mirdita
Papirus rex
Ashtu duhet ashtudo luftoj sepse me aleance arrita te ndryshoj mendje.
Ashtu duhet ashtudo luftoj sepse me aleance arrita te ndryshoj mendje.
E sheh se nuk ka ikurhahahahahahahaha.ai ka ikur.
hej mos me detyro tja them gjithe anetareve te albforumit per ty dhe iliron.
hahahahahahahahaha.Si perfundim kush iku se spo e mor vesh! Kush doli nga shpia? U bone 2 faqe teme, njoni duhet te iki ene po nuk pati ik se ska lezet![]()
jo mi zmr,nuk e mbyll adresen ne albforum.
ndryshova mendje fale teje.![]()
o malok mos mi shiko me komentet dhe keshtu do qetsohesh.Mooos, kush rrin e duron akoma kët adoleshentin. Boll e kom nji n'shpi
![]()
o malok mos mi shiko me komentet dhe keshtu do qetsohesh.![]()
Po sigurisht ne adoloshentet jemi shume te zgjuar.Juve adoleshentat e rrezatoni karafilëllikun tuaj shum larg. Është e vështirë për mua mos të shoh komentet e tua gjithë pjekuri![]()
Po sigurisht ne adoloshentet jemi shume te zgjuar.
Ti flet sikur je ndonje plak i mocem.
Me cudite.Me le pa mend.bobobobobobo sa turp per mua.Kur me the qe cunin e ke 13 vjec,u cudita se ti qenke 35 vjec dhe xhaxhai im eshte 37.Plak i moçëm akoma jo por njeri i mençur po. Çunin e kom nja 2 vjet mo t'vogël se ty. Kshuqë mund të t'quj biri im nëpër shkrime
![]()
Me cudite.Me le pa mend.bobobobobobo sa turp per mua.Kur me the qe cunin e ke 13 vjec,u cudita se ti qenke 35 vjec dhe xhaxhai im eshte 37.
Po e them sepse qenke i madh ne moshe dhe duhet te te respektoj pavaresisht se cfare njeriu je.
Se si me erdhen ne mend kto fjalet mua,se di vallai.
Por ne foto djali duket si 4-5 vjec.
po ti 20 vjet me i madh se mua dhe si mos te te respektoj.Në foto çuni është 8 vjeç e fotoja ka ca vjety. Dhe un jom 36 po m'kan ul moshën ktu ke AF. Dhe faleminderit për respektin megjithëse, mund të të këshilloj që rrespekti duhet fituar panvarësisht moshës.
po ti 20 vjet me i madh se mua dhe si mos te te respektoj.
eshte turp nga ana ime per gjithe ato fjale e budallalleqe qe kam thene me perpara.
e kisha ne kuptimin per fjalet jo te mira ndaj teje.Rëndësi ka që e din që ke thënë budallalliqe![]()
Të kuptoj por, rëndësi ka që e din që ke thënë budallalliqee kisha ne kuptimin per fjalet jo te mira ndaj teje.
Me kupton?
po por a mund qe mos ti besh ato 2 fytyrat kundrejt meje se i kam shume bezdi???Të kuptoj por, rëndësi ka që e din që ke thënë budallalliqe![]()
po por a mund qe mos ti besh ato 2 fytyrat kundrejt meje se i kam shume bezdi???
Budallalliqe kam thene qe ishit nje malok etj...
Kam thene pak budallaliqe per ty.Domethene ato sharjet kundrejt teje si ''malok'';''ik pirdhu'' etj jane disa fjale qe nuk duhej thene apo jo?
Vetem ato 2 fytyrat kur te me dergosh ndonje pergjigje hiqi se i kam bezdi shume.
ne fakt ato fytyrat jane tallese dhe provokuese dhe jane tallese kur ti i drejton kundrejt meje.Unë i kam shumë qef se. Sidomos kur shprehin disi dhe gjendjen time kur të kthej përgjigje. Dhe ato figura nënkuptojnë mungesën e seriozitetit të shkrimit apo pjesës së shkrimit të cilës i përshtaten.