Lamtumire miqet e mi

abs

nuk e di...
Re: LegjionARI i 2006-es :D

U Legj mor?
Si mor paskeni ngref luft /pf/images/graemlins/devil.gif

M duket se paske hy me kam t majt n skene /pf/images/graemlins/grin.gif

her tjera merr turr nga ana e djatht e kuintes, dmth turrju me kam t djatht, ishtu asht kur s pershnet tan 1 nga 1, qe psh, gati sa nuk kjesh tuj t sha dhe vete, thash:- ky m...mann eee, si s m paska pershnet personalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif

Legjon, /pf/images/graemlins/wub.gif du bist mein Held /pf/images/graemlins/angel.gif Du hast mir gefehlt.... Willkommen zurück /pf/images/graemlins/rockband.gif

marina s.

Forumium maestatis

Legjioni eshte i mire /pf/images/graemlins/kiss.gif i pershendet miqte me PM sa here qe vjen ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

hajt se po iki edhe una...po e bej si doktor Adhamulli /pf/images/graemlins/lol.gif te shoh kush do me qaje e kush do me shaje /pf/images/graemlins/laugh.gif e pasi te kem marre vesh ke kam mik e ke kam armik,po vij prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po ike ti do iki dhe vet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
arratisemi bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ku ????Me ndjonje forum tjeter?
gjalle ne bote jo. Me duket se do mbetemi ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

mos flisni keq tani se Legjioni eshte ber pishman si derr pse ka ik

[/ QUOTE ]
nuk po flas keq pe Legjin;e kam xhan /pf/images/graemlins/angel.gif

DALI,si te duash...po nderrove menje...torben e rrobave gati e kam una /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

... gjalle ne bote jo.

[/ QUOTE ]

me tingelloi shume familiar /pf/images/graemlins/angel.gif ky rreshti /pf/images/graemlins/cool.gif

kush tha qe legj-udhtari asht ba pishman, ai ka ik pak matan /pf/images/graemlins/grin.gif, dmth nga ana tjeter e kufinit, tesh asht perrug ma thote mendja... /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajde legji se sic e sheh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif se mua m ke perkthyse dialektesh, Nev liebt dich, Scept hat dich gern, Dahlia unterstützt dich, Pink leitet dich, ai cuni t ban floket ooops nervin deshta me than kacurrel, kshtuqe s ke nevoj me ndreq flokt n elektrik /pf/images/graemlins/grin.gif dmth t ban nxehmje pak si puna sportit /pf/images/graemlins/laugh.gif, e tjert i motivon ti qe t shkojne nganjehere perrug e t vijne prap! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kaq, ta bana mir logarin? /pf/images/graemlins/idea.gif

Per njat pune asht shoqnija /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirardhsh tesh, se mezi s po presim me t nguc pak /pf/images/graemlins/crazy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hej, un thashe se isha e vetmja qe ai pershendeste ,e PM sa here vinte /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ne qekemi nje kope /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe jemi vetem femra , spo shof noj çun te thot qe me i ka dergu PM

legjono...un du prioritet edhe ekskluzivitet... /pf/images/graemlins/laugh.gif se ndryshe ta mshova /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeehhhhh sa ta mesoi ai si lidhet, un kam kohe me ja meshu 2 here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Sa pa shpirt je mi,
te vrafte ''Rrufeja'' /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

marina s.

Forumium maestatis

Nuk i bjen rrufeja asaj jo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Or ti mek?

dil mor n shesh t burrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Oreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Iku apo jo ky mer ?
Se na la kshu me zemer ne dore
Legjioni:
Forumi o si te jesh ne nje tavoline me miq e shok dhe diskuton rreth dickaje.
Dhe 5 veta me qene 6 mendje do keni per ate muhabet
ndaj ca bo kshu mer burre i dheut po iki une si kalamojt.

Ps. Populli thote "NUK BO BURRI PER I THES ME SPECA" BAB_LYMI

abs

nuk e di...

Pse thu ka ik prej verteti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kam nigju se asht ne nje mission ne vendlindje /pf/images/graemlins/cool.gif

Legji aprovo th&amp;th temin bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif