Lamtumire Albforumi.

joetisti_

Locus omnem
Une nuk harroj mirdita,por gjithsesi
"harroje" ne kete rast do te thote se pavaresisht kush e ka patur fajin, le te bejme paqe. Kur ti thua "une s'harroj" s'e besoj se do te thuash se hakun do ta marresh, se keshtu do te thote se nuk ke falur. Shpjegoje se me "nuk harroj" do te thuash se je vigjilente qe gabime te tilla te mos ndodhin me(besoj se kete nenkupton apo jo? ) :)

Sonia007

Papirus rex
"harroje" ne kete rast do te thote se pavaresisht kush e ka patur fajin, le te bejme paqe. Kur ti thua "une s'harroj" s'e besoj se do te thuash se hakun do ta marresh, se keshtu do te thote se nuk ke falur. Shpjegoje se me "nuk harroj" do te thuash se je vigjilente qe gabime te tilla te mos ndodhin me(besoj se kete nenkupton apo jo? ) :)
Une jam pergjegjese per ate qe them,jo per ate qe kuptojne te tjeret ;)

Sonia007

Papirus rex
Pse perpiqesh te justifikosh te tjeret?Ate qe them une shume persona e marrin sic e ka interesi i tyre dhe sic duan vet.Lejoji ta marrin ashtu dhe kaq,e kam thene edhe me siper pergjigjen time!

joetisti_

Locus omnem
Pse perpiqesh te justifikosh te tjeret?Ate qe them une shume persona e marrin sic e ka interesi i tyre dhe sic duan vet.Lejoji ta marrin ashtu dhe kaq,e kam thene edhe me siper pergjigjen time!
Sepse me pelqen shoqeria qe keni ti me mirditen dhe nuk justifikoj por te bej apel ty qe ta zhvillosh edhe ne kete rast aftesine qe ke per ta shkaterruar keqkuptimin. Asgje nuk ndalojme dot vertet por te pakten mos ta shyjme me shume kete mund ta bejme. Une e di se te te mesoj ty eshte mision i pamundur se ti je shume e zgjuar por them nje mendim timin, per mire. :)

Sweety el

Locus omnem
e po cbei keshtu moj goca????pak vajza qe jemi duhet te jemi me te lidhura me njera tjetren jo te gricemi