Lamtumire miqet e mi

abs

nuk e di...
Re: Lamtumire miqet e mi

na i kena than njani tjetrit ka here- maj t miren, se ika /pf/images/graemlins/grin.gife prandaj na ec mire ne /pf/images/graemlins/cooli.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif Ma mire prishet a /pf/images/graemlins/grin.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

U kam xhan, xhan, shume e shume. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

He Legji Kacarrelsi /pf/images/graemlins/cool.gif gelldite at fjalen qe medemek dojshe me ik prej forumit /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ke dasht me dit kush te merr me t mire, prandaj e ke hap temen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

S

Scorpion

Guest

Po mua kush do me marri me te mire /pf/images/graemlins/cry.gif

Ej Legjioni ec mer ktu, si te kam? Si ia ke kalu?

Legjionixx

Forumium maestatis

abs
jo mi, une deshta t' ju pershendes, se pastaj thoni ja ky i provincave, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ca province mar, dhe une prej fshati jam, s'kam shume qe kam zbrit ne qytet, hajd mar ktu /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

T ju kalxoj nje histori te dhelpres.

Kjo zoja dhelper, mbasi njeh psikologjine e pulave,ja arrin qellimit kshtu:
Futet ne kotec, tana pulet hidhen perpjet nga frika (vetmrojtja instiktive), kjo zoja dhelper, krejt e qete, ja njet njenes n qafe! tak!!! kto pulat e tjera "dorzohen vete" sepse viktimizohen/solidarizohen me viktimen pra...keshtuqe dhelpra s pin vec gjakun e njenes por te disave!!!

Ti Skorpi, mledh mendjen e mos prit te te marrim me te mira, apo te fusim biberonin n goje, se je burr tashme!!!
n rrug per burr me i llaf /pf/images/graemlins/wink.gif
keshtuqe studio pak rrugen/taktiken e aq te ngaterrume e komplikume te Legjit per te propozu femnave /pf/images/graemlins/crazy.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Scorpi,
po ti mir je,me duket se pak po te mundojn gocat,
mos u dorzo o burr /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Hahaha /pf/images/graemlins/lol.gif Rrofsh, ec e ta pime nje birre

entry_graphicleft.jpg

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
T ju kalxoj nje histori te dhelpres.

Kjo zoja dhelper, mbasi njeh psikologjine e pulave,ja arrin qellimit kshtu:
Futet ne kotec, tana pulet hidhen perpjet nga frika (vetmrojtja instiktive, kjo zoja dhelper, krejt e qete, ja njet njenes n qafe! tak!!! kto pulat e tjera "dorzohen vete" sepse viktimizohen/solidarizohen me viktimen pra...keshtuqe dhelpra s pin vec gjakun e njenes por te disave!!!

Ti Skorpi, mledh mendjen e mos prit te te marrim me te mira, apo te fusim biberonin n goje, se je burr tashme!!!
n rrug per burr me i llaf /pf/images/graemlins/wink.gif
keshtuqe studio pak rrugen/taktiken e aq te ngaterrume e komplikume te Legjit per te propozu femnave /pf/images/graemlins/crazy.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

pse mi prandaj e hapi gjithe kete teme legjioni,qe t'i propozoje gocave eee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

paske qene rob i keq ti mor çun /pf/images/graemlins/devil.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

abs
per, Psikologji kam dhene nje Semester,
kurse,Psikolog cka don me teper ku cdo dit pres dhe percjell Klienta, /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...

me nje lule s vjen pranvera o legjin kacarrlesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
... kisha zbulu nje diagnoz t re, vec tuj t analizu mendimin tand /pf/images/graemlins/crazy.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Scepi
jo mi pasha mamin jo,
por hiqju saje se ajo ma ka mar inatin /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...

Scepti, historine e dhelpres e kisha per ato qe qurraviten bashke me legjin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa legjit do ti sugjerojsha t blente nje mulli qe t ja blunte pak ma holl /pf/images/graemlins/wink.gif
per artin e propozimit e kisha fjalen /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

Legji, mos ma kerko me kembngulje ta shkruaj diagnozen, se jam relativisht direkte, e mbase te mbet hatri /pf/images/graemlins/wink.gif dhe se mban dot!

Legjionixx

Forumium maestatis

pse mi,
une thash qe ne fillim, do te iki, por do te llafosem ne fund me miqet e mi qe kam. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

mos, mos hesht /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Guest

Legjion e meriton nje te shame...
Zgjidhe vet se ta kam lon ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

vetem 1 ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

na mi na mos e prish gojen se eshte kohe dreke /pf/images/graemlins/laugh.gif