Lamtumire miqet e mi

Legjionixx

Forumium maestatis
Lamtumire miqet e mi

Lamtumire Miqet e mi.

Vendosa qe te largohem nga ky Forum.

Por dua qe ne disa tema, te llafosem edhe pak dhe tu them Lamtumire.
Edi qe do te me mungoni por cdo fillim ka nje mbarim.

Lamtumire Miqet e mi.
Legjioni. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Dolores

Primus registratum
Re: Lamtumire miqet e mi

po pse legjioni?? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

i_own_u

Primus registratum

Legjioni.. e kur te vish ecc me men n'kok.. d.m.th pa Tolin si targ

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lamtumire Miqet e mi.

Lamtumire Miqet e mi.
Legjioni. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

Une i lexova ato postime qe te kishin merzitur,por nuk me duken nje arsye e mire per tu larguar nga forumi.Ketu ka plot persona qe i pelqejne postimet e tua dhe ti e di kete.

una xhan xhan Legjionin /pf/images/graemlins/kiss.gif

si te te korruptoj una ty qe te nderrosh mendje??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: hidhi nje sy PM-ve /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Naaa ai ju ka korruptu moj vajza. /pf/images/graemlins/grin.gif
Legjit i ka hy fryka prej mejet /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

Dihet se cdo fillim ka nje mbarim por ky lloj mbarimi ose largimi eshte i dhimbshem, ku i dihet ndoshta te kthehet mendja e kthehesh perseri .Gjithsesi suksese ne cdo drejtim.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Lamtumire Miqet e mi.

Lamtumire Miqet e mi.

[/ QUOTE ]

Legjioni, nuk do te thote qe kemi pikepamje te ndryshme dhe duhet te largohesh dhe te thuash lamtumire.Forumi eshte i hapur per te gjithe dhe per kete eshte i mire sepse mund te diskutojme,mund te qeshim,mund te zihemi me njeri-tjetrin,nevrikosemi..., i marrim gjerat seriozisht (shpeshhere edhe te tilla jane)... harrojme qe nuk jemi ne me opinionet tona qe mund te ndryshojme ato te te tjereve...,them se nuk eshte mire ti marrim gjerat shume per zemer (secili nga ne ka patur momente te tilla ne AF).

Une personalisht me postimet e mia kam thene gjithmone çfare kam menduar ne lidhje me te tuat. Nese te kam plagosur pa dashje terhiqem dhe te ftoj te besh te njejten gje pa u larguar nga AF.
Nuk me pelqen te them Lamtumire...

soni2

Primus registratum

legjion rucktrit besser???

pse direkt lamtumire ?? ktu te pakten shumica jane goca qe po te thone rri se eshte nje forum ne te cilin ta garantoj se nuk me pelqejne te gjitha temat por ajo çfare shof se ka edhe tema me nivel te larte diskutimi ku me te vertete ke kenaqsi te shkruash por ajo çfare nuk duhet bere eshte ti marresh personale ato çfare thuhen ne jemi shqiptare dhe shpesh flasim pa menu fort kjo na ben ate efektin e fajit te cilin nuk duam ta pranojme dhe per me teper insistojme po ne drejtim te gabuar!! ça me ba kshu jena si njerz por qe te thuash lamtumire me duket shume per me teper ku ka me shume njerez qe te konsiderojne sesa te kan inat!!
nejse pyt 100 vete ban si t'dijsh vete!!

shnet e pare
EDI

Princesha

Primus registratum

Legjion, s'ban burri kshu per diskutimet e af-se, ku asht normale qe te hasesh ndryshime mendimesh dhe ofendime.

Une nuk po te tham te ikesh a te rrish, kete ti e vendos vet se je i pjekun. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Te uroj shnet /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Legjion, dhe mund te largohesh per nje kohe te caktuar...
por jo per fare...ndaj mos na thuaj LAMTUMIRE, perderisa nuk te themi.
Nuk ke si iken pa u pershendetur me ne. /pf/images/graemlins/angel.gif

Ke mbeshtetjen dhe respektin e shume prej nesh. Nuk ia kam idene perse eshte fjala,
por sido qe te jete,ke vendin tend ne kete forum dhe askush, s´mund te te zevendesoje.

Presim te shkruash perseri. /pf/images/graemlins/kiss.gif

MOS HARRO: GJITHCKA ESHTE KALIMTARE !!

S

Scorpion

Guest

Legjion Hajd mer ketu, ku do me ik, hajd se s'kam me ke rri e postoj, ec mos e vrit mendjen, ke plot njerez qe te duan ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me kerkes te legjioni, po ju vej nje foton e tija. [imazh]http://
vosjr8.jpg
[/imazh]

S

Scorpion

Guest

O Legjion po ti qenke gjithe ky djale more /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajd ta pime dhe nje birre bashke /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vosjr8.jpg
[/imazh]

[/ QUOTE ]

Ky eshte Legjioni!!!!!!

Per 18-19 vjeç me dukeshka i madh ne foto /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

me ke rrejt ne PM mor majmun!!!! /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif
Ec se ta tregoj une ty /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
edhe çekiçin qe te pelqen aq shume ketu e ke /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kishte frik se mos e gjuje mi dahlia /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj eshte detyru me te thene qe eshte i mitur se e di qe sje pedofile /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha
Per kete e kishte thu a!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se mu m'thote qe do i goce Tirone miku....Hiç s'ka me gjet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Princesha

Primus registratum

vosjr8.jpg
[/imazh]

[/ QUOTE ]

legjioni ky?

Mos ke ba pjes te grupi Wham...jo per gja po ata kan ken alamet djemsh /pf/images/graemlins/wave.gif

gru maj, a je e sigurt qe asht legjioni ky?