:wave:

true confidental

Forumium maestatis

Pyetja ishte mjaft e thjeshte, ndersa ju keni filluar te ngateroheni ne labirintet e shumta te ndjenjave.
Per shume cuna sexi kthehet ne nje obsesion, pasi ata jo gjithmone e dine nese do te jene aq me fat ta arrijne ate me "ato te deshiruarat", kurse gocat mund te bejne sex edhe per shtytje jo te forte sexuale (thjesht sepse the boy want it and they want the boy), mgjth ato gjithmone tentojne per nje great sex.
Besoj se cdokush prej jush ka provuar great sex dhe bad sex. Ky i dyti sbesoj se sjell ndonje te mire tjeter, pervec clirimit te energjise dhe tensioneve.
Po great sex a mbetet great ( edhe pse jo me njeriun e duhur) /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

teme nuk do shume kompetence, do vetem mendime!

Blue
njeriu e kupton se cfare po ndodh, shpesh nuk e pranojme per faktin se eshte me e lehte rutina se sa t'ja nisesh nga fillimi.
Me te njejtin person mund te besh dhe dashuri, dhe seks, po kjo s'do te thote se kur ti po ben tashme vetem seks, ai/ajo tjetri/tjetra po ben te njejten gje /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ka dy momente.
...[/qb]
ne te dyja momentet i quajne hormone. Kane gjuhen e tyre /pf/images/graemlins/wink.gif dhe kuptohen me mire se ne me gjithe fjalet tona :idea:

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] teme nuk do shume kompetence, do vetem mendime!

Blue
njeriu e kupton se cfare po ndodh, shpesh nuk e pranojme per faktin se eshte me e lehte rutina se sa t'ja nisesh nga fillimi.
Me te njejtin person mund te besh dhe dashuri, dhe seks, po kjo s'do te thote se kur ti po ben tashme vetem seks, ai/ajo tjetri/tjetra po ben te njejten gje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Eshte pikerisht rutina qe e ben seksin te merzitshem. Une nuk mund ta mendoj te mundshme te qenurit me te njejtin person me dhjetra vite. Ajo qe i mban njerezit bashke (hiq ketu rrethanat e ndryshme) eshte pikerisht ajo e ndjenja shume e perfolur e dashurise!

Ne lidhje me paragrafine dyte ke shume te drejte, ndonese behet nje rreth vicioz. Njerezit ketu ne Skandinavi kane veshtiresi te shprehin ndjenjat e tyre, ndersa ata ne Mesdhe i shprehin vend e pa vend. Ne te dyja rastet, personi qe ndjen me shume eshte me i prirur te beje ate qe personi tjeter deshiron, fatkeqesisht.

Para 100 vitesh mendohej qe seksi te bente keq per shendetin, sepse syphilis bente kerdine. Tani mendohet qe seksi jo vetem qe eshte qetesues, por heq edhe stresin e dites, ndonese ne varesi nga numri i partnereve dhe kujdesi mund te jete po aq i rrezikshem sa 100 vite me pare.

Perveç thjesht kenaqesise te te paturit seks me nje vajze qe kam qejf dhe me te cilen kuptohem ne krevat, une shijoj gjithashtu momentin pasi ka mbaruar dhe kur ndihem shpirterisht dhe fizikisht me afer vajzes qe kam prane, dhe kur bota, problemet dhe gjithe idiotesite e tjera jane larg! Ato momente dobesie fizike dhe euforie (qetesie) shpirterore me ben te mendoj shpesh se per çfare tjeter jetojme. Eshte fatkeqesi qe momente te tilla duhet te ndodhin pasi ke bere seks, sepse ve ne dyshim bazen e lidhjes, por siç thashe me pare njerezit kendej kane mangesi te shprehuri...

Alinos, ajo qe nuk me pelqen tek trajtimi i çfaredolloj teme qe ka seksin apo erosin si baze ne kete Forum apo me Mesdhetaret ne pergjithesi, eshte qe gjithmone do dalin gorillat qe i bien gjoksit me grushte dhe ulerijne per "virilitetin" e tyre. E ben temen thjesht jo te sinqerte, dhe mbi te gjitha te merzitshme...

PS: Kam dash me te pyt me pare nese emrin e vertete e ke Sonila, meqe eshte Alinos e kthyme mbrapsht?!?

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Glamdring:
[qb] ...ne kete Forum apo me Mesdhetaret ne pergjithesi, eshte qe gjithmone do dalin gorillat qe i bien gjoksit me grushte dhe ulerijne per "virilitetin" e tyre. E ben temen thjesht jo te sinqerte, dhe mbi te gjitha te merzitshme...
[/qb]
lexova me mund shkrimin tend sepse isha i sigurte qe nje gjurme te tille te komplekseve tuaja do te gjindej, Evald. Dhe kesaj here intuita s'me genjeu e ja vleu sakrifica e te lexuarit nje shkrim te tere tendin, dhe per me shum mbi seksin.